- 7 Kasım 2013
- 14.758
- 36.006
- 598
Yani bence ten temasi varken uyumaya alismali evli insanlar. Ben de yazin o sicaginda ustume illa bisey orterim ustum acikken kendimi guvende hissedemiyorum sanki hirsiz gelse beni o koruyacak : D psikolojik iste kapi acikkende uyyamam : )
Yatak ayirma evlilige zarar veriyo bence tek cozum sarmas dolas uyumaya alismak ve cift ortu.
ayyy horlamayi hic deme bi de o var uykusu derin oldugu icin seslensemde beni duymasi imkansiz.bazen cildiracak gibi oluyorm.uyku sersemi baska odaya yolluyorm sabah hatirlamiyo nasi gittiginibenim eşim çok hareketli yatmaz ben de aşırı hareketli yatmam.
zaten genellikle üstümüzde bi ton ağırlıktaki yün yorgan olur
ama bizde de horlama olayı olur arada, eşimi çağırırım uykusu hafiftir hemen uyanır. konum filan değiştirir.
üstümü açtın diye kızsam hemen uyanıp bütün yorganı bana yığma kapasitesi olduğundan yorgasız kalsam da istemem hafiften çekiveririm.
Ve beklenen mesajCok kötü bir dert.
Sakın arkadaşım sakın yatağını ayırmaOna da kızıyor, oldu olacak ayrı yatalım diye. Yavaştan bu fikre alıştırırım belki, gece gece kavga edip gerileceğimize
İstemiyormuşum gibi bir izlenim oluştu ama tamamen rahat bir uyku istediğimden kaynaklanıyor.
Birinin bunu yapmasi gerekiyordu.Ve beklenen mesaj
Ay bende sevdiğimle olsam da şu tatlı tartışmaya razıyımmmbir de "Çok rahat sığıyoruz ama inat gibi nevresimi alıp kafasından itibaren kundak yaparak uyur, bir tek yüzü açıkta.Kefene sarılmış gibi yani (tövbe tövbe) " aaay buna çok güldüm konuya gelince valla yerinizde olsam 2 nevresim alırım .
Sakın arkadaşım sakın yatağını ayırma
büyükler bile her zaman söyler kavga bile etseniz yataklarinizi ayırmayın diye.
eskiden insanlar tek yastikla yatirdı hani şu uzun yastiklar.sonra bunlar ikiye ayrıldı (hatta bizim oralarda yastığa küstüm denir)boşanmalar çoğaldı derler..yatağını ayırınca araya soğukluk girer
Çok bekledim ama geç kalındıBirinin bunu yapmasi gerekiyordu.
Ama kadrolu alaycı arkadaslar suspus olmuş size niyeyse
Kızmayın ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?