- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
canım çok naziksin.Jookercim bayıldım yaaa, çok harikaaa
Hem yatak odan da çok güzellll
Aynen bendr oyle 3,gun makinaya nevresim :)Aynen pek zevkli bi is degil katiliyorum
Foto icin degistirmiyom canimbenim takintim da bu, 3-4 gun gecince nevresim kirleniyor gibi geliyor bana, kokuyor sanki ondan degistiriyorum
çalışmadan önce ben de sık değiştirirdim de valla çalışmaya başlayınca işler değişiyor. 3-4 gün bana biraz kısa bir süreAynen pek zevkli bi is degil katiliyorum
Foto icin degistirmiyom canimbenim takintim da bu, 3-4 gun gecince nevresim kirleniyor gibi geliyor bana, kokuyor sanki ondan degistiriyorum
Zaten bu kız pek zevkli, ben de beğendim tabi. bi de yatağı ne güzel düzeltmişcanım çok naziksin.
Oyy cok tatli buuuEki Görüntüle 1257912
yuppi basardim :) uyku setim ozdilekten :)
Tesekkurler cnm elimdr degil herseyim kalp desenli nerdeyse :)Oyy cok tatli buuu
İste ben de haftasini gecirmemeye calisiyorum, 3-4 gun degil bi hafta bekliyom degistirmek icinçalışmadan önce ben de sık değiştirirdim de valla çalışmaya başlayınca işler değişiyor. 3-4 gün bana biraz kısa bir süre
arada düşüncelere dalıyorum; kim bilir nasıl kirlendi? ne mikroplar yapıştı, oraya oturduğu kıyafetle acaba nerelere oturdu, elini iyi yıkadı mı.... böyle düşününce, evi yangın hortumu, çamaşır suyu, deterjanla tepeden yıkayasım geliyo. ama ne mümkün? bu düşüncelerden uzak durmaya çalışıyorum. ileriki boyut hastalık kapısına çarpıyor
Kalbi ben de cok seviyorum, bu aralar da cicek desenli seylere kafayi taktimTesekkurler cnm elimdr degil herseyim kalp desenli nerdeyse :)
iyimiş o zaman:) zaten en çok toz da orda. ben de arada elimle şöyle bir alayım diyorum, her gün dünyanın tozu, pamukçuğu birikiyor, sadece uyuma zamanı kullanıyoruz, bilemedim artık. tekstile çare bulmaları lazım tozu, yünü dökülmeyen gibiİste ben de haftasini gecirmemeye calisiyorum, 3-4 gun degil bi hafta bekliyom degistirmek icin
Temizlik hastasi degilim de uyudugum yerin temizligine ayri bi dikkat ediyorum. Mesela yatak odasinda toz varsa ben sabaha bogazlarim sis bi sekilde kalkiyorumo yuzden bu titizligim bi tek yatak odasinda gecerli.
Vala bende cozemeyenlerdendim annemlere sordum hepcok harika yatak örtüleriniz
nevresimi. uyku setini ne zaman kullanırız ben hala cözemiyorum arkadaş
pike. yatak örtüsü.vs.
muhtemelen.Vala bende cozemeyenlerdendim annemlere sordum hep
uyku setini ekim ortasina kadr kullanvcam cnm sonra yorgan cikarcam eylul de kullanilir demstiler sanki soguklar baslayinva die
Cnm pike yazin zaten ama satenle rahat yatamam dersen yatak ortusu olarak kullan cok guzel durur bende bitane saten nevresim vardi kullanmadim hep kaydi durdu :) anneme veriom o kullanck misafiremuhtemelen.
süslü püslü bi pike takımı aldım sankide. satenli.
onu ne ara kullanmalıki
yataga bile kırk ceşit eşya şaabıoz heeee
satende cok seksi duruoCnm pike yazin zaten ama satenle rahat yatamam dersen yatak ortusu olarak kullan cok guzel durur bende bitane saten nevresim vardi kullanmadim hep kaydi durdu :) anneme veriom o kullanck misafire
Aynen sexy ama anan butun gece dustu yorfan ustumuzdrn bidahada sermedim :)satende cok seksi duruo
henüz kullanmadımda. bakalım öyle yaparım muhtemelen
Ben kafama gore takiliyomcok harika yatak örtüleriniz
nevresimi. uyku setini ne zaman kullanırız ben hala cözemiyorum arkadaş
pike. yatak örtüsü.vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?