yataklarımız....

Selamlar, bu da yatak örtüsü olarak kullandığım pike takımım, özdilekten almıştım. Bi tane daha almayı düşünüyorum, değişik model.
yasemin pike yatagin ve duvardaki araba cok titizsin masallah.hepside uyumlu ve guzel.eline saglik

mabel konu icin tesekkur ederim.kizlar bende yatak odasi icin cok titizim.kombinesine dikkat ederim.ama sizinkiler gercekten cok guzel, firsat bulsam hemen yuklecem bende
ben teşekkur ederım canım yorumun için...bayılıyorum ben boyle nevresımlere,renklere,içine girip uyuyasım geliyor.belkı de uykuyu cok sevdığimdendir:)farklı nevresimlerle kullanmaı ve bol bol yastıklara zaafım var!
hemen yükle canım bekliyorum,bakalım daha neler çıkacak kk hatunlarından...

Çok teşekkür ederim canım, o senin güzelliğin

Şimdi değiştirdim ama yatak odası perdemi, turkuaz yaptım. Çok tozpembe olmuştu ortalık
neeeee yasmin pembeden vazgeçtin demek !hem de turkuazla ki salonumu görmüşsün turkuaza düşkünlüğümü anlamışsındır:)çook meraklandım,görmem lazım!

neeeee yasmin pembeden vazgeçtin demek !hem de turkuazla ki salonumu görmüşsün turkuaza düşkünlüğümü anlamışsındır:)çook meraklandım,görmem lazım!
Evet vazgectim pembisten yatak ortum yine pembe ama
En kisa zamanda yuklerim canimmm

Yasemincim cok guzel oluyor bencede turkuaz iyi secim benm tulum okadar guzel degil duz tul iste pullu olab beyazli bide storum var okadar aslinda degisiklik bende cok istiyorum ilk basta yatak odam olmak uzere sonra diger odalar dekorasyon olarak ama maddi manevi elim kolum bagli
insl eltim ev alirsa benmde kendi evim olcak buraya gore kucuk ama olsn hevesimi kendi evime sakliyorum
eltimle esimin amcasi altli ust oturuyorlar 2katli apartman zaten 1kat olcak insl oraya daha guzel dekore etmeyi istiuorm

Canim ben de maddi anlamda dardayim ama sadece fonlarimi degistirdim, gittigidiyordan cok uyguna aldim iki tanesi 80 liraydi. O bile odanin havasini degistirdi. Esim kiraciyiz masraf yapma diyor, benim de cok icimde kalan sey var. Tabi insanin kendi evini dekore etmesinin heyecani daha farklidir. İnsallah bi gun sana da bana da nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…