Yatak odasinda misafir agirlamak

bgmmm73

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2017
62
81
88
34
Merhaba, yatili misafirle ilgili konular var ama benim derdim baska. Bununla ilgili konu yok baktim.
1.5 yillik evliyim. Gecen yaz esimin babasi rahatsizlandi bize gelip tedavi oldu. O sirada daha 1 yillik bile evli degildik. Hasta diye yatak odamizi babasina verdik. Hic sesim cikmadi.
Sonra babasi hastanede yatarken esimin ablasi ve esi geldi onlari da bizim yatagimizda yatirdik. Hastalik var diye yine sesim cikmadi.
simdi 1 ay once yine esimin ailesi geldi tedaviye. Biz yine yatak odamizi verdik hasta diye. Ama sorun su ki evimizde baska yaticak dogru duzgun yer yok. Artik sinirlerim bozuldu. Ev o kadar daginik ki evden calisan biriyim ama calisamiyorum.
Yatagimda yatildigi icin de tiksiniyorum ve o adam elini bile yikamiyor temiz degil guvenemiyorum. Esime kac kere kanepe alalim dedim almadi inatla. Ben de artik soylendim yeter diye. Babasi yuzunden covid oldum cok agri cektim ama sisme yatakta yattim. Kendi evimde berbat yasiyorum.
Ama bir yandan da vicdan azabi cekiyorum. Sizde haksiz miyim? Hasta diye yatagi illa vermeli miyiz?

Merhaba, yatili misafirle ilgili konular var ama benim derdim baska. Bununla ilgili konu yok baktim.
1.5 yillik evliyim. Gecen yaz esimin babasi rahatsizlandi bize gelip tedavi oldu. O sirada daha 1 yillik bile evli degildik. Hasta diye yatak odamizi babasina verdik. Hic sesim cikmadi.
Sonra babasi hastanede yatarken esimin ablasi ve esi geldi onlari da bizim yatagimizda yatirdik. Hastalik var diye yine sesim cikmadi.
simdi 1 ay once yine esimin ailesi geldi tedaviye. Biz yine yatak odamizi verdik hasta diye. Ama sorun su ki evimizde baska yaticak dogru duzgun yer yok. Artik sinirlerim bozuldu. Ev o kadar daginik ki evden calisan biriyim ama calisamiyorum.
Yatagimda yatildigi icin de tiksiniyorum ve o adam elini bile yikamiyor temiz degil guvenemiyorum. Esime kac kere kanepe alalim dedim almadi inatla. Ben de artik soylendim yeter diye. Babasi yuzunden covid oldum cok agri cektim ama sisme yatakta yattim. Kendi evimde berbat yasiyorum.
Ama bir yandan da vicdan azabi cekiyorum. Sizde haksiz miyim? Hasta diye yatagi illa vermeli miyiz?
Benim evime kim gelirse gelsin yatağımı vermem. Benim mahremimdir yatak odası. Hatta biz misafir gelince falan kapıyı bile kapatırız bırak yatağı vermeyi. Benim evim küçük bir köşe takımım var fazla gelen misafir olursada yer yatağı yapıyoruz. Sonuçta gelen kişi evi biliyor yer yok madem gelmesinler canım.

Yok bence sonuna kadar haklısın.
Yatak odası insanın özelidir sonuçta.
Çamaşırların orada,eşyaların orada.
Birisi benim odamda yatarken kendi odama nasıl rahat rahat girip çıkabilirim ki?
Her gelen misafir odamda yatacaksa ohoooo
Bence hatayı en başında yapmışsınız.
Şişme yatakta geleni yatırsanız kimse gelmezdi size daha.

Yatma yeri pedli, kaliteli bir Şişme yatak al. Çok pahalı değil kı, her de kaplamiyro. Biziim evde vardı, bazanin altına sığıyor ,otomatik pompası falan. Hemen kuruluyor.
Adama sorma bile, hemen simdi siparis ver bence.
Yaşlı baba neyse de başkasına niye yatağını veresin ya, ne münasebet.

Kanepeye eşiniz nedne hayır diyor, bunca insan nerde yatacak? Evde yatacak yer yok.

Burda 2 seçenek görüyorum, ya kendiniz eşinize sormadan (zaten sormuşsunuz saçmalamış) bir şekyat kanepe alıp eve getireceksiniz. Ya da çıkıp babaevine gidip rahatça yatıp uyuyacaksınız. Acaip bir konu yatağımda rahat yatamadıktan sonra ben ne yapayım o evi :eek:

Yatak odasını kutsallaştıranlardan değilim ama başkasının yatağımda yatmasından ve aynı şekilde başkasının yatağında yatmaktan hiç hoşlanmam. Eşiniz almıyorsa siz kendiniz alın. Çalışan bir kadınsınız. 1 kanepeye de karar verme gücünüz olsun artık. Yıllarca ekonomik özgürlüğü olan bir kadın olmak için okuyup çalışmadınız mı? O size cesurca hayır diyebiliyorsa siz de aynı şekilde hareket edebilmelisiniz.

Siz en başından hata etmişsiniz. Elini veren kolunu kaptırır misali. Bence geri dönüşü yok. Zaten yatak otel yatağına dönmüş maalesef.

durumun ciddiyetine ve misafirin tavrina da bagli olarak ben misafire kendi yatagimda yatmasini teklif edebilirim. ama eger evde yatacak yer yoksa keyfi misafir de kabul etmem bu durumda.

siz neden eve esya almiyorsunuz? sisme yatak almak bence eve iki kanepe almaktan daha mantikli degil. belli ki misafiriniz geliyor.

Bence artık net bi karar alın kimseyi yatırmayın.keşke baştan izin vermeseydiniz ama olan olmuş, ben de olsam sinirlerim çok bozulurdu. İster satıp yeni bi yatak alın kendinize, isterseniz de halı yıkama firmaları eve gelip yatağı evde yıkıyor diye biliyorum,yıkatabilirsiniz içiniz rahatlar bundan sonra sadece siz kullanırsınız. Ben rahat edemiyorum kendi yatağımdan başka yerde bundan sonra böyle dersiniz. Hayır ben yatanları da anlamıyorum bu ne rahatlık ben kabul etmezdim biri bana yatağımda yat dese, hele de yeni evliler yazık ya

Ben yatak odamda başkasının yatmasından rahatsız olmam. Ama evden çalışırken yatılı misafir ağırlamam. İnsana sinir gelir ya. Kanepe diye alttan açmayın taleplerinizi. O ev sizin işyeriniz satılır eşiniz ailesini işyerinde yatırıyor mu yatırmıyor. Öyle yatalak hasta değillerse o şehirde başka kimseleri de yoksa apart daire tutsunlar. Ben kendi aileme de böyle yapıyorum evde yoğum çalıştığım zamanlarda kardeşim bir aylığına filan iş için gelmişti çok da iyi anlaşırız ama buna rağmen apart bir yer bulup oraya gönderdim

Bizde yatak verilmez. Çok ayıptır

Back
X