Yatak Paylaşımı Kavgaları

bıze boyle uyuyoruz burada

sizinde işiniz zormuş yahu,belgesel izleyerek uyumak da ne demek

Valla ben iki senedir bulamadım. Uyuduktan sonra uyanmaz benimki. Yanından kaçırıp götürseler beni ruhu duymaz. O uyuduktan sonra müziği kapatıyorum bazen çok sinirimi bozarsa. Ama o tepikleyerek uyandıramadığım adam ışığı kapatınca uyanıveriyor anında.

Geçen elektrik kesildi gece, uyandı ışıldağı buldu geldi. Işıldakla uyuduk sabaha kadar.

Benimki de 9 kollu ahtapot gibi bana sarıldığı için gına gelir yatağın ucuna da kaçsam bulur sıkışır yanıma, kendi sarınmaz yorgana pikeye beni sarar sıcaklıyorum derim uyurken üstümü açsam yine örter öyle uykumu kaçırır yok bana dön yok sarıl yok üstünü açma bu işin ortası yok mu

benım kocam bıraz tasaraffuludur
sabaha kadar ısık mısık acık bırakamaz yuregıne ıner

heh bende bu cınsım ıste
arkanı donme , yuz ustu yatma bana sarıl yandan sarıl kolu suraya at ben hep emır verırım

sizinde işiniz zormuş yahu,belgesel izleyerek uyumak da ne demek

ninni gibi geliyomuş belgeseller. adam sürekli konuşuyo ya. işte masal gibi dinliyo bizimki.

hahahhahaha ay iyi güldüm ya, ışıldak aramaya üşenmedi mi hahahah. yok yok bizim işimiz çok zor.

benım kocam bıraz tasaraffuludur
sabaha kadar ısık mısık acık bırakamaz yuregıne ıner
Benim ki de bütün akşam evin ışıklarını takip eder. Yok orayı açık bıraktın yok bunu kapatmadın ama uykuya giderken o ışık açılır.
Ben de biraz dikkatsizim bu konuda enerji hanım diye çağırıyor artık beni, enerjiyi boşa harcıyormuşum.

ninni gibi geliyomuş belgeseller. adam sürekli konuşuyo ya. işte masal gibi dinliyo bizimki.

hahahhahaha ay iyi güldüm ya, ışıldak aramaya üşenmedi mi hahahah. yok yok bizim işimiz çok zor.
valla nasıl olacak bilmiyorum. Göz altı morluklarımla yaşamayı öğrenmeliyim sanırım.

Benim eşimde alışmış ışıklı ve sesli ortamlarda uyumaya bende aynı senin gibi sessiz ve karanlık olmadan uyuyamam. Evlenirken dedi yatak odasına tv alalım dedim sen napıosun beni öldür daha mantıklı nitekim uyku en sevdiğim şey. Sonuç şuan eski odam kadar karanlık olmasada sadece güneş ışının girdiği ama sessiz ve huzurlu bir ortam..yani birinden biri fedakarlık etmek zorunda hemde doğru olan benim yaptığım kaliteli bir uyku için sessiz ve ışıksız bir ortam şart..bence sağlığını öne sür o alışır bi şekilde ama senin alışman zor bence..

Senin koca ayni benimki gibi yav.oyle battaniyeyi cekmez kafasina kadar da ama biri kafasinda biri kucaginda 2 yastikla yatar arada benimkini de alir basimdan. Benim oglum var 20 aylik emiyor hala o yuzden gece ortamizda yatiyor.yataga enlemesine yatiyoruz sikinti olmuyo.ona ayri battaniye veriyorum biz oglumla baska ortuyoruz ustumuze.amann allah baska dert vermesin kuzum iyi niyetli ol bosver sevdiginle yatiyosun ya ne guzel.takmaa

Nasıl güldüm anlatamam. Alemsiniz valla. Yatağın kenarına oturup nasıl uyuyor yaa :) ben orda koptum

Aynen

Çok uğraştım canım. Kapattık ışıkları yattık adam uyuyamıyor. Sağa dönüyor sola dönüyor. Kalkıp sigara içiyor geri geliyor. 15 dk sonra tuvalete gidiyor. Sabaha kadar böyle. Ne ben uyuyabiliyorum ne o. Bi hafta on gün denedik olmuyor. Ben de bari birimiz rahat uyusun dedim.
Bebekken annesi baş ucunda radyo açarmış. Adamın 40 yıllık alışkanlığını değiştiremedim yani.

Ahahah çok güldüm bir kere bizde otelde eşimin ısrarıyla tv açık uyumuştuk ondada deniz canlılarını anlatan bir belgesel vardı artık zar zor uykuya dalmaya çalışmaktan yorulup bayılmışım resmen gece bir kabuslar gördüm anlatamam öyle böyle değil kaç sene geçti hala deniz canlılarıyla ilgili belgesel olduğunda içim buz gibi olur korkudan kapatırım direk o yüzden zor işiniz ben bir kere yaşadım her günü düşünemiyorum :)

Canım ayrı yatmayın bence.. Siz yatakları ayırcağınıza nevresimleri ayırın. Bu kadar büyütülecek bir sorun değil bence bu..

ayy yorumlara bayildimmm :)bizde de ayni sorun var yatakta 3-4 yastik var sabah bakiyosun hepsi bi yere atilmis.bi tanesi duruyo oda kafasini altina gömmüs.yorgan meselesi cok zorr.ben yaz kıs cok usuyen biriyim ve yorgani kafama gecirerek uyurdum ta ki evlenene kadar esim sagolsun yorganin benden tarafini uzerine aliyo gece kendi payina dusen yerlerde sürünüyo.bazen uyandiriyorum kalkiyo topluyo yerlerden uykusu oyle derinki uyandirana kadar kan ter icinde kaliyorm bagirsamda duymuyo bazen ama uyaninca uyku sersemi herseyi yaptiriyorm.bi kac gundur soyle bi cozum buldum.carsafin uzerine bi battaniye ayri bi yorgan seriyorm.esim uzerine yatiyo yatak yorganinida uzerine aliyo.ben bebekten dolayi daha gec yattigm icin gittigimde yorgandan eser olmuyo.carsafin uzerine yattigi yorgan varya onun altina giriyorm hemen.kendi ustune yattigi icin alma sansi kalmiyo deneyin derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…