YATAK ODASI

Odalarımın kapısı hep açıktır. Girmekte sorun yok.

E tamam çok mu anormal bir şey? Bizim de var (hatta sanırım sizde olmayan türlerden) ya da delik deşikli iç çamaşırları
Bizim de var derken, evli olmadığımız halde. Anlayın yani aslında şaşırılmayacak şey olduğunu sizin durumunuzda

İyi de annenize gosterebilir misiniz bu oyuncaklari?
Oyuncak mi yaristiriyoruz yani =)

İyi de annenize gosterebilir misiniz bu oyuncaklari?
Oyuncak mi yaristiriyoruz yani =)
Kendi isteğiyle görmek isterse görür.
Yarıştırmaya çalışan sizsiniz. “Belki siz bile şaşırırsınız” derken? Normal olan şeyleri anormal gibi gösterip, ya da sadece sizde var olduğunu düşünmeniz gülünç bir durum. Neyse durumun tam tersi olduğunu ve şaşırmadığımı gördünüz

Yani polemik istemiyorum alinti yapan sizsiniz. Bizde olan oyuncaklarin neler oldugunu kime neye gore normal oldugunu bilmiyorsunuz bu sekilde cikisinizin sebebini goremedim.
Belki erkekler icin anal halka var odamizda belki turlu bdsm oyuncaklari siz nasil butun oyuncaklari herkese gore normalmis gibi bir cikis yaptiniz dogrusu ben buna sasirdim.

Bnm odama giriyor pat Diye 2 ay gibi bi süre bzle kaldığnda. Rahatsz olmadım uygunsz yakalarsada kendi utansın
Aynı evde yaşıyorsanz önüne geçemezsinz . Geçici kalıyorsa sizde gelip giriyorsa odanızı kilitleyin.

kendimden örnek vereyim yeni ev görmeye gittiğimde dahi yatak odasına bakmam en ama en sevmediğim şey orası 2 insanın özeli bırak kaynanayı kendi annem dahi olsa giremez

benim içinde yatak odası çok kutsal değildir
sonuçta yalnızca yatak odasında sevişilmiyor
ilk evlendiğimiz zamanlar görümcelerim gelmişti
bende okula gidiyordum, okuldan geldiğimde görümcem 'yenge senin hiç kırmızı geceliğin yok' deyince kafam allak bullak oldu ne yani sen benim odamda neyin olup neyin olmadığını nerden biliyorsun demiştim
gerçektende yoktu kırmızı geceliğim
bu olaydan sonra eşimin ailesinin yatak odama girmesini istemiyorum
bunu eşimde istemiyor
her zaman rica ederdik ama ısrarla girerlerdi
en son eşim bir tartıştı o oldu
bide girip kıyafetleri felan seçiyor yıkıyorlar felan güyaaaa iyilik iştee

Nasil rahat ediyonuz surekli elbise değistirirken yada esinizle biraz vakit geciriken gozunun kapida olmasi ne kötü bence kv uygun bi dille anlatin

Benimki çağırmadan girmez, kapı açık olsa bile bakmaz. Hatta evi ona emanet ettiğim zamanlarda sen yatak odanı kapat da git der. Kedim çamaşırları ortaya döküyor da bazen

Tavana ayna yaptırın eşinize süpriz olsun.Kimse görsün istemez belki topu ona atın

Aynı durum benimde gözüme batıyor bu ara ne desem acaba diyorum kızın servisine bakıyor oğlu geliyormu gidiyormu ona bakıyor yola bakan oda benim odam ya sabır diyorum

Ben salonda da sevişiyorum. Salon benim mahremim. Misafir gelince salonu hep kilitlerim. Salonda tanga, kondom unutmuş olabilirim.

Bir keresinde ablama gitmiştim misafir odasından bisey istemişti bende gittim o sıra mesaj geldi ile uğraşınca epey geç kaldım ozanımı karıştırıyorsun dedi gülerek evine adı.. atmadım aylarca şimdide sadece bayramlarda gider 7 kat el gibi oturur kalkarım.aklima geldi nedense :)

Kelepçe kırbaç değil de en şekillisinden vibratörleri dizeceksin komidine böylesine!
Yatak odam benim de çok kutsal değil açıkçası ama çekmecelerimi karıştırma niyeti sezersem veya yakalarsam fena halde bozarım bir daha da eli kolu tutulur onu yapanın. Hatta giyinme odamı yatak odamı komple kilitlerim böylesine müstehak! Yahu nasıl bir sapkınlık aklım almıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…