Yatak Odasına Dan Diye Dalan Kaynana

ben evde odamı kitlemem biri gelirse kapısını kapatırım sadece. yani yuh sen deseydn anne girme ayıp oluyor die düzgünce. siz kv olarak görmediğiniz için oda sizi sanki kızının odasına giriyomuş gibi görmş. bide camdan bakma nedir yani ben yatak odamın perdesini dahi kaldırmam. bende başta odamın kapısı açık olduğu için kvm gelnce başta bi önemsemedm. sonra hep kapısını kapttım oturmaya dahi gelse kapatırım içeriyi görmesn girmesn die hiç gereği yok. ben onlarda kaldığımda uyumuştm eşim işe gitti sanbahta geldi beni uyandırmaya eşim yanıma geldi oda geldi pat die başımızda beklior.eşimde anne bi çıksana ddi. ne olmuş sanki diyor. anne çık başımızı mı tutcaksın ya diyip kızdı bağırdı oda çıktı. yani yüz versen bizle beklicek ynaii :) bu modeller böyle herhalde ama gerekirse sen söyle derim yanlş anlıcak bişi yık herkes yerinii bilsinn

7 yaşındaki yiğenim ben yalnız yatak odamda olduğumda kapı çalmadan girmiyor.Hiç böyle şey görmedim.Resmen terbiyesizlik.Kitleyin kapınızı anlasınlar.

ah canım bnde o kadar iyiydim ki anlatamam ama baktım başka şeyler dönüyor o yönlendirdiği ben kabul ettiğim sürece iyyiyim ona göre hep onla gezcezistediği yere akşamları gidicek hergün ona gidicez haftasonu onla olcaz temizlik yemek aş herşey yan yana olcakk ve bunların hepsini eşime dicek eşimle halledicek yapı bu çünki . bişeye yok dedim bfalan meselas başladı suratlar. şimdi görsen anlatamam onun dediğini kabul etmediğim sürece suratı düzelmez dili sivri kendinden ödün vermez.. eşim saçıyla oynaya oynaya saç kalmadı bizi düşünüyomş nie böyleyiz diee. senin yanında konuşucam annenle hatalarını söylicem evlnediğimizi farkına varsın ben böyle çekemem dedm. oda ben böyleym dicek dedi. he öyleyle bende her dediğine uyamam mecbur değilim ddim. bakalım nolcak..

he bide bi kere davet edersen hergün bekler haberin olsun görümcende gelince kitle kapıları ay ne gıcık şey

çocuk ağladı bahanesiyle
cocuk aglayinca sen susturacaksin elden ele gezdirmeyeceksin ki, zaten anneden baskasinda susmaz yenidogan... İlk elden cocugun bakimini sen ustlenirsen kimse firsat bulamaz.
Yanindakiler sana bakmali, sen bebegine bakmalisin.

Dogumdan sonra bir muddet girip cikmalarinda sorun olmazda onun disinda elbette destursuz girmek olmaz.

Doğuma onları değil annenizi çağırın ve üç günden fazla misafir etmeyin.
Lohusalık çok kötü, herkesten nefret ediyor insan.
Yalnızken daha rahat geçiyor.
bencede... bi de bunun emzirmesi var.. odaya şimdi dalıyorsa o zaman da dalacak. benim ablamın hamileliğinde kadın emziriyordu. bi de kv gelmiş, kendi akrabaları da getirmiş çocuğu göstericem diye, yaw kadın bi çıkın dışarı, anne emzirsin.. sen rahat edermisin düşünen yok, herkes herşeyi görmek zorunda gibi..

Doğuma onları değil annenizi çağırın ve üç günden fazla misafir etmeyin.
Lohusalık çok kötü, herkesten nefret ediyor insan.
Yalnızken daha rahat geçiyor.
canım öyle olmuyor gelip kalmak isteyene kalma diyemezsn yada 3 günden sonra hadi gitte diyemezsin ki. en kötü 10 gün kalırlar bende doğum yapıcam kalsın napayım diyorum yani.. en azından yemeği falan yapar öyle düşünelim yapcak bişi yok melesef

Kapına kilit yaptır bu saatten sonra kimseye öğretemezsin ne yapılması gerektiğini.
Önlemini al , kafan rahat olsun.

Bekarken erkek kardeşimle ortak odamız vardı babam bazen odaya vurmadan girerdi kaç kere uyardım düzeltti aynı şekilde kardeşimde öyle ve bende o tekken kapıyı vurup girerdim . Evlendim sağolsun kayınvalidem eşimle aynı odada gündüz vakti otururken bile kapı kapalıysa tıklatmadan seslenmeden girmez içeri sizin kv yaptığı maalesef densizlik olmuş sabah vakti ve yatakodası hoş şeylerle karşılaşamayabilirdi bi daha o geldiğinde kapıyı kitlersiniz.

Benim de kardeşim doğum yaptığında eve gittiği ilk gün kadın-erkek doluşmuşlardı. Kv tarafı vs.
Kardeşim sezeryanlı yatacak ama ayıp diye yatamıyor.
Bir de kalksın sofra kursun diye bekliyorlardı.
Önce misafirleri yolladım, hasta ziyareti kısa olur diye.
Kv ye de kalk sofra kur, hastanede yorulduk dedim.
Evde işim vardı dedi çıktı gitti :)
Kardeşim de bebek de rahat etti.

Çok yanlış yapıyorsunuz.
Buradaki doğum sonrası konuları okuyun. % 99 u sustuğu ve katlandığı için pişman.
Çoğu depresyona girmiş, sütü azalmış veya kesilmiş. Kv ye kocaya olan kırgınlığı, kızgınlığı geçmiyor.
O yüzden lohusalıkta kırılıp sütünüden olmak yerine, şimdiden herkesin önünü kesin.
Çok pişman olursunuz iş işten geçer.
Kv niz nasıl biri bilmem ama geline ve bebeğe acıyanı görmedim ben.
Gelin doğum yapmamış gibi aynı hizmeti bekliyorlar. Kendileri boş boş oturuyor.

Ben kv ve arkadaş çevreme 40 gün sonra gelin buyrun dedim.
Yeni dogum yapmışken pasta, börek, misafir ağırlamayla uğraşmak istemedim.
Çünkü buradaki konulardan dersimi aldım. İlla başıma gelmesini beklemedim.

Ne oldu? Böylece 40 gün sadece bebeğimle vakit geçirdim. O uyuyunca ben de uyudum. Yemek varsa yedim, yoksa atıştırdım. İşleri akşam eşimle yaptım ve çok şükür ne sütüm azaldı, ne depresyona girdim. Evde bunaldıkça bebeği arabaya koyup dışarı çıktım.
40 günden sonra kafa ve bedenen rahat olarak herkesi ağırladım.

Hiç kimse benden ve bebeğimden önemli değil.
Anlayış göstermek yerine kırılıyorlarsa, ben de onlara kırılırım.

Taviz vermeyin, zararı size ve bebeğinize.

Yeni evliyken arkadaşımla telefonda konuşuyorum bir taraftan da bacağımda batıklar var onunla uğraşıyordum kv içeri daldı yaklaşık bir on dakika bağıra çağıra söylendikten sonra üç saat kadar da daha sessiz söylenmiş gelene gidene de anlatmıştım sizin kayinvalider çok şanslılar he

Sakinliğinizi koruyup kv ve görümcenize söyleyin bence.Söyleyemem derseniz o zaman kilitleyin

Keşke kocanın tepesine çıksaydın da o utansaydi girdiğine tuhaf insan ://

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…