yataklarımız....

Oo super valla, ben iki uc gecedir battaniye aliyorum ustume.
Zeytin yesili cok sakin bi renk zaten, severim ben de. Hem degisik duruyor.
Ne taraflardasin sen oyle sicak sicak?
Galiba sen istanbuldasin bu ara soguk diye veriyordu haberler...ben battaniye almama ohoo 2 ay var diyebilirim..marmaristeyim canim

Ben baslayayim bugun benim nevresimim boyle...pikenin kumasi o kadar ince ki benim gibi deli yatan biri sabaha bu hale getiriyor:)yine de inceligi bu mevsim icin ideal..
Yatak basligin cok guzel, ben de bundan istiyorum, bakalim ne zaman degistiricez?

Galiba sen istanbuldasin bu ara soguk diye veriyordu haberler...ben battaniye almama ohoo 2 ay var diyebilirim..marmaristeyim canim
Evet canim İstanbul. Bugun yagmur yagdi baya burda.
Size kasimda anca gelir kis, kiymetini bil valla
Ben kis gelsin diye beklerim butun sene, kis gelince de usuyorum diye yazi beklerim

Evet canim İstanbul. Bugun yagmur yagdi baya burda.
Size kasimda anca gelir kis, kiymetini bil valla
Ben kis gelsin diye beklerim butun sene, kis gelince de usuyorum diye yazi beklerim
Haha biz kadinlar iste demi :) degisirsiniz ya uygun oluyo sadece baslik degistirince fiyatlr..
Haklisin anca kasimda kis gelir ,kis grlsin de kislik nevresimlerimizi de koyalim:)

ayyy canım bu harıkaymışşş!!tablo ıle de uyumlu,hatta pike ıle tAblo gıbı çıkmış!
Ben de begenerek kullaniyorum valla. Tesekkurler canim. Saten yatak ortuleri sevmiyorum, var bi tane kullanamiyorum. Bunlar hem cok sade, hem cok kullanisli.

Kizlar bunu kizkardesimin ceyizine aldim, daha gormedi, begenir insallah sizce nasil

aslında english homedakileri çok beğenıyorum ben bırde bır suru takımı kombın yapabılıyorsun...%50 ye gırınce ozellıkle almam lazımmm...bu arada bızden başka da bu konuya meraklı kimse yok herhalde:):)

Evet indirime girdiginde ben de bakicam.
Ben genelde internetten aliyorum ev tekstilini, magaza magaza dolasmayi gozum kesmiyor
Evet bi tek de ikimiz variz, fikirleselim kizlar cekinmeyin. Nevresim onemli benim icin, cok seviyorum tertemiz carsaflarin ve begendigim renklerin icinde uyumayi

AYYYYY.. O BEYAZ VE GÜLLÜ OLANNNN ÇOK GÜZELMİŞŞŞ BENDE İSTİYORUMM ...çok severimm beyaz çarşaflarda uyumayıı evet burası istanbul daha iki gün önce elektrik battaniyeyi açtım yatak ısındı bembeyaz çarşafların içine girdimm.. yani GÜZELİM İSTANBULA KIŞ GELİYOR RRRR..

Bugün benim nevresimim de böyle. Havaların soğumasıyla nevresim kullanmaya başladım, gece battaniye bile alıyorum, çok soğuk oluyor Yatak örtüsü sermedim bugün üşendim
kırmızıda kırmızıı beyaz yatak......... ve çarşafıda dahilll kırmızı ... ennnn. favorilerimdennn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…