Yatak Odasına Dan Diye Dalan Kaynana

Her eve senden lazim canim:))

Fukkacumi , kayınvalide kafa karışıklığı..
Yardım etmek isterken suyu daha çok bulandırıp, kendi öz evladına zarar verenler bile var.
Yalnız değilsin, ve tecrübesizsin.
Hayatta yaptığım en büyük hatalardan biri imiş, gül gibi evim dururken, kayınvalidemin evinde yatmak.
Bir gece, eşimle yatıyoruz. oğlum bizimle birlikte yatağımızın başına uyuyor. Baktım beyaz bir görüntü gece gece.. Beşiğin başında.
Lohusayım bir de. Nasıl korktum. Babaanneymiş. Üstünü örtmeye gelmiş.
Bilemiyorum. 'annelere saygım sonsuz' ama bende bir anne olarak aynı saygıyı görmek istiyorum.
Lohusalık çok fena zaten. İnsan kendini bile görmek istemiyor.
''Ben kendi başıma halletmeye çalışırım, öğrenirim, ihtiyaç olduğunda ulaşırım size.'' diyebilse keşke her insan.

eşim halen der bazen, 'yatalım' diye. 'kendi evimde yatmak istiyorum' diyorum. Uzatmıyorum. Net.
Çok istiyorsan sen gidip yatabilirsin diyorum.
hatta artık şakaya vurup, 'ne meraklıymışsın ananın evine' diyorum

Şimdiden böyleyse ve mesafenizi koymazsanız çocuk olduğunda her dakika girip çıkar. Pat diye odaya girmeye bayılırlar zaten ben eşime söylemiştim annenle konuş ne münasebet odamıza giriyor diye. Sağolsun artık yapmaz ben odada teksem bile girmez.

Kaynananiz çok hatalı. Girdiği yetmiyormuş gibi, bir de oyalanıyor odanızda, hiçbir şey olmamış, eşiniz iş yapıyoruz belki dememiş gibi.

Bana oğlum böyle bir şey dese ki çok ayıp olurdu annesine böyle bir şey demesi, ben koşarak çıkardım. Gerçi ben girmezdim kapıyı tiklatmadan zaten.

Kaynananiz arsız ama eşiniz de bir tuhaf, kusura bakmayın.

Böyle kaynana olmaz olsun :) Kilitleyin bundan sonra. Ben olsaydım ciddi tepki verirdim bu duruma. Herkes haddini bilecek. Yatak odası özeldir dan diye girilmez öğrenememiş mi? Kusura bakma canım bu arada kaynanana atarlandım biraz ama gıcık oldum şuan :d

Bu olayı buyut benim eski kv noyleydi başta iyi niyet dedim sonra bunu alışkanlık yaptı, lohusalık donemimde beni deli etmisti kendisi Allah bildiği gibi yapsın onu

Benim kayınvalidem de çok iyidir çok severim ama o da evliliğimin ilk yılı yapmıştı bir iki kez . Ben de en son o odaya yaklaşırken ayak sesini duyunca üstümü çıkardım o dan diye dalıp beni çamaşırlarla görünce de gayri ihtiyari kızmış gibi yaptım. Anne öyle girilir mi ya kapı çalsana dedim. O günden sonra daha da yapmadı

Ay evet bakın onu unutmuşum bir de dedi ki ne var canım karınla ben yatarım, ortanıza girerim.
Biz duşa girdik diye; bana o işi mi yaptınız diyen, bizim yatak odamızda eli böğründe bekleyip siz yatın ben ışığı kapatıp kapıyı kapatırım diyen, gece saten gecelik giyiyor musun diye soran, eşim anne sen manyak mısın çıksana odadan dediğinde gülen bir kv var bende. :)
Görümceminde kalır yanı yok.
Biz bunlara kısaca görgüsüz, bilgisiz, rahat tipler diyoruz canım.
Bunlar laftan anlamaz.
Sen en iyisi odanın kapısını kilitle..

evet o işi yaptık gel izle deseydiniz tövbe tövbe....
Terbiyesizlik başka birşey değil...
Rabbim böylelerini ıslah etsin....
Fukkacumi kuzum bak yeni evlisin bebişin olunca daha beter olacaklar hatta yatak odana yerleşecekler tabiri caizse....

Şimdiden gardını al...
Bak ilk bebekte hep acemi oluyoruz benim kv kp odamdan çıkmazdı nefret ettirdiler...
Birdaha hamile olursam görürler geçti o günler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…