canim kelebekler yatagini suslendirmisEki Görüntüle 1272591 a hic usenmeden ise gitmeden sererim hada bende yukledim
canim yatagin prenseslerin yatagi cok guzel yataginla mutlu ol canimBu da benim yatağım kizlarEki Görüntüle 1273624
canim yatagin prenseslerin yatagi cok guzel yataginla mutlu ol canim
yasemin pike yatagin ve duvardaki araba cok titizsin masallah.hepside uyumlu ve guzel.eline saglik Selamlar, bu da yatak örtüsü olarak kullandığım pike takımım, özdilekten almıştım. Bi tane daha almayı düşünüyorum, değişik model.
Çok teşekkür ederim canım, o senin güzelliğinyasemin pike yatagin ve duvardaki araba cok titizsin masallah.hepside uyumlu ve guzel.eline saglik
canim turkuaz daha guzel bence.sen bizim ilhamm kaynagimiz olursunÇok teşekkür ederim canım, o senin güzelliğin
Şimdi değiştirdim ama yatak odası perdemi, turkuaz yaptım. Çok tozpembe olmuştu ortalık
cok guzelmiş canım nevresımın,bir de maşallah ütülü ütülü...yeni gibi,yeni mi yoksa titiz bir bayan mı buldum acaba:)Bu da benimki Eki Görüntüle 1271051
vay vayyy ...bızım hatunlarda da ne yataklar varmış,bildiğin kraliçe yatağıBu da benim yatağım kizlarEki Görüntüle 1273624
ben teşekkur ederım canım yorumun için...bayılıyorum ben boyle nevresımlere,renklere,içine girip uyuyasım geliyor.belkı de uykuyu cok sevdığimdendir:)farklı nevresimlerle kullanmaı ve bol bol yastıklara zaafım var!mabel konu icin tesekkur ederim.kizlar bende yatak odasi icin cok titizim.kombinesine dikkat ederim.ama sizinkiler gercekten cok guzel, firsat bulsam hemen yuklecem bende
neeeee yasmin pembeden vazgeçtin demek !hem de turkuazla ki salonumu görmüşsün turkuaza düşkünlüğümü anlamışsındır:)çook meraklandım,görmem lazım!Çok teşekkür ederim canım, o senin güzelliğin
Şimdi değiştirdim ama yatak odası perdemi, turkuaz yaptım. Çok tozpembe olmuştu ortalık
Allahımmm bu ne güzel bir yatak odası böylee!mobılyalara,rengine,yatak örtüne özelliklede perdeleri çok sevdim...çok zevklisinEki Görüntüle 1257161 Bu da benim kapitone.
Allahımmm bu ne güzel bir yatak odası böylee!mobılyalara,rengine,yatak örtüne özelliklede perdeleri çok sevdim...çok zevklisin
teşekkür ederim biz hatunlar bıcır bıcır seyleri seviyoruz.canim kelebekler yatagini suslendirmis
Evet vazgectim pembistenneeeee yasmin pembeden vazgeçtin demek !hem de turkuazla ki salonumu görmüşsün turkuaza düşkünlüğümü anlamışsındır:)çook meraklandım,görmem lazım!
Canim ben de maddi anlamda dardayim ama sadece fonlarimi degistirdim, gittigidiyordan cok uyguna aldim iki tanesi 80 liraydi.Yasemincim cok guzel oluyor bencede turkuaz iyi secim benm tulum okadar guzel degil duz tul iste pullu olab beyazli bide storum var okadar aslinda degisiklik bende cok istiyorum ilk basta yatak odam olmak uzere sonra diger odalar dekorasyon olarak ama maddi manevi elim kolum bagli
insl eltim ev alirsa benmde kendi evim olcak buraya gore kucuk ama olsn hevesimi kendi evime sakliyorum
eltimle esimin amcasi altli ust oturuyorlar 2katli apartman zaten 1kat olcak insl oraya daha guzel dekore etmeyi istiuorm
Cok tesekkurler valla nevresim aski diyelim biz buna cok yeni degil saatlerimi nevresim utuleyerek gecirebilirimcok guzelmiş canım nevresımın,bir de maşallah ütülü ütülü...yeni gibi,yeni mi yoksa titiz bir bayan mı buldum acaba:)
vay vayyy ...bızım hatunlarda da ne yataklar varmış,bildiğin kraliçe yatağı
aa yakalandın şimdi eski sayfaları okumamışsın:)mavi beyazlarımı koydum ki bende,daha dur 1 hafta olmadı çarşamba değişeceğim yoksa hergün değişirsem biterim benTesekkur ederim. Hani senin yatagini da gorelim ;')
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?