Yatak Odasına Dan Diye Dalan Kaynana

Bir arkadaşımın başına gelmişti aynısı anlattı ağlaya ağlaya. Kaynanasının evinde kalıyolarmış . Gece ses yapıyorsunuz diye açmış direk kapılarını. Ses falan yoktu dedi. Oğlu çarşafı üzerine çekmiş hemen kapatmış kendini. Kız öylece kalakalmış ortada. Üstbaş yok. Utandım ama ne yapayım demişti.
Ya ne düşüncesiz insanlar var.
Evet malesef var.
Diyeceğim o ki; kilitle kapını.

3 yık oldu ama hala daha bende etkisi var gecmezde. Eşimle özel bi anda kapıları kat kat ktliyorum yine olcakmis gibi hissediyorum. Aklıma geldikçe elim ayağım titriyor buz kesiyorum onları bogasim
çok üzüldüm arkadaşın adına vede sinirlerim bozuldu şuan

Böyle düşüncesiz insanlar pes doğrusu !!!
Yaklaşık 3 sene kv ile aynı evde kaldım.
Bi gece dışardan kurbağa girmiş ben göğe göğe zıplıyorum yatağın altına girdi diye korkudan o sese rağmen bile kapıma gelmedi kv

Affedemez insan ya.
Benim de yaşlı komşu teyze dış kapıyı tıklatıp direkt açmıştı, ben zaten ani şeylerden çok korkarım,ödüm patlamıştı,ya şöyle görseydi ya böyle görseydi diye.
Şimdi evde kimse yokken bile yatakodamda giyinirken kapıyı kilitlerim.İnsana travma yaşatıyorlar =/

Eşinizin o şekilde konuşması çok abes geldi kulağıma. Öyle uyarı mi olur.

Öyle uyariya ancak kv. gibi savunma yapılırdı, tam yerinde.

Madem aranız iyi, öyleyse açık açık söyleyeceksiniz, başka yolu yok. Eşiniz konuşsun.

Bu arada yatak odasını kitleyebilirsiniz de , bunda bir sakınca yok ancak tehlikeli olabiliyor bazı durumlarda.

Tam olarak aynı şeyi düşündüm.
Eşinin tepkisi çok kaba, o öyle söyleyince kayınvalide de muhtemelen böyle bir karşılık verdi.
Odaya böyle girmesi hoş değil ama sonraki söylenenlerin kadının karakteriyle falan ilgili olduğunu düşünmüyorum. Aynı lafı duysam evde ben varken de işiniz olmayıversin falan derdim sanırım

Kv. Kv. dır yorumlarına katılmıyorum. Iyi olan kişiler çok. Keza kendi anneminde bir kayınvalide.

Kendinizi doldurmayin. Madem aranız iyi açık açık eşiniz ya da siz söyleyin, anlayacaktır sizi.

Gelip gitmek, yalnızlığında destek olmak güzel ; aileler bu günler içindir.

Iki tarafta birbirinin sınırını öğrenirse ve iletişim konusunda eksiklikler olmazsa bozulmaz kolay kolay ilişkiler.

Buradaki yorumların çoğu kayinvalideden ağır darbe yiyenlerin yorumları. Dolayısıyla agizdaki tek kelime " mesafe "olabiliyor.

Zarar veren bit kadın değilse karşımızdaki , öyle ayırmaya gerek yok arayı.

Mesafelerde zarar verebiliyor ilişkiye, bu detayı unutmamak lazım.

Hangi durumlarda tehlikeli mesela??? 1Sen

Dün eşimle tekrar konuştuk çünkü 3 gündür sinirlerim çok yıprandı ve sürekli aklıma geliyor. Ağladım da biraz konuşurken istemsizce. Annen bana saygısızlık yaptı ve doğum da hiç kimseyi yanımda istemiyorum dedim. Sen nasıl bakacaksın peki bebeğe dedi. Annem gelir her gün bebeği yıkar gider gerisini ben hallederim, evimizin huzuru ve benim ruh sağlığım için kesinlikle kimsenin kalmasını başımın etini yemesini bana çocuk bakımını öğretmesini istemiyorum dedim. Zaten stresli olacağım kalplerini kırabilirim dedim. Bakalım eğer doğuma yakın annesi ben yıllık izin alacağım derse, eşimde fukkacumi kimseyi istemiyor anne izin almana gerek yok diyecekmiş.

Son düzenleme:
En iyisu canim kimse yardim etmez sadece konusup konuşup kafani sisirirler hic gelmesinler daha iyi. Insallah esin o an gelince degismez.

Gerçekten çok sinir bozucu bir durum hatta onur kırıcı
kayınvalidemlerdeyken eşim yatıyordu ben tv izliyordum gelip bana dedi
odadaki dolapta benim kıyafetim var onu verir misin diye kendi oğlu olduğu halde girmedi

Yok yahu ne alakası var . Böyle bir şey kimin aklına gelebilir. Oğluyla gururlanacak ne var ?
Amacı o kesinlikle. Daha önce karsilastim. Aklına gelmez demeyin. Bazı kayinvalideler master yapıyor. Başkasının yatak odasina girilmeyecegini bilmesi icin yasi musait.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…