Yatak Paylaşımı Kavgaları

tepikle benceeeeeeeee

vay canına cok guldum
kocan neden o kadar sarınıp sarmalanıyor butun gun ıste usuyormu? nedır yanı
ınsana daral gelır

ayak degdı yatak degdı bılemıcemde yatakmı kucuk nedır
Yatak 1.5 metre genişliğinde yeterli aslında...
Ne üşümesi yahu hiç üşüyen bir adam değil. Yazın o sıcaklarda bile sarınıyordu bu şekilde, buharlar çıkıyordu adamdan yine de vazgeçmedi

Bencee ayrı yorganla yatmanızz en mantıklısı..
Birr şekilde ikna edeceksin buna temiz bir uyku çekmek istiyorsan eğer..
Adam belkide sana sarılmak istiyor sen istemiyorsun diye yastığa sarılıyor
Hani uykum gelene kadar belki ama uykum gelince arkamı dönüp yatmak istiyorum

Ayrı nevresimlerin altında yatılmazmış Bizde odun olan taraf ben olduğum için vurdumduymazım

haha ay güldüm vallahi billahi
yanına yastıkları yatırıyıor
hatın kişiye yer kalmıyor

Eşine uyku tulumu al bir tane, içine girsin uyusun :)

En mantıklısı iki ayrı nevresim kullanmak herhalde, çarşaf bir yorganlar ayrı :)

Evet evliliğim ilk aylarında heralde katil olacam dediğim mevzu.çözüm:2*2 yatak ve iki ayrı nevresim.bizimkide kızardı ayrı yatıyo gibiyiz diye ama öyle olmadığını göstere göstere alıştırdım.başka bi çözüm yok.yani yatak ayrılabilir ama bana kalırsa doğru bişey değil

Ouuuff biz hala uyku konusuna çözüm bulamadık. Nevresimi yorganı hallettim ben. En biyük boy pike alıyorsun, yatak odasına elinin altına bir yere de tek kişilik pike koyuyorsun. Baktın durum vahim stepne pikeyi alıyorsun. Bu kışın battaniye olarak evriliyor. Bu en basit sorun güzelcim. Halledilir.
Yeri gelmişken ben de dert yanayım. Bekarken gece odama bir gram ışık sızsın istemezdim. Panjur ve koyu renk perdeyi kapatır yatardım, ses gelmesin diye kulak tıkacı kullanırdım. Eşim gece lambası ya da koridorun ışığı açık olmadan ve müzk setini açmadan uyuyamaz. Yatak odasında müzik seti olan tek aile biz olabiliriz sanırım. Ben 2 senedir doğru düzgün uyuyamıyorum bu yüzden. Zaten uykuya dalmak benim için mesele bir de hem ses hem ışık. Uyku maskesi kullanamadım. Bana da bir çözüm bulsanıza eliniz değmişken.

İki nevresimi de aynı desen alırsan, farketmez belki :)

Evliliğin ilk zamanları insan pek alışamıyor, ama sonra eşinle sarılarak uyumaya alışıyorsun. Yastıkları atın, sadece size sarılsın. Oh mis :)

bizde de ilk evimizde yatağın sağı solu kavgası oluyordu,orada malesef o kazanmıştı ama şimdi taşındık sağ tarafta ben yatıyorum hem de o duvar dibinde yatıyor,bu savaşın galibi ben oldum

ben nedense ayrı nevresim olayına sıcak bakmıyorum,eşinizle konuşsanız biraz daha dikkat etse daha iyi olur..hee baktınız yine olmuyor,mecburen ayırırsınız artık nevresimleri..

buarada aklıma gelmişken bende eşime soriim bari...tatilde kardeşimle ikimiz aynı yatakta,aynı yorganla yattık gece bi baktım benden kaçmış başka odaya gitmiş.niye gittin dedim,bütün yorganı çekiyorsun hiç bana bırakmadın dedi..eşimden şimdiye kadar şikayet duymadım bu konuda ama ona da yapıyorsam yazık adamcağıza

bence senin dokunarak uyumaya alışman lazım. 2 ayrı yorganla uyuma fikri beni korkuttu, zaten evli insanlar en çok birlikte geçireceği zamanı yatakta geçiriyor onda da birbirinizden ayrı mı kalacaksınız. sarılıp uyumaya alışın en azından dokunmaya elele veya ayaklar vs... ikiniz de hala bekar gibi uyumaya çalışıyosunuz:)

Bak bu da geldi aklıma şimdi. Ben de ışıktan hoşlanmam, eşimd e koridoru mutlaka açık bırakır. Zindan gibi oluyor yönümü bulamıyorum diyor, hayır ne yapacaksa gece gece...
Nevresimler var ben kenara koyayım da artık onu uyandıracağıma yedek nevresimi alayım. O dürümü açmak da zor oluyor sonuçta

