Yatak Odasına Dan Diye Dalan Kaynana

Tesettürlüsünüz ve kv. Damat gelin kapıyı şıkır şıkır açıp evinize mi girdi. Yahu anahtarın kv de ne işi var Belki banyoda çıplak eşinizleydiniz. Ev bu ya ev. insanın evi mahremi en özeli. Bi arasın müsait misiniz geliyoruz desin. Kapıyı açıp içeri girmek Sürprizzzz demekte ne oluyor. Valla ben kv. Ye sürprizzzin alasını gösterirdim de siz yine iyi alttan alıp bişi dememişsiniz.

Yuh dicemm. Benm kvde de bikere girmisti cok bozulmustum ben kardesmn odasini gectim. Kizimn odasina girerken bile tik tik yapyrm smdiden ogrensin diye. Kim olursa olsun asla hos degil. kilitlemek iyi fikir. Hayr bide girmis ustunede siva cekmis. Oglu o kadr soylemis ona ragmen camdan izlemek saka gibi. Hic bozmaym esinzde sizle ayni dusuncede anladgm kadaryla en guzeli kapiyi kilitlemek

Böyle insanların varlığına şaşırıyorum. Bence uygun dille konuşun ve samimi olmayın. Kalsın evinde yalnız ne olacak. Kimse kimsenin evinde kalmasın. Yazlık falan olsa anlarım ama kalmaya gitmeyiverin nolursa olsun.

Senin kaynana dalıyomuş yine.Benimki kaynanalı görümceli3 yıllık evliyim bi ögretemedim bir gün pazar sabahı saat 7de görümce hanim yatagimin başında dikilmiş beni çağırıyor.tabi gece çocuk emziren gün içinde evin işlerine koşturan bir ana olarak aşırı sinirlendim.Acil bişey oldu sandım beşiğe baktım bebe uyuyor e hayrola ki dedim.Uyuz o saatte ped varsa versene demeye gelmiş halâ olur sinirlenirim o güne..normalde tek yatan hanfendilerin odalarina girmiyorum bile kendileri kalkana kadar ama kari koca yataktayken anlamıyorum neyi merak edip giriyolar1. Çocuk oldu 2.ye başladılar mi diye olabilir

Bebek doğunca da kapınızı kilitli tutarsınız gece. Sabah uyanınca da açarsınız kilidi. Eğer kapıya vurup açın derse müsait değilim anne açamam dersiniz. O da zamanla alışır zaten hatasını anlar

Kilitle kapini anlasin artik.
sen girme dan diye bak böyle yapiyorum de

seni tebrik ederim iyi sakin kalmışsın ben kızardım utanmaktan çok. o evli bir çiftin odasına dalmaya utanmıyorsa ben mi utanıcam. bir insan düşüncesiz olur da bu kadar mı olur ama ...

Eşiniz bir şey söylemedi mi peki
Yoo söyledi 1 ay kimsenin yüzüne bakmadım herkes anladı aniyacagani. Eşimin savunma şöyle. Eve bakmislardie salonun ışığı yaniyo diye girmişler yatak odası yansa gelmezlerdi. Ama salonda uygunsuz olabilirdik ki ben açık seciktim. Ama insanlar malll olduğu için anlatamıyorsun.

Bu çok güzel bir bahane bence birdaha asla yatıya cagirmayin siz de gidip yatılı kalmayın.
Oldu ki geldi o zamanda kapıyı kilitleyin asla açmayın çalarsa falan da geliyoruz deyin geçin.

Ne demekmiş o,ben mutfakta bile olsam hoşgöremem böyle birşeyi.Ben de uzun kol uzun etek giyinirim ev haricinde,evim benim rahat alanım,kapının eşiğine bile habersiz bastırmam kimseyi,çok ayıp etmişler,neyse öğrenmişlerdir artık
Yatakodası yansa gelmezlermiş,eh bir zahmet yani

Daha dur başında bekleyip bebeğin emmesini seyredecek

Çok ayıp gerçekten , kapınizi kilitleyin zorlasin acamayinca geri dönsün .. edepsiz kadin

Başligi okuyunca sen anlat karadenizdeki asiye geldi aklima "GÜZEL ANLARIMIN KATILI SANIYE HANIM"dercesine

Benimkide cocuk aglayinca dank diye odama girerdi . Zaten o varken esimle ayri odalarda kalirdik. Kocama oglum sen uykusuz kalma git rahat rahat yat dinlen derdi sanki cocuklar sadece benim cocugum gibi davranirdi. Gercekten kv ile dogumdan sonra ayni evde kalmak cok sinir bozucu bence simdiden bi yolunu bul sende kalmasin . Benimki benim sinirlerimi altust edip kocamla beni birbirimize sokmustu .

İyi senin yine kadın benim kp daldı bir kaç defa mal mıdır nedir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…