Yatak Paylaşımı Kavgaları

Bak bu gerçekten korkunç...ışığa ve gürültüye benim de hiç tahammülüm yok. Müzik için kullaklık kullansın, ışık konusunda taviz vermeyin. Bir müddet sonra alışır. Uyku hormonları tam salgılanmıyor, kaliteli uykuya geçemiyorsun aslında diye damardan ince ince verin mevzuyu :)

vayyy beee zekaya hayran kaldım

Nasıl güldüm anlatamam. Alemsiniz valla. Yatağın kenarına oturup nasıl uyuyor yaa :) ben orda koptum

Düşünen adam heykeli var bilirsiniz.
adam aynı onun gibi pozisyonda duruyo

kalkıyor yatağın kenarına oturuyor.
eli çenesinde gözler açık ama içi uyuyo.
ilk gördüğümde anlamadım tabi evlendiğimiz zaman. sesleniyorum adamdan cevap yok ama gözler açık ve boş bakıyo. tövbe bismillah çeke çeke tuttum yatırdım. sabah hatırlamıyordu olanları.
sonra onlarca kez daha oldu.
artık korkmuyorum. kolundan tutup yatağa yatırıyorum.
bıraksam sabaha kadar oturarak uyur.
herhalde uyurgezer gibi bişey, arada böyle oluyo :)

valla bizim adamlar kardeş heralde

:) işte tam olarak ben de bunu yaşıyorum.
şu an sorsanız denizaltında yaşayan canlıların bi çok özelliğini sayarım size.
bi de çok pis o deniz canlıları be, yengeçler, yılan balıkları, ıstakozlar, ahtapotlar.. hepsi her gece rüyamda.
dün gece tavandan sarkan örümcekler üstüme iniyodu mesela

hahaha ay her konuda biz alttan alıyoruz
boşver bun da da onlar fedakarlık etsinn

:) uykusuzluk neler yaptiriyo iste zaten bi kac saat uyuyabiliyorm 40 gunluk bebegim var onu da yorgan aramakla gecirmek istemedim boyle bi cozum buldum
benim eşim çok hareketli yatmaz ben de aşırı hareketli yatmam.
zaten genellikle üstümüzde bi ton ağırlıktaki yün yorgan olur

ama bizde de horlama olayı olur arada, eşimi çağırırım uykusu hafiftir hemen uyanır. konum filan değiştirir.
üstümü açtın diye kızsam hemen uyanıp bütün yorganı bana yığma kapasitesi olduğundan yorgasız kalsam da istemem hafiften çekiveririm.

bizde ilk evlendiğimizde yorganı paylaşamazdık bir sarılırdıki sıkı sıkı ben açıkta kalırdım
iki yorganla yattık bu işi çözdük

yaa yeni evli iken sarılıp uyunuyorda yıllar geçtikçe o yapılmıyor yaaa

Evleneyim gelip yazacağım size evlendim sarıldım uyuyorum diye
ben evliyim cevap veriyorum uyunur çok da güzel olur ben uyuyorum ama eşimin gözler açık uyuyamıyor olsun bazen fedakar olmak gerekiyor dert etme sen evlen yaptım oldu dersin

Ay koalinam çok güldüm ya sizi o halde düşündüm bi an:-D biliyorsun bizde raydır evliyiz. Allahtan cok sorun yasamadık sarılıp uyuyoruz. Ama bizimki gece uyanınca bir sapıtıyor. Hemen bi iteklemeler beni, git falan demeler. Sonra ben arkmı dönüyorum kendine gelince nere gittin gül grlsene diyip bida sarılıyor.;-)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…