Yatak Odasına Dan Diye Dalan Kaynana

Benim kv de 1-2 kere kapiyi calmadan odaya dalmisti. 3uncu dunya savaşi cikarmistim))) Bir daha da kapi calmadan girmedi)))

Olay hakkinda yorum yapmanin lüzumu yok. Bundan sonra biraz mesafe koyun. Huyunu öğrenmissiniz. Belli ki merhametten maraz doguranlardan. Ben asla cagirmam kvyi esi evde yok diye. Siz de cagirmayin bundan sonra. Dogum zamani bunlari kafaniza takmayin idare edin. Girsinler karistirsinlar. Her isleri onlara yaptirin bebegi onlara baktirin hic bos birakmayin. Siz de dinlenin. Sevmem aslinda ama bu lafi malesef buraya uyuyor tecavüz kacinilmazsa zevk almayi bileceksin derler. Dogum yaptiginizda gelmemeleri söz konusu degilse kendi lehinize cevirin bu isi. Dogum sonrasi da cagirmayin öyle merhamet edip edip

Fazla muhabbet tez ayırır derler. önceki yorumlara katılıyorum. Mesafe koyma zamanınız gelmiş

Eğer şimdiden yeterince tepki göstermeyip,sessiz kalırsanız dozajı artar artar artar

6 yengem var hepsinde kalmisimdir ne bi kere dolaplarini acmisligim nede pat diye bi odaya dalmisligim var.ayni sekilde annemde oyle asla kapiyi calmadan baska bi odaya girmeyiz.sizin kv kotu niyetle yapmamistir ama dusuncesizlik yaptigi

daha neler yaa. koca kadın öğrenememiş adabı muaşeret .

Benim kv de girer yattığımız odaya, ama habersiz, sinsice, kapı vurmadan hayatta girmez.

"sabah sabah iş mi olur " teyze sevismenin sadece gece olacağını düşünmüş olmalı

Konu sahibi tavrını net koymazsan bununla kalmaz arkası gelir ayrıca kapınizi kilitli tutun mutlaka

6 aylık evlilikte tabiy ki kv sevirir daha hiç bir şey yaşamamışsınız ki. Kalabilirdi tek başına ilerde sizin onu düşündüğünüz kadar o sizi düşünmeyince o zaman renk değişir. O yüzden kızmayın kadına siz çağırmışsınız tek kalmasın diye.

Başkasının adına utanmak denen bir duygu var ya hani, işte onu kv adına ben yaşadım.
Resmen oturduğum yerden kızardım bozardım, bana ne oluyorsa.
Kadındaki yüzsüzlük nirvana.
Acaba sevişiyor olsaydınız me diyecekti?
"Bu saatte iş mi olur, ayrılın bakayım" falan mı?

Baskın basanındır:) keşke yorganı açsaydınız o utansaydı siz değil. Sonuçta orası sizin yatak odanız istediğiniz şekilde uyuyabilirsiniz. Gerçi utanacak olsa zaten girmezdi dan diye. Eşiniz söylediği halde pişkinlik yaptığına göre konuşmanız işe yaramaz bundan sonra siz direkt kapıyı kilitleyin

val

a
ayni durumdayiz valla benim kv de çok iyidir ve çok tatlidir bende onu of gibi gormem. biz yaz olunca onlarda kaliyoruz. memuruz eşimle. kaldigimiz zaman kaç kere odayi kontrol etti ya. Ben de uyanık oluyordum çünkü yeni doğum yapmıştım.bebegime de gayet iyi bakabiliyorum sağolsun ama sürekli öyle sabaha doğru kapiyi araliyip kontrol ediyor . Ben zaten sogudum. kendi kizina yapmaz ama bana yapiyor

Iyilik olsun diye kv yi cagirirsan boyle olur.

Koca kadin 1 gece yalniz kalsin evinde ölmez merak etme
Milyonlarca kadin yalniz yasiyor yillarca.

Bir daha sizde kalirsa kapinizi kitleyin
Niye kitlediniz derse
Sen pat diye giriyorsun da ondan deyin
Sabah sabah is mi olur derse
Biz her dakka yapiyoruz deyin.

Baska caresi yok

Aynı şey benim başımada geldi gerçekten soğuma sebebi. Üstelik bir aylık evli bile değildim. İş gereği bir gecelik onlarda kaldık başka şehirde yaşıyorlar çünkü. Ve sizinkinden daha fenası sessizce girdi bakıp çıktı. Artık onlarda kalırken kitliyorum kapıyı yapacak bişey yok

Çok basit, kapıyı kilitleyeceksiniz içeri dalamayacak

Allah yardımcın olsun, olabildiğince mesafeli olmanın seni daha az strese sokucağına inanıyorum
Sağlıcakla kalman dileğiyle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…