- 28 Haziran 2007
- 2.135
- 1.288
- 333
3 yık oldu ama hala daha bende etkisi var gecmezde. Eşimle özel bi anda kapıları kat kat ktliyorum yine olcakmis gibi hissediyorum. Aklıma geldikçe elim ayağım titriyor buz kesiyorum onları bogasimNe demekmiş o,ben mutfakta bile olsam hoşgöremem böyle birşeyi.Ben de uzun kol uzun etek giyinirim ev haricinde,evim benim rahat alanım,kapının eşiğine bile habersiz bastırmam kimseyi,çok ayıp etmişler,neyse öğrenmişlerdir artık
Yatakodası yansa gelmezlermiş,eh bir zahmet yani
çok üzüldüm arkadaşın adına vede sinirlerim bozuldu şuanBir arkadaşımın başına gelmişti aynısı anlattı ağlaya ağlaya. Kaynanasının evinde kalıyolarmış . Gece ses yapıyorsunuz diye açmış direk kapılarını. Ses falan yoktu dedi. Oğlu çarşafı üzerine çekmiş hemen kapatmış kendini. Kız öylece kalakalmış ortada. Üstbaş yok. Utandım ama ne yapayım demişti.
Ya ne düşüncesiz insanlar var.
Evet malesef var.
Diyeceğim o ki; kilitle kapını.
İyi senin yine kadın benim kp daldı bir kaç defa mal mıdır nedir.
Affedemez insan ya.3 yık oldu ama hala daha bende etkisi var gecmezde. Eşimle özel bi anda kapıları kat kat ktliyorum yine olcakmis gibi hissediyorum. Aklıma geldikçe elim ayağım titriyor buz kesiyorum onları bogasim
çok üzüldüm arkadaşın adına vede sinirlerim bozuldu şuan
Tam olarak aynı şeyi düşündüm.Eşinizin o şekilde konuşması çok abes geldi kulağıma. Öyle uyarı mi olur.
Öyle uyariya ancak kv. gibi savunma yapılırdı, tam yerinde.
Madem aranız iyi, öyleyse açık açık söyleyeceksiniz, başka yolu yok. Eşiniz konuşsun.
Bu arada yatak odasını kitleyebilirsiniz de , bunda bir sakınca yok ancak tehlikeli olabiliyor bazı durumlarda.
Hangi durumlarda tehlikeli mesela???Eşinizin o şekilde konuşması çok abes geldi kulağıma. Öyle uyarı mi olur.
Öyle uyariya ancak kv. gibi savunma yapılırdı, tam yerinde.
Madem aranız iyi, öyleyse açık açık söyleyeceksiniz, başka yolu yok. Eşiniz konuşsun.
Bu arada yatak odasını kitleyebilirsiniz de , bunda bir sakınca yok ancak tehlikeli olabiliyor bazı durumlarda.
Aklı başına gelmez. Amac sizi o halde görüp oğluyla gururlanmak.Keşke iș başında olsaydınız aklı başına gelirdi kv
Dün eşimle tekrar konuştuk çünkü 3 gündür sinirlerim çok yıprandı ve sürekli aklıma geliyor. Ağladım da biraz konuşurken istemsizce. Annen bana saygısızlık yaptı ve doğum da hiç kimseyi yanımda istemiyorum dedim. Sen nasıl bakacaksın peki bebeğe dedi. Annem gelir her gün bebeği yıkar gider gerisini ben hallederim, evimizin huzuru ve benim ruh sağlığım için kesinlikle kimsenin kalmasını başımın etini yemesini bana çocuk bakımını öğretmesini istemiyorum dedim. Zaten stresli olacağım kalplerini kırabilirim dedim. Bakalım eğer doğuma yakın annesi ben yıllık izin alacağım derse, eşimde fukkacumi kimseyi istemiyor anne izin almana gerek yok diyecekmiş.Benimkide cocuk aglayinca dank diye odama girerdi . Zaten o varken esimle ayri odalarda kalirdik. Kocama oglum sen uykusuz kalma git rahat rahat yat dinlen derdi sanki cocuklar sadece benim cocugum gibi davranirdi. Gercekten kv ile dogumdan sonra ayni evde kalmak cok sinir bozucu bence simdiden bi yolunu bul sende kalmasin . Benimki benim sinirlerimi altust edip kocamla beni birbirimize sokmustu .
Hangi durumlarda tehlikeli mesela???1Sen
En iyisu canim kimse yardim etmez sadece konusup konuşup kafani sisirirler hic gelmesinler daha iyi. Insallah esin o an gelince degismez.Dün eşimle tekrar konuştuk çünkü 3 gündür sinirlerim çok yıprandı ve sürekli aklıma geliyor. Ağladım da biraz konuşurken istemsizce. Annen bana saygısızlık yaptı ve doğum da hiç kimseyi yanımda istemiyorum dedim. Sen nasıl bakacaksın peki bebeğe dedi. Annem gelir her gün bebeği yıkar gider gerisini ben hallederim, evimizin huzuru ve benim ruh sağlığım için kesinlikle kimsenin kalmasını başımın etini yemesini bana çocuk bakımını öğretmesini istemiyorum dedim. Zaten stresli olacağım kalplerini kırabilirim dedim. Bakalım eğer doğuma yakın annesi ben yıllık izin alacağım derse, eşimde fukkacumi kimseyi istemiyor anne izin almana gerek yok diyecekmiş.
Vallahi doğru hiç o açıdan düșünmemiștim...Aklı başına gelmez. Amac sizi o halde görüp oğluyla gururlanmak.
Vallahi doğru hiç o açıdan düșünmemiștim...
Amacı o kesinlikle. Daha önce karsilastim. Aklına gelmez demeyin. Bazı kayinvalideler master yapıyor. Başkasının yatak odasina girilmeyecegini bilmesi icin yasi musait.Yok yahu ne alakası var . Böyle bir şey kimin aklına gelebilir. Oğluyla gururlanacak ne var ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?