yataklarımız....

Aaynen aslinda bugun uyku setinin takimlarini yikadim smdi acaba hazir yikanmiskeb yorgai cikarsam diom ? :)
Ben yorgan olarak uyku setinin yorganini kullaniyorum. Bi tane saten yorgan var durmuyor nevresimin icinde kayip kayip duruyor
Cok soguk oluyorsa cikar yorganini, ben cok usuyom valla

Ben yorgan olarak uyku setinin yorganini kullaniyorum. Bi tane saten yorgan var durmuyor nevresimin icinde kayip kayip duruyor
Cok soguk oluyorsa cikar yorganini, ben cok usuyom valla
Benimde saten yorganlarim.cok var annem koymus masallah bi tanede ince yazlik yprganim vardi her nevresime uyum saglamiyordu bende yeni silikonlu yorganlar varya beyaz kare kare adini unutum ondan aldim kendime tactan cok guzel
saten yorganlari misafrlere koydym nevresmlere gecirene kadar canm ckti o ayri ama bi saat kadr ugrasmisimdir :-/
Uyku setinin yprganida yeteri kadar isitiyor ama hani ha sindi ha bayramdan sonra yorgan cikcak sonucta die dusunuyorum sen nedersin?

Cok soguk olmazsa uyku seti yeter bence usuyosan cikarabilirsin normal yorganini. Ben zaten her halukarda bi de battaniye seriyorum altima

Cok soguk olmazsa uyku seti yeter bence usuyosan cikarabilirsin normal yorganini. Ben zaten her halukarda bi de battaniye seriyorum altima
O zaman birazdaha bekliuim vnm
yok ben battaniye sermedim hic uyku setiyle gayet rahat isiniyorim :)
Ekimin ortasinda flan cikarilir herhalde
uyku setimin yorgani olmuyor nevrwsime denemistim ama olmamisti buyuk geldi

Ben baslayayim bugun benim nevresimim boyle...pikenin kumasi o kadar ince ki benim gibi deli yatan biri sabaha bu hale getiriyor:)yine de inceligi bu mevsim icin ideal..
ben de böyle her birini değişik kombinlemeyi severim. takım olmayınca daha bi hoş duruyo sanki? eline sağlık.

ayy ben de bu kış saten yorganımı çıkarıcaktım silikon yorganım geçen yıl çok ufak geldi bize. yeni evliliğin acemiliğiyle saten çeyizlik yorganlar aklıma bile gelmemişti ama kayıyor diyorsunuz he netcem yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…