Benimki bazen de kendi çift yastığı yetmeyip gelip benimkine yatıyor. Her şey tamam bir o eksik, kafam düşmüş yastıktan nasıl sinirleniyorum görünce...
ben çarşafları bir de çengelli iğne ile tutturuyorum yoksa sabaha çarşaf nerede, nevresim nerede belli olmuyor
YOrgan falan kullanmıyoruz, kışın da kullanmayız galiba, adam sarındığı içni kalorifer gibi oluyor. Öyle ki yüzüm ona dönük yatınca nefes alamıyorum buharından

yaaa yarama parmak bastın
benim uyku gözlüğüm var onu takar perdeleri pencereleri kapıları kapar öyle uyurdum.
hiç gece lambası açmazdım.
evlendiğimden beri her akşam BELGESEL izleyerek uyuyorum.
Daha doğrusu eşim daha belgeselin ilk 10 dk sında uyuyor.
ben de uyurken beynim otomatik kayıt yapıyor.
sabah kalktığımda "Mars gezegeni, karadelikler, yıldız patlamaları, dinozorlar, aslanlar kaplanlar..."ı sayıklıyorum.
Uzay belgeseli dinleyerek uyumaktan resmen bir uzaybilimci oldum.
bazen sinirlenip gece cıngar çıkarıp kapat artık şunları diye atar yapıyorum.
bu defa da alınıyor, sesini kıssam olur mu uyuyamıyorum diyor.
gözüme uyku gözlüğü kulağıma tıkaç takıyorum bu defa da rahat edemiyorum.
ışık olan ortamda "melatonin" hormonu da salgılanmadığı için sürekli yorgunum.
ama eşim 10 saat uyuyosun nasıl yorgunsun diyor. ahhh ahhh :)

Bizde çarşaf hariç her şey çift. Kışın herkes üşüdüğü için sarılmak vs de ısıtıyor, ama yaz için çift örtü şart ya :)

Ayy benim gibi dertliler de varmış. Buna çözüm yok sanırım. Ben başıma geleceği bildiğim için yatak odasına tv koydurtmadım ama müzik setine engel olamadım. Sayesinde klasik müzik profu oldum ben de mozartın bilmemkaçıncı senfonisini dinleye dinleye.
Napcaz???

Battal boy yorganlar var onlardan kullanabilirsin. Normal boylardan daha büyük oluyor.

Ben de çok sarıp sarmalanıp uyurum. Sıcağı severim. Eşim sarılmaz o kadar ama yine de çift kişilik yorgan yetmiyor bize de. Biz yorganı yatacağımız zaman uzun kenarına çeviriyoruz. İkimiz de ayaklarımızı tamamen uzatıp yatmadığından dışarıda pek kalmıyor. Bir de bizim evimiz kışın çok sıcak olur. Onun da etkisi var tabi kısa kenarı örtmemizle. Ama tek kişilik 2 yorgan da kullanabilirsiniz.

bizde de tv yok ama dizüstü bilgisayarı getiriyor
ayy nolur bi çözüm bulalım.
bi de bazen örümcekler böceklerle ilgili belgeseller açmıyo mu... bütün gece rüyamda onları görüyorum. nasıl uyuyolar be bunlar gürültüde ışıkta?

kendımı sanslı gordum
dürüm filan demişin ya
ben o dürümü kokuşmaya bırakırdım sanırım
bizde genelde örtünen taraf benim eşim ve oglan hiç örtünmez desem yeridir.
neyse bende bişi anlatım gecenlerde eşim hasta oglanın yatagında yattı oglanda yatak odasında bende 2 gıbı uyumaya gıttım ay bı korku geldı ıcıme , tövbe estafurullah

karabasanmı gelecek vs derken kendimi eşimin yanına cocugun odasına attım omuz omuza dayadık guc bela sıgdık uyuyor
lann uyuyorum nasıl bır agırlık allah gocuyorum ve agırlık ve soguk o denlı
gozumude acamıyorum karabasan geldı ya
ayaklarımı oynatınca gozlerımı actım
araya gıremeyınce bızımkı uzerımıze yatmıs donmus cocukcagız ah yavrum
benımkı sızın kadar ılgı cekıcı degıl ama

aynen yatağı çapğrazlarım benim herifi aşağıya atana dek uğraşırım gece garibim bana sarılarak çözüm bulma yoluna gitti onda da kendi uyuyamıyor ya bismillah diyerek artık yatağın hangi metrekaresinde boşluk bulduysa oraya bodoslama dalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…