Tesettürlüsünüz ve kv. Damat gelin kapıyı şıkır şıkır açıp evinize mi girdi. Yahu anahtarın kv de ne işi varAaah ahh bu kvler bizde eşimle oturuyoruz bi aksam saat 22 civarı. Dış kapıdan şık şık şık sesler geliyo eşimle şaşırdık ne oluyo diye sonra çelik kapı açıldı ve kvnin kafasını gördüm supriiiz diyip damadı ve kızıyla dann diye içeri giriverdiler artı ben tesettürlü biriyim ki damadanin yanında da tesettürü mu hiç bozmam. Yaz günü evde saçım başım açıktı haliyle hiç düşümden girmişlerdi Allah akıl fikir versin. Buzz kesmiştim sinirimden hiç bişey de diyemedim şoktan
Yuh dicemm. Benm kvde de bikere girmisti cok bozulmustum ben kardesmn odasini gectim. Kizimn odasina girerken bile tik tik yapyrm smdiden ogrensin diye. Kim olursa olsun asla hos degil. kilitlemek iyi fikir. Hayr bide girmis ustunede siva cekmis. Oglu o kadr soylemis ona ragmen camdan izlemek saka gibi. Hic bozmaym esinzde sizle ayni dusuncede anladgm kadaryla en guzeli kapiyi kilitlemekGünaydın hanımlar,
Başlıkta bahsettiğim gibi oldu ve neye uğradığımı şaşırdım.
6 Aylık evliyim ve şuan 4 aylık hamileyim. Geçtiğimiz aylarda sabah erkenden ormana gideceğiz diye KV' de de kaldık. Sabah bizi uyandırmak için yattığımız odaya girmişti ama geceden hastaydım da zaten çok kafama takmamıştım.
Bu hafta sonu bize kalmaya geldi. Kp nöbetçi olduğu için evde tek kalmasını ben istemedim ve davet ettim eşimde gitti aldı. Ki her yerde söylerim çok severim kendisini değer veririm. Kaynana gibi hiç görmedim de aslında.
Sabah 9 gibi uyandık ve eşimle muhabbet ediyorduk. Kalkacaktım da zaten. Bir de kış geldi diye yorganı çıkardık ve gece sıcak olduğu için geceliğimi çıkarmışım yere atmışım zıbınla uyuyordum. Sabah pat diye kapı açıldı yok artık dedim neye uğradığımı şaşırdım. Eşimde dan diye niye giriyorsun anne dedi. Noldu dedi kv. Belki işimiz var dedi eşimde. Sabah sabah iş mi oluyor kalkın dedi. Yatağımın yanına kadar geldi. Camın önüne geçti dışarıyı seyretti. Ben öylece kalakaldım. Yorganın altından çıkamadım da yerde geceliğimi gördü birde.
Dün den beri hala etkisinden çıkamıyorum. Evet bir şey yapmıyorduk ki bu çok doğal. Eşime de gün içinde etkisinden çıkamadığımı bir daha gelirse kapıyı kitleyeceğimi söyledim. Kötü niyetle yapmadığını düşünüyorum ama ne olursa olsun patavatsızlıktır bu ve buz gibi soğudum şuan.
Daha önce de bahsetmiştim zaten, görümcem de eve geldiğinde dolaplarımı kurcalardı.
Bir kaç ay sonra doğum yapacağım ve eminim bizde kalacak kv. Belki görümcem de gelecek. O zaman ne yapacağımı bilmiyorum. Zaten üzerimde doğum yapmamın vermiş olduğu stres olacak birde çocuk ağladı bahanesiyle gece gündüz odama girerse ne yapacağımı inananın bilmiyorum.
Hamile olduğum için belim açılıyor gece ve rahat edemiyorum.Geceliğin altına zıbın mı giyiyorsunuz?
Çağırmayın yatıya bir daha. Siz acıyıp eve almışsınız o saygı sınırlarını aşmış.
