- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
evli olmadığınız belli :)Sarılarak uyusanız ya?
Bak bu gerçekten korkunç...ışığa ve gürültüye benim de hiç tahammülüm yok. Müzik için kullaklık kullansın, ışık konusunda taviz vermeyin. Bir müddet sonra alışır. Uyku hormonları tam salgılanmıyor, kaliteli uykuya geçemiyorsun aslında diye damardan ince ince verin mevzuyu :)Ouuuff biz hala uyku konusuna çözüm bulamadık. Nevresimi yorganı hallettim ben. En biyük boy pike alıyorsun, yatak odasına elinin altına bir yere de tek kişilik pike koyuyorsun. Baktın durum vahim stepne pikeyi alıyorsun. Bu kışın battaniye olarak evriliyor. Bu en basit sorun güzelcim. Halledilir.
Yeri gelmişken ben de dert yanayım. Bekarken gece odama bir gram ışık sızsın istemezdim. Panjur ve koyu renk perdeyi kapatır yatardım, ses gelmesin diye kulak tıkacı kullanırdım. Eşim gece lambası ya da koridorun ışığı açık olmadan ve müzk setini açmadan uyuyamaz. Yatak odasında müzik seti olan tek aile biz olabiliriz sanırım. Ben 2 senedir doğru düzgün uyuyamıyorum bu yüzden. Zaten uykuya dalmak benim için mesele bir de hem ses hem ışık. Uyku maskesi kullanamadım. Bana da bir çözüm bulsanıza eliniz değmişken.
vayyy beee zekaya hayran kaldımayy yorumlara bayildimmm :)bizde de ayni sorun var yatakta 3-4 yastik var sabah bakiyosun hepsi bi yere atilmis.bi tanesi duruyo oda kafasini altina gömmüs.yorgan meselesi cok zorr.ben yaz kıs cok usuyen biriyim ve yorgani kafama gecirerek uyurdum ta ki evlenene kadar esim sagolsun yorganin benden tarafini uzerine aliyo gece kendi payina dusen yerlerde sürünüyo.bazen uyandiriyorum kalkiyo topluyo yerlerden uykusu oyle derinki uyandirana kadar kan ter icinde kaliyorm bagirsamda duymuyo bazen ama uyaninca uyku sersemi herseyi yaptiriyorm.bi kac gundur soyle bi cozum buldum.carsafin uzerine bi battaniye ayri bi yorgan seriyorm.esim uzerine yatiyo yatak yorganinida uzerine aliyo.ben bebekten dolayi daha gec yattigm icin gittigimde yorgandan eser olmuyo.carsafin uzerine yattigi yorgan varya onun altina giriyorm hemen.kendi ustune yattigi icin alma sansi kalmiyo deneyin derim
evli olmadığınız belli :)
sarılarak uyunur mu
Nasıl güldüm anlatamam. Alemsiniz valla. Yatağın kenarına oturup nasıl uyuyor yaa :) ben orda koptum
Çok uğraştım canım. Kapattık ışıkları yattık adam uyuyamıyor. Sağa dönüyor sola dönüyor. Kalkıp sigara içiyor geri geliyor. 15 dk sonra tuvalete gidiyor. Sabaha kadar böyle. Ne ben uyuyabiliyorum ne o. Bi hafta on gün denedik olmuyor. Ben de bari birimiz rahat uyusun dedim.
Bebekken annesi baş ucunda radyo açarmış. Adamın 40 yıllık alışkanlığını değiştiremedim yani.
Ahahah çok güldüm bir kere bizde otelde eşimin ısrarıyla tv açık uyumuştuk ondada deniz canlılarını anlatan bir belgesel vardı artık zar zor uykuya dalmaya çalışmaktan yorulup bayılmışım resmen gece bir kabuslar gördüm anlatamam öyle böyle değil kaç sene geçti hala deniz canlılarıyla ilgili belgesel olduğunda içim buz gibi olur korkudan kapatırım direk o yüzden zor işiniz ben bir kere yaşadım her günü düşünemiyorum :)
:) uykusuzluk neler yaptiriyo iste zaten bi kac saat uyuyabiliyorm 40 gunluk bebegim var onu da yorgan aramakla gecirmek istemedim boyle bi cozum buldumvayyy beee zekaya hayran kaldım
hahaha ay her konuda biz alttan alıyoruzaynen yatağı çapğrazlarım benim herifi aşağıya atana dek uğraşırım gece garibim bana sarılarak çözüm bulma yoluna gitti onda da kendi uyuyamıyor ya bismillah diyerek artık yatağın hangi metrekaresinde boşluk bulduysa oraya bodoslama dalıyor
he valla tüm ev onun olsun vermem yatağı onsuz da yatmam çeksin cezasınıhahaha ay her konuda biz alttan alıyoruz
boşver bun da da onlar fedakarlık etsinn
Düşünen adam heykeli var bilirsiniz.
adam aynı onun gibi pozisyonda duruyo
kalkıyor yatağın kenarına oturuyor.
eli çenesinde gözler açık ama içi uyuyo.
ilk gördüğümde anlamadım tabi evlendiğimiz zaman. sesleniyorum adamdan cevap yok ama gözler açık ve boş bakıyo. tövbe bismillah çeke çeke tuttum yatırdım. sabah hatırlamıyordu olanları.
sonra onlarca kez daha oldu.
artık korkmuyorum. kolundan tutup yatağa yatırıyorum.
bıraksam sabaha kadar oturarak uyur.
herhalde uyurgezer gibi bişey, arada böyle oluyo :)
Yatmadan önce 21 besmele çektirin. Kapının anahtarınıda bilmediği bir yere kaldırın çıkar gider Allah korusun.
benim eşim çok hareketli yatmaz ben de aşırı hareketli yatmam.:) uykusuzluk neler yaptiriyo iste zaten bi kac saat uyuyabiliyorm 40 gunluk bebegim var onu da yorgan aramakla gecirmek istemedim boyle bi cozum buldum
bende kışın özellikle sıcak oluyor vücüdu kullanıp atıyorum onu hahahahahe valla tüm ev onun olsun vermem yatağı onsuz da yatmam çeksin cezasını
ben uyuyamamBiz uyumuştuk neden uyunmasınmış.
Evet evli değilim
ben uyuyamam
yine diyorum evli olmadığınız belli
ben evliyim cevap veriyorum uyunur çok da güzel olur ben uyuyorum ama eşimin gözler açık uyuyamıyor olsun bazen fedakar olmak gerekiyor dert etme sen evlen yaptım oldu dersinEvleneyim gelip yazacağım size evlendim sarıldım uyuyorum diye
tamamEvleneyim gelip yazacağım size evlendim sarıldım uyuyorum diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?