Yataktan düşme

Hepimizin başına geldi. O kadar takılı kalmayın olabilecek birşey. Siz şu aşamada takip yapacaksınız

Nöroloji uzmanı mama vermeyin dedi o esnada ondan yazdim.Bence iki nedeni olabilir 1-bebekte kusma olursa fazla mamadan mi travma nedeniyle mi kustugunun anlasilamamasi 2- Bebek travmaya bağlı epilepsi nöbeti geçirirse beslerken bebeğin bogulabilmesi

Denoşum bu yaşadığın şey gayet normal
Kendini hemen niye kötü anne ilan ettin ?!
Kafan dolu,vücut yorgun
Sadece yattığınız yatağa koruma koy yeter
Sagol ninem hani memede uyuya kalsam falan birsey demicektim de hatirlamamak bilincdisi cocugu kaldirmak beslemek yatirmak hicbirini hatirlamamak kafama takildi. Rahatladim yorumlarla sukur..

Anladim tesekkur ederim bilgilendirme icin..
Rica ederim , tekrar geçmiş olsun , Allah bir daha yaşatmasın. Komidin konusunda çok ama çok haklısınız... Daha 3 ay evvel başıma geldi hala kendimi af edemiyorum , çok şükür ki bir şey olmadı. Koca çocuk oldu benim oğlan , birlikte uyuyoruz. O her zaman yatağın sağ tarafında yatar , ben de sol tarafında... Onun tarafında komidin yok , benim taraftakini de uzağa itmiştim. Hafta sonu teyze gelmişti , o komidini iyice yaklaştırmış benim tarafa işgüzarlıkta üzerine tanımam .... Ben de hiç fark etmemişim. Oğlum yatağa girmedi bir türlü halının üzerinde arabalarını yarıştırıyordu , ben de gelip yanıma yatar diye uyuma numarası yaparken uyuyakalmışım. Sanırım uykumda döndüm ve sol tarafa geçtim. Oğlumda gelip sağ tarafıma yatmış. Ve alışkın olmadığı taraf olduğu için dönünce hop aşağı düşmüş. Çığlığına bir uyandım , düşerken komidine çarpmış gözünün tam üzeri neredeyse yarılmış sağlam bir çizik var , kanıyor hafiften ... Aklım başımdan gitti , çok şükür verilmiş sadakamız varmış. Şimdi komidini odanın uzak bir köşesine aldım ve asla o uyumadan uyuya kalacak pozizsona sokmuyorum kendimi.

Hay Allah cok gecmis olsun Allah tekrarini yasatmasin ..

Hepimizin başına geldi
Geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun.sonra yaptıklarınızı hatırladınız mı yoksa kucakta emzirirken yuvarlanmış falan bunları yaptım herhalde diye mi tahmin ediyorsunuz?

Düşme değil de hatırlamadan yatarak emzirme bence daha riskli. Boğazına kaçması açısından Allah korusun

Düşme değil de hatırlamadan yatarak emzirme bence daha riskli. Boğazına kaçması açısından Allah korusun
Evet haklisiniz bundan sonra kucuk bir gece lambasi acip koltuk tarzi pufum var onda ilgilenecegim.
Yatakta emzirme vs olunca icim gecti heralde.

Bnm oglumda bir kere dusmustu ama yataktan degil ayakta cekyatin uzerindeydi. Ve halilari yikatmaya verdigim icin yerde halida yoktu. Bi dustu tam kafasi yere geldi. Hemen acile goturdum taksiye atladim da. Esimde isteydi. Doktor birsey yok. Uyutabilirsiniz demesine ragmen onu biraz gec uyuttum kendim hic uyumamisdim. Rabbim korusun evlatlarimizi. