yataklarımız....

Ya arkadaslar fark ettiniz mi bilmem ama sanki herkesin tül perdesi ayni. Ve benim de tül perdem ondan. Cok ilginc ya.. belki bi ara ben de yatagimi paylasirim ;-) biz battaniye kullaniyoruz su an ama

Ya arkadaslar fark ettiniz mi bilmem ama sanki herkesin tül perdesi ayni. Ve benim de tül perdem ondan. Cok ilginc ya.. belki bi ara ben de yatagimi paylasirim ;-) biz battaniye kullaniyoruz su an ama
Hiç farketmemiştim, gerçekten hepimizinki benziyor

Kuşlar uyku setini de yüklerin serince
Hiç farketmemiştim, gerçekten hepimizinki benziyor
VAlla kızlar kimse tutamaz beni artık çekiyorum yüklüyorum 5 senelik kiradan sonra kendi evime anca geçtim tabiki krediyle aldık. bir tek yatak odamı değiştiremedim diğer odalarımıda yüklicem yakında yatak odasına yapacağım bir iki şey var o kelebeklerin o duvara duvar kağıdı yapmak kağıdını aldım bu hafta sonu meşguliyetim ooo yandan görünen o tülü ortadan kestirdim fon yaptım ortaya tül olarak kırmızı bişi alıcam eee daha ne yapayımm

mabel konu icin tesekkur ederim.kizlar bende yatak odasi icin cok titizim.kombinesine dikkat ederim.ama sizinkiler gercekten cok guzel, firsat bulsam hemen yuklecem bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…