Yatak Paylaşımı Kavgaları

Bende kapıya sırtımı veremiyorum. Kapı ile aramda eşim var korur o beni

ayyy horlamayi hic deme bi de o var uykusu derin oldugu icin seslensemde beni duymasi imkansiz.bazen cildiracak gibi oluyorm.uyku sersemi baska odaya yolluyorm sabah hatirlamiyo nasi gittigini

Allah başka dert vermesin:)) ayrı yorgan çözer olayı..
En kötü yatakları ayırırsınız, benim eşiminde gece en ufak hareketimde uykusu kaçıyordu paşamın ama artık alıştı:))

Aklıma geldi

Eşim anında boşluk doldurur.
Yatakta neresi boş kaldıysa hemen kol bacak oraya gider nasıl oluyorsa.
Bir gece tuvalete kalktım, dönüp yatmaya çalışmamla çığlığını duymam bir oldu, kafasına yatıyormuşum.

Ben ufaktan tekmelemeye başladım, ne yapayım.

Ay bende sevdiğimle olsam da şu tatlı tartışmaya razıyımmm bir de "Çok rahat sığıyoruz ama inat gibi nevresimi alıp kafasından itibaren kundak yaparak uyur, bir tek yüzü açıkta.Kefene sarılmış gibi yani (tövbe tövbe) " aaay buna çok güldüm konuya gelince valla yerinizde olsam 2 nevresim alırım .

Sakın arkadaşım sakın yatağını ayırma
büyükler bile her zaman söyler kavga bile etseniz yataklarinizi ayırmayın diye.
eskiden insanlar tek yastikla yatirdı hani şu uzun yastiklar.sonra bunlar ikiye ayrıldı (hatta bizim oralarda yastığa küstüm denir)boşanmalar çoğaldı derler..yatağını ayırınca araya soğukluk girer

Öyle ama fotoğraflarını da çektim, öyle uyunur mu ya sanki hamur ekşitiyor sarınmış sarmalanmış
Böyle pek büyük bir dert gibi durmuyor ama sabah çok erken kalkınca, enerjik olmanız gereken bir işiniz olunca ve gece uyuyamayınca sinir yapıyor

Yatağı ayırmayı düşünmedim, bizimki zaten 2. Nevresime bile karşı:)
Bilirim o yastıkları :bir yastıkta kocayın" sözünün kahramanı onlar:)
Köyde dedemlerde vardı çok ağır upuzun bir yastıktı...

Birinin bunu yapmasi gerekiyordu.
Ama kadrolu alaycı arkadaslar suspus olmuş size niyeyse
Kızmayın ya
Çok bekledim ama geç kalındı
Ya ama uykusuzluk cidden büyük problem böyle anlatınca komik görünüyor ama... uyanıyorum saat 12, uyanıyorum 01.30, uyanıyorum 03.00... sürekli ayağı değdi uyan, yorganı çekti uyan, yastığa yattı uyan...

ayy benim eşimde 4 yastıkla yatıyorya böyle şey olur mu bi bacak arası bi kollarına alır 2 de kafa altına bnle mi evlendin yastklarla mı diye her gece didişiriz bi kollarında uyuduysam sabah yine aynı şekli alır adam. biz yorganları ayıralı çok oldu onu hiç paylaşamadık zaten yoksa donuyorum senin gibi aynn.en azından ayır pikeleri

Valla be sarilip uyumayi tercih edenlerdenim onun ısısı beni ısıtıyor :-D

Bir an konuyu ben actim zannettim.ayni sorunlari bende yasiyor maalesef.ayri nevresimde kesinlikle kabul etmiyor.gittim ekstra buyuk 2.40-2.20 cm boyutlarinda yorgan aldim..ama...cxks benim toto yine acikta kaliyor

Yazınızı okurken gülümsedim . :)
Eğer gelecekte evlenirsem ben de kocanız gibi bir eş olacağım sanırım . . .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…