YATAK ODASI

Vay anasını ve sen çocuğu okula ver geç kalmış

Yatak odası özel alan.

Eşime göre yatak odasını misafir geldiğinde sürekli kilitlemeliyim, ailem de böyle gormedigim için başta önemsemedim ama yatak odasından altinlarim çalınınca ister istemez kilitleme isteği duyuyorum.

Bir de bizim beşik yatak odasında bazen gelenler bebeğimi getirmemi beklemeden daliyor lar odaya. Ben milletin yatak odasına girmiyorsam, kimsede benim odama girmemeli ama gel de bunu anlat görümceye şuna buna...

bir kere kv ler gelmeden önce kapıyı kapatacak oldum eşim yanlış anlaşılır yabancı mı onalr olur mu öyle şey dedi ama sınırı aştılar artık
En ifrit olduğum şeydir başkasının evinde odalara girmek, hele de yatak odası! Çocuğunda olsa özel özeldir yani, görgüsüzlük resmen...
Eşinize; Bizim mahremimiz burası, benim ailemde, çocuklarımız da dahil
(izinsiz) ikimizden başka hiçkimsenin girmesi münasip olmaz, kilitlemeye alışalım desen yine mi anlamaz acaba.

Aman bu tipler bunuda büyütüp dedikodu malzemesi yaparlar.

böyle densizlerin agzını yırtmak lazım . kilitle inadına kilitle.

Kayınvalidem açık duran kapısını kendi kapatır :) mecbur kalmadıkça girmez.

ayni bizimki bizimkide oyle destursuz her odaya dalar,yalniz degilsin bu konuda.7senelik evliyim istedigi zaman girer biseye bakar yani izin almaz.eve gelir gelmez zaten ilk isi guneslikleri acar acsam ben acarim zaten ben onun evine gittimi hicbiseye karismiyorum kayinvalideler bu hakki goruyorlar kendilerinde.simdi bisey desem dicek ne var ki kizim yatak odanda

Uyarmalısın

kv nin niyeti önemli burda benim kv de girer odama annemde ama merakından değil girmeleri bence çok normal iş kurcalmaya dönmüşse sokmazdım odama o ayrı bir nokta kilitlerdim kapıyı

Ben zamanında çok çekmiş biriyim ben evde yokken şehir dışında iken anahtarı bırakmıştı kadın malum neyle korujuyoruz diye bile kurcalamis bı haftalık evliydim bu durumda salonlara girip perdelerimi açardı kızar sinir olurdum

İlk seferde tepki koymassan daha fazlası oluyor bir seferinde cocucumya gelen hediyelerle bakmak için girdi girme müsait değil dememe rağmen duymazlıktan gelip daldı

O gun birde odadan çıkınca ne dedin dedi duydun da duymazlıktan geldin dedim kapıları çarpıp gitti evinden benim ona yapmam gerekeni s.lak bana yaptı

Hatta kynpeder girdi devreye oğlunu çekmiş kenara vay efendim ben eve girmesine izin vermiyomusum vs

Eşim yatak odasini kurcaladigini üstü kapalı babasına anlatmış olsada biz eşim eve gelince tartıştık bağır çağır kptu kıyamet

Velhasıl kelam onun ihtiyacı olan şeyleri koymuyorum yatak odama ne isteyecek de artık benden istiyor eğer evimde yalnız jalacaksa ben yokken yatak odasını kilitlleyip alıp anahtarı gidiyorum yada mahsustan nereyi kurcalamis anlayayom diye bı işaret birakiom

Artık girmiyor o benden ben ondan çok çektik

Oglunla yatıyorum kalkıyorum sanane nasıl yatarsam yatarım sanane ve kadın kuduruyorlar kıskançlıktan ondandır bu

Ohhh bere yılların itirafı ve birikimi konu sahibinden daha fena mis benim içindekiler :))

Ohhh rahatladım beee kaynana milleti ne meraklı gelin evi kurcalamaya

Benim yatak odamin kapisi yok alt kat yasam alanimiz ust katta sadece banyo ve yatak odamiz var. Simdi ust katta kv nin lp veya benim annemin babamin isi olmasi imkansiz kimse bana sormadan ust kata cikamaz.
Bunun toplu ya da daginik olmasiyla da alakasi yok. Biraz insanin kendini bilmesi lazim.
Hele cekmece falan karistirmak asla tahammul edemem.
Ama burda sizin yapacaginiz bisey yok. Kendi anne babasina durumu anlatmasi gereken esin(hos o yasta insanalr bunu bilmiyorsa artik) ama esinde durumdan pek sikayetci gorunmuyor.

yatağın üsütne sütyeninizi lat iç çamaşırınız kyun seksi birşeyle olsun tabii görünce utanır girmez belki

Baiserpink’e katılıyorum. Yatak odasına fazla anlam yüklüyorsunuz. Biraz “eski kafa” sanki..

Benim bi arkadasim esinin ailesiyle altli ustu oturuyordu gece saat 12 gibi oglunun evini anahtarla acmis bakmis evde herkes uyuyor yatak odasina girmis onlarda cinsel birliktelik yasiyormus o esnada kv odadan cikmak yerine hap varmi karnim ck agriyoda demis .... arkadasim diyo ne yapacagimi sasirdim toparlansak toparlanamadik, yorgani ustumuze cektik sadece diyo. Hala salaga bagliyo hap varmi diye soruyo diyor bnlara ses cikarmazsaniz yarin birgun olacagi bu allh korusun tabi
.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…