Her eve senden lazim canim:))Benim de kardeşim doğum yaptığında eve gittiği ilk gün kadın-erkek doluşmuşlardı. Kv tarafı vs.
Kardeşim sezeryanlı yatacak ama ayıp diye yatamıyor.
Bir de kalksın sofra kursun diye bekliyorlardı.
Önce misafirleri yolladım, hasta ziyareti kısa olur diye.
Kv ye de kalk sofra kur, hastanede yorulduk dedim.
Evde işim vardı dedi çıktı gitti :)
Kardeşim de bebek de rahat etti.
Çok yanlış yapıyorsunuz.
Buradaki doğum sonrası konuları okuyun. % 99 u sustuğu ve katlandığı için pişman.
Çoğu depresyona girmiş, sütü azalmış veya kesilmiş. Kv ye kocaya olan kırgınlığı, kızgınlığı geçmiyor.
O yüzden lohusalıkta kırılıp sütünüden olmak yerine, şimdiden herkesin önünü kesin.
Çok pişman olursunuz iş işten geçer.
Kv niz nasıl biri bilmem ama geline ve bebeğe acıyanı görmedim ben.
Gelin doğum yapmamış gibi aynı hizmeti bekliyorlar. Kendileri boş boş oturuyor.
Ben kv ve arkadaş çevreme 40 gün sonra gelin buyrun dedim.
Yeni dogum yapmışken pasta, börek, misafir ağırlamayla uğraşmak istemedim.
Çünkü buradaki konulardan dersimi aldım. İlla başıma gelmesini beklemedim.
Ne oldu? Böylece 40 gün sadece bebeğimle vakit geçirdim. O uyuyunca ben de uyudum. Yemek varsa yedim, yoksa atıştırdım. İşleri akşam eşimle yaptım ve çok şükür ne sütüm azaldı, ne depresyona girdim. Evde bunaldıkça bebeği arabaya koyup dışarı çıktım.
40 günden sonra kafa ve bedenen rahat olarak herkesi ağırladım.
Hiç kimse benden ve bebeğimden önemli değil.
Anlayış göstermek yerine kırılıyorlarsa, ben de onlara kırılırım.
Taviz vermeyin, zararı size ve bebeğinize.
Bence de :)Her eve senden lazim canim:))
Damadi takan kim:)Bence de :)
Gerçi damat bey bana küstü.
Ben de ona küstüm
Ay evet bakın onu unutmuşum bir de dedi ki ne var canım karınla ben yatarım, ortanıza girerim.Girer canım, girer kuzum.. :)
Hiç şaşırma. Bu gözler neler neler gördü.
Hatta bir bakmışsın ortanızda yatıyor. :)
Sen kapını kilitle..
Bu diyalog gerçekleşirken siz de utancınızdan magmaya indiniz herhalde.Belki işimiz var dedi eşimde. Sabah sabah iş mi oluyor kalkın dedi.
Biz duşa girdik diye; bana o işi mi yaptınız diyen, bizim yatak odamızda eli böğründe bekleyip siz yatın ben ışığı kapatıp kapıyı kapatırım diyen, gece saten gecelik giyiyor musun diye soran, eşim anne sen manyak mısın çıksana odadan dediğinde gülen bir kv var bende. :)Ay evet bakın onu unutmuşum bir de dedi ki ne var canım karınla ben yatarım, ortanıza girerim.
Biz duşa girdik diye; bana o işi mi yaptınız diyen, bizim yatak odamızda eli böğründe bekleyip siz yatın ben ışığı kapatıp kapıyı kapatırım diyen, gece saten gecelik giyiyor musun diye soran, eşim anne sen manyak mısın çıksana odadan dediğinde gülen bir kv var bende. :)
Görümceminde kalır yanı yok.
Biz bunlara kısaca görgüsüz, bilgisiz, rahat tipler diyoruz canım.
Bunlar laftan anlamaz.
Sen en iyisi odanın kapısını kilitle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?