Yatak Odasına Dan Diye Dalan Kaynana

Biz de kv lere misafirliğe gittiğimizde odamız vardı.çat pat giriyordu.sabah giriyor bir sey almaya akşam giriyor.bir dakika bir dakika pardon deyip dalıyor.bir yere gideceğimiz zaman kapının arkasında giyiniyorum hep.benim eşim de biraz dikkatsizdir.ben giyinirken ağzına kadar açar kapıyı.e genelde bayramda seyranda tatillerde gidiyoruz ev kalabalık oluyor haliyle.kapıyı kilitliyorum ama bazen de kilit olmuyor.

Yine bir gün giyiniyorum kapı arkasında kapı kolu indi tam açılıyordu bir ittim sinirle.bir dakika giyiniyorum yahu bir müsade dedim serttçe.kapı açılmadan çarptı geri.kayınvalidemin bir yerine çarptı mı bilmem bir sey de görmedi kapı da açılmadı bile zaten ama uzun bir süre kapıyı calmadan açmadı.

Hala evime gelince yatak odasına falan girer normal zamanda.çocuklusunuz özel mi kaldı diyor galiba kendince.yatak odası özeldir öyle cart diye girilmez.ama...

Şimdi Cuma günü görümcem geliyor Bursa' dan bir gece bizde kalacaklarmış hiç misafirimiz olmamışlarmış. E haliyde kp ve kv de gelecek. Yatak odamın kapısını çekeceğim ama mutlaka açarlar o kapıyı. Kitlesem mi acaba. Açamaya kalktıklarında da kilitli görünce şöyle bir morarsınlar istiyorum. Sorarlarsa da E yatak odası sonuçta her zaman müsait olmuyor diye cevap vereyim diyorum. Şimdi den bunun stresi bastı ve kv' nin yüzünü görmek istemiyorum.

Annemin bir akrabası kayınvalidesiyle altlı üstlü oturuyor.tövbe yarabbim eşinin üstündeyken görmüş.karı-koca çırılçıplakken.ses duydum merak ettim bir sey oldu sandım demiş !!!!gecenin bir vakti yeni evliler .nutkum tutulmuştu duyunca.bir de terslemiş o nasıl sev....mek diye.Ay sinirim bozuldu.kız aglaya ağlaya anlatmıştı.hayal gördügünü sanmış önce.inanamamış.

Bu nasıl hırs?!! anahtarla kapıyı actın eve girdin hadi anlarsın sesten falan dimi geri dön.odanın kapısında durmus bakıyormuş!!

Görmek istediği neymiş acaba,pis herif
Kapı vurma adeti yok cehalet işte kapimi çalarsa küçük düşer diye düşündü bence . Çünkü üç defa aynı şeyi yapıyorsa bı insan ve art niyetli değilse kendini bı halt zannediyordur. Bı de kaynanama. Şakayla karışık kaynanama açtım konuyu söyledi bana dedi yanlışlıkla girdim demiş yalan işte.. valla ben evde birileri varken tedbirliyimdir bı halt göremez de densizlik ya senin de genç kızın var kapı vurmadan giriyorlar demekki o daya

3 çocuğum var,kapı çalmaya alıştırıyorum,kendimde genelde çalarak giriyorum odalarına,bari seslenseymiş tıklatmak ağırına gittiyse

Bende bir bayanim evet kayinvalideniz hatali hadi bi girdin iceri pardon de cik camin onune falan gitmeler ne teyzem bi hata yapmis ama ben birde sunu merak ettim eger kizlar kendi anneniz yapsaydi ayni seyi kayinvalde degil ama cok agir tepkilerde okudumda onlara nazaran soyluyorum ayni tepkiler yuz vermeyin ama eve fazla almayin diyirsunuzda o insan esinizin annesi siz kendi annesi gormesiniz ne kadar uzul anneniz bence agir yorumlar yapilmamali ama yanlis anlmayin yaptigi yanlis ama bazi yorumlar cok sert geldi bana

eğer aynı şeyi kendi annem yapmış olsaydı bağırırdım buna eminim. Kendi annem olmadığı için şok içinde izledim sadece ve birşey söyleyemediğim için aklıma geldikçe ağlayasım gelio. Yüzünü görmek istemiyorum. Pişkinliği aklıma geldikçe Tiksiniyorum şuan o kadar sevdiğim kadından. Benim özel alanıma saygı duymadı çünkü

Kayinvalide sen misin yoksa?
Bu konu kisiler ustu, asiri ozel bir konu hosgorulecek bir taraf yok. Daha ilerisi ne olacak daha ne kadar ozele girecek acaba kv?

Öha azıcık saygı ya. Dingonun ahırına mı giriyor. Herkesin bir mahremi var, cok ayıp yaptığı. Birdaha kapınızı kitlemeden yatmayın.

Benim de kayinvalidem bize kalmaya geldiğinde dan dan diye odaya girerdi. Laf arasında söylüyordum özeldir falan ama baktım olmuyor. Girsin dedim. Geleceği varsa göreceği de var utanmadım. O varken bilhassa yaptım. Babydolldür tüllü geceliktir çamaşırdır baktı sonu gelmiyor artık kapıyı çalıyor beni öyle görmemek için. Içinden amaan bizim gelin de ne kuduruk falan diyordur belki

Aşırı saygısız ve dengesiz bir kv niz olduğu için mutlaka kilitleyin derim..

Ben olsam hemen taşınır bir daha da görüşmezdim o kadınla..

Kayinvalide sen misin yoksa?
Bu konu kisiler ustu, asiri ozel bir konu hosgorulecek bir taraf yok. Daha ilerisi ne olacak daha ne kadar ozele girecek acaba kv?
Ay yok tovbee de ben degilimde sadce kendi annelerimiz yapsa tepki ne olurdu die merak ettim bende hos gormedim bide herkez icin degil ama bazi agir yorumlar olmus onu soylemek demek istedim

Sende esinde tavrini koymali susarak halledilmez malesef

6 ayda hemen karar vermemek lazim iyidor falan diye iste bak yavas yavas kendini belli etmeye baslamis işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…