- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
Bu da benimki Eki Görüntüle 1271051
O kadar ic acici ki su mavi beyaz kombinasyonu, cok begendim canimEki Görüntüle 1271148
Bugunku mavi beyazlarda benden
Tesekkur ederim canim daha guzelleri senin olsun ins☺Off cok begendim yatak odani ve nnevresimini
saol canımcım mavi beyazı cok severım bende senın pembe de guzelmiş,anladım ki sen tam pembe fanatiğisinnO kadar ic acici ki su mavi beyaz kombinasyonu, cok begendim canim
Çok tatlııı, yatak örtülerimiz benziyor galibaEki Görüntüle 1272591 a hic usenmeden ise gitmeden sererim hada bende yukledim
Hiç farketmemiştim, gerçekten hepimizinki benziyorYa arkadaslar fark ettiniz mi bilmem ama sanki herkesin tül perdesi ayni. Ve benim de tül perdem ondan. Cok ilginc ya.. belki bi ara ben de yatagimi paylasirim ;-) biz battaniye kullaniyoruz su an ama
VAlla kızlar kimse tutamaz beni artık çekiyorum yüklüyorum 5 senelik kiradan sonra kendi evime anca geçtim tabiki krediyle aldık. bir tek yatak odamı değiştiremedim diğer odalarımıda yüklicem yakında yatak odasına yapacağım bir iki şey var o kelebeklerin o duvara duvar kağıdı yapmak kağıdını aldım bu hafta sonu meşguliyetim ooo yandan görünen o tülü ortadan kestirdim fon yaptım ortaya tül olarak kırmızı bişi alıcam eee daha ne yapayımmHiç farketmemiştim, gerçekten hepimizinki benziyor
Cok guzelvrengi modeli..
Evet :)Benimki mi?
Vayy kralice yatagi gibi masallah
Cok guzellll
cok guzel canim
Bu da benden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?