Çıt çıtlı atlet. Geçtiğimiz hafta gribe yakalandım ve hamile olduğum için ilaç kullanamadım. Gece belim açılıyor. Dikkat ediyorum artık kendime.Zıbın nedir ben de anlamadım,atletmi ki,biz bebeklerin giydiği içliğe zıbın diyoruz...
tamam .Bence kapinizi kilitlemeyin.
Cahillik mi desem aptallık mı?Tabi,görmediklerini göreceklerdi, bebek emzirilirken,bir daha nerede görecekler,ayh darlandım bi balkona çıkayım
Yoo söyledi 1 ay kimsenin yüzüne bakmadım herkes anladı aniyacagani. Eşimin savunma şöyle. Eve bakmislardie salonun ışığı yaniyo diye girmişler yatak odası yansa gelmezlerdi. Ama salonda uygunsuz olabilirdik ki ben açık seciktim. Ama insanlar malll olduğu için anlatamıyorsun.Eşiniz bir şey söylemedi mi peki
Ne demekmiş o,ben mutfakta bile olsam hoşgöremem böyle birşeyi.Ben de uzun kol uzun etek giyinirim ev haricinde,evim benim rahat alanım,kapının eşiğine bile habersiz bastırmam kimseyi,çok ayıp etmişler,neyse öğrenmişlerdir artıkYoo söyledi 1 ay kimsenin yüzüne bakmadım herkes anladı aniyacagani. Eşimin savunma şöyle. Eve bakmislardie salonun ışığı yaniyo diye girmişler yatak odası yansa gelmezlerdi. Ama salonda uygunsuz olabilirdik ki ben açık seciktim. Ama insanlar malll olduğu için anlatamıyorsun.
İyi senin yine kadın benim kp daldı bir kaç defa mal mıdır nedir.Günaydın hanımlar,
Başlıkta bahsettiğim gibi oldu ve neye uğradığımı şaşırdım.
6 Aylık evliyim ve şuan 4 aylık hamileyim. Geçtiğimiz aylarda sabah erkenden ormana gideceğiz diye KV' de de kaldık. Sabah bizi uyandırmak için yattığımız odaya girmişti ama geceden hastaydım da zaten çok kafama takmamıştım.
Bu hafta sonu bize kalmaya geldi. Kp nöbetçi olduğu için evde tek kalmasını ben istemedim ve davet ettim eşimde gitti aldı. Ki her yerde söylerim çok severim kendisini değer veririm. Kaynana gibi hiç görmedim de aslında.
Sabah 9 gibi uyandık ve eşimle muhabbet ediyorduk. Kalkacaktım da zaten. Bir de kış geldi diye yorganı çıkardık ve gece sıcak olduğu için geceliğimi çıkarmışım yere atmışım zıbınla uyuyordum. Sabah pat diye kapı açıldı yok artık dedim neye uğradığımı şaşırdım. Eşimde dan diye niye giriyorsun anne dedi. Noldu dedi kv. Belki işimiz var dedi eşimde. Sabah sabah iş mi oluyor kalkın dedi. Yatağımın yanına kadar geldi. Camın önüne geçti dışarıyı seyretti. Ben öylece kalakaldım. Yorganın altından çıkamadım da yerde geceliğimi gördü birde.
Dün den beri hala etkisinden çıkamıyorum. Evet bir şey yapmıyorduk ki bu çok doğal. Eşime de gün içinde etkisinden çıkamadığımı bir daha gelirse kapıyı kitleyeceğimi söyledim. Kötü niyetle yapmadığını düşünüyorum ama ne olursa olsun patavatsızlıktır bu ve buz gibi soğudum şuan.
Daha önce de bahsetmiştim zaten, görümcem de eve geldiğinde dolaplarımı kurcalardı.
Bir kaç ay sonra doğum yapacağım ve eminim bizde kalacak kv. Belki görümcem de gelecek. O zaman ne yapacağımı bilmiyorum. Zaten üzerimde doğum yapmamın vermiş olduğu stres olacak birde çocuk ağladı bahanesiyle gece gündüz odama girerse ne yapacağımı inananın bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?