bıze boyle uyuyoruz buradaBattal boy yorganlar var onlardan kullanabilirsin. Normal boylardan daha büyük oluyor.
Ben de çok sarıp sarmalanıp uyurum. Sıcağı severim. Eşim sarılmaz o kadar ama yine de çift kişilik yorgan yetmiyor bize de. Biz yorganı yatacağımız zaman uzun kenarına çeviriyoruz. İkimiz de ayaklarımızı tamamen uzatıp yatmadığından dışarıda pek kalmıyor. Bir de bizim evimiz kışın çok sıcak olur. Onun da etkisi var tabi kısa kenarı örtmemizle. Ama tek kişilik 2 yorgan da kullanabilirsiniz.
yaaa yarama parmak bastın
benim uyku gözlüğüm var onu takar perdeleri pencereleri kapıları kapar öyle uyurdum.
hiç gece lambası açmazdım.
evlendiğimden beri her akşam BELGESEL izleyerek uyuyorum.
Daha doğrusu eşim daha belgeselin ilk 10 dk sında uyuyor.
ben de uyurken beynim otomatik kayıt yapıyor.
sabah kalktığımda "Mars gezegeni, karadelikler, yıldız patlamaları, dinozorlar, aslanlar kaplanlar..."ı sayıklıyorum.
Uzay belgeseli dinleyerek uyumaktan resmen bir uzaybilimci oldum.
bazen sinirlenip gece cıngar çıkarıp kapat artık şunları diye atar yapıyorum.
bu defa da alınıyor, sesini kıssam olur mu uyuyamıyorum diyor.
gözüme uyku gözlüğü kulağıma tıkaç takıyorum bu defa da rahat edemiyorum.
ışık olan ortamda "melatonin" hormonu da salgılanmadığı için sürekli yorgunum.
ama eşim 10 saat uyuyosun nasıl yorgunsun diyor. ahhh ahhh :)
Valla ben iki senedir bulamadım. Uyuduktan sonra uyanmaz benimki. Yanından kaçırıp götürseler beni ruhu duymaz. O uyuduktan sonra müziği kapatıyorum bazen çok sinirimi bozarsa. Ama o tepikleyerek uyandıramadığım adam ışığı kapatınca uyanıveriyor anında.bizde de tv yok ama dizüstü bilgisayarı getiriyor
ayy nolur bi çözüm bulalım.
bi de bazen örümcekler böceklerle ilgili belgeseller açmıyo mu... bütün gece rüyamda onları görüyorum. nasıl uyuyolar be bunlar gürültüde ışıkta?
benım kocam bıraz tasaraffuludurValla ben iki senedir bulamadım. Uyuduktan sonra uyanmaz benimki. Yanından kaçırıp götürseler beni ruhu duymaz. O uyuduktan sonra müziği kapatıyorum bazen çok sinirimi bozarsa. Ama o tepikleyerek uyandıramadığım adam ışığı kapatınca uyanıveriyor anında.
Geçen elektrik kesildi gece, uyandı ışıldağı buldu geldi. Işıldakla uyuduk sabaha kadar.
heh bende bu cınsım ısteBenimki de 9 kollu ahtapot gibi bana sarıldığı için gına gelir yatağın ucuna da kaçsam bulur sıkışır yanıma, kendi sarınmaz yorgana pikeye beni sarar sıcaklıyorum derim uyurken üstümü açsam yine örter öyle uykumu kaçırır yok bana dön yok sarıl yok üstünü açma bu işin ortası yok mu
sizinde işiniz zormuş yahu,belgesel izleyerek uyumak da ne demek
Valla ben iki senedir bulamadım. Uyuduktan sonra uyanmaz benimki. Yanından kaçırıp götürseler beni ruhu duymaz. O uyuduktan sonra müziği kapatıyorum bazen çok sinirimi bozarsa. Ama o tepikleyerek uyandıramadığım adam ışığı kapatınca uyanıveriyor anında.
Geçen elektrik kesildi gece, uyandı ışıldağı buldu geldi. Işıldakla uyuduk sabaha kadar.
Benim ki de bütün akşam evin ışıklarını takip eder. Yok orayı açık bıraktın yok bunu kapatmadın ama uykuya giderken o ışık açılır.benım kocam bıraz tasaraffuludur
sabaha kadar ısık mısık acık bırakamaz yuregıne ıner
valla nasıl olacak bilmiyorum. Göz altı morluklarımla yaşamayı öğrenmeliyim sanırım.ninni gibi geliyomuş belgeseller. adam sürekli konuşuyo ya. işte masal gibi dinliyo bizimki.
hahahhahaha ay iyi güldüm ya, ışıldak aramaya üşenmedi mi hahahah. yok yok bizim işimiz çok zor.
aslanların özel hayatı repliği geldi gözümün önüne ah ata demirer ahsizinde işiniz zormuş yahu,belgesel izleyerek uyumak da ne demek
Ouuuff biz hala uyku konusuna çözüm bulamadık. Nevresimi yorganı hallettim ben. En biyük boy pike alıyorsun, yatak odasına elinin altına bir yere de tek kişilik pike koyuyorsun. Baktın durum vahim stepne pikeyi alıyorsun. Bu kışın battaniye olarak evriliyor. Bu en basit sorun güzelcim. Halledilir.
Yeri gelmişken ben de dert yanayım. Bekarken gece odama bir gram ışık sızsın istemezdim. Panjur ve koyu renk perdeyi kapatır yatardım, ses gelmesin diye kulak tıkacı kullanırdım. Eşim gece lambası ya da koridorun ışığı açık olmadan ve müzk setini açmadan uyuyamaz. Yatak odasında müzik seti olan tek aile biz olabiliriz sanırım. Ben 2 senedir doğru düzgün uyuyamıyorum bu yüzden. Zaten uykuya dalmak benim için mesele bir de hem ses hem ışık. Uyku maskesi kullanamadım. Bana da bir çözüm bulsanıza eliniz değmişken.
Nasıl uzun kenarı mı kullanıyorsunuz yoksa 2 tane tek kişilik mi?bıze boyle uyuyoruz burada
uzun kenar ayaklar ıcerıdeNasıl uzun kenarı mı kullanıyorsunuz yoksa 2 tane tek kişilik mi?
Bu duruma benzer bi durum bizde de var.
Ben yatağın sağında yatmak istiyorum eşim de o tarafta yatmak istiyor. ben solda yatınca hiç uyuyamıyorum. ama bazen mecburen solda yatıyorum artık.
ben tek yastık kullanıyorum eşim bi yastığa sarılıyor bi tanesini de yüzünün üstüne koyuyor.
bi de gece uyanıp yatağın kenarında oturup gözü açık uyuması var. gece öyle görünce ödüm patlıyor.
ya da buzdolabının başında buluyorum bazen. :)
lastikli çarşaf kullanıyorum. eğer normal çarşaf kullanırsam eşim aynen seninki gibi o çarşafa kefen gibi dolanmış oluyor :)
yorganı da geçen akşam almış üstümden allahım nasıl üşüyorum bi baktım üstüm açık. yorgana dolanmış ve kendini rulo yapmış adam. çekiyorum çekiyorum gelmiyo :)
ama yatağa çarpraz yatıp elimi kolumu onun üstüne atan da benim. yatağın %70 inde ben yatıyorum hhahahhahah :)
bunlar sarılmadan uyuduğumuz geceler oluyor.
eğer kaşık pozisyonunda sarılarak uyuyosak gayet rahat ve sorunsuz uyuyoruz.
2 tane tek kişilik yorgan kullan bence :) bi de lastikli çarşaf.
Benimki de 9 kollu ahtapot gibi bana sarıldığı için gına gelir yatağın ucuna da kaçsam bulur sıkışır yanıma, kendi sarınmaz yorgana pikeye beni sarar sıcaklıyorum derim uyurken üstümü açsam yine örter öyle uykumu kaçırır yok bana dön yok sarıl yok üstünü açma bu işin ortası yok mu
Çok uğraştım canım. Kapattık ışıkları yattık adam uyuyamıyor. Sağa dönüyor sola dönüyor. Kalkıp sigara içiyor geri geliyor. 15 dk sonra tuvalete gidiyor. Sabaha kadar böyle. Ne ben uyuyabiliyorum ne o. Bi hafta on gün denedik olmuyor. Ben de bari birimiz rahat uyusun dedim.Benim eşimde alışmış ışıklı ve sesli ortamlarda uyumaya bende aynı senin gibi sessiz ve karanlık olmadan uyuyamam. Evlenirken dedi yatak odasına tv alalım dedim sen napıosun beni öldür daha mantıklı nitekim uyku en sevdiğim şey. Sonuç şuan eski odam kadar karanlık olmasada sadece güneş ışının girdiği ama sessiz ve huzurlu bir ortam..yani birinden biri fedakarlık etmek zorunda hemde doğru olan benim yaptığım kaliteli bir uyku için sessiz ve ışıksız bir ortam şart..bence sağlığını öne sür o alışır bi şekilde ama senin alışman zor bence..
yaaa yarama parmak bastın
benim uyku gözlüğüm var onu takar perdeleri pencereleri kapıları kapar öyle uyurdum.
hiç gece lambası açmazdım.
evlendiğimden beri her akşam BELGESEL izleyerek uyuyorum.
Daha doğrusu eşim daha belgeselin ilk 10 dk sında uyuyor.
ben de uyurken beynim otomatik kayıt yapıyor.
sabah kalktığımda "Mars gezegeni, karadelikler, yıldız patlamaları, dinozorlar, aslanlar kaplanlar..."ı sayıklıyorum.
Uzay belgeseli dinleyerek uyumaktan resmen bir uzaybilimci oldum.
bazen sinirlenip gece cıngar çıkarıp kapat artık şunları diye atar yapıyorum.
bu defa da alınıyor, sesini kıssam olur mu uyuyamıyorum diyor.
gözüme uyku gözlüğü kulağıma tıkaç takıyorum bu defa da rahat edemiyorum.
ışık olan ortamda "melatonin" hormonu da salgılanmadığı için sürekli yorgunum.
ama eşim 10 saat uyuyosun nasıl yorgunsun diyor. ahhh ahhh :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?