Canim beyaz gullu olan karaca marka..BEYAZ GÜLLÜ OLAN NERDEN ALABİLİRİM OF OF BAYILDIM ONAAA..
Bende bunun nevresimi var :) lila rengi buda ayni renk galiba Selamlar, bu da yatak örtüsü olarak kullandığım pike takımım, özdilekten almıştım. Bi tane daha almayı düşünüyorum, değişik model.
Bu pudra pembesi canim, cok guzel model olarak cok hosuma gidiyor.Bende bunun nevresimi var :) lila rengi buda ayni renk galiba
Evet cok guzel modeli :)becerebilirsem bende uyku seti serilu su an cektim eklicemBu pudra pembesi canim, cok guzel model olarak cok hosuma gidiyor.
Tamam bekliyorumEvet cok guzel modeli :)becerebilirsem bende uyku seti serilu su an cektim eklicem
Ay ne sinir ya, ütüle ütüle ilk geceden buruş buruş olsun.Artık pike dönemi kapanıyor yavaş yavaş
Bi de kırışmasalar çok güzel olcak di mi
Nerdesin de o kadar sıcak.Evet kirisiveriyorlar ..ura oyle sicakki canim hala klima calisiyor evde:)
Ben de utuluyorum nevresimleri, ama kapitonelerde utulemeye gerek yok heralde. Sen kullan bi ona gore utu istemezse ben de alicam. Paylas tabi merak ettimAy ne sinir ya, ütüle ütüle ilk geceden buruş buruş olsun.
Ben de eve gidince paylaşayım. Daha Ilk kez serdiğim kapitone nevresimim var şuan.Odama uydu mavi mavi.
Hic bilmiyom canim, once albume atiyorum ben sonra albumdeki fotografin linkini buraya yapistiriyorum, ben oyle paylasiyorum yani.Kizlar telefonum samsung ace 5830i ama resim yuklemio
Telwefondan linkte paylasamam kiHic bilmiyom canim, once albume atiyorum ben sonra albumdeki fotografin linkini buraya yapistiriyorum, ben oyle paylasiyorum yani.
Uyku seti hic kullanamiyorum benValla ben bi haftador kapadim pike donemini:) uyku setiyleyim nevresimleride cikardm ama uyku setimin resmini ekleyemiyorum
Res yukleyemiom bakmakla yetinirim sizinkilere :)Uyku seti hic kullanamiyorum ben
Yok valla kapitone çok iyiymiş. Benim pikeler ve yorgansız serdiğim nevresimler buruşuyor.Ben de utuluyorum nevresimleri, ama kapitonelerde utulemeye gerek yok heralde. Sen kullan bi ona gore utu istemezse ben de alicam. Paylas tabi merak ettim
kızlar sırf fotoğraf için nevresim değiştirmiyorsunuz de mi?Bende bunun nevresimi var :) lila rengi buda ayni renk galiba
kızlar sırf fotoğraf için nevresim değiştirmiyorsunuz de mi?
benim pek zevkle yaptığım iş değildir de. mecburiyetten yapıyorum valla.
yasemin'cim "bu gün de bu" diye bir nevresim göstermişsin ya ona diyorum, bi de mis gibi ütülemişsin. kız 3-4 gün kullan bari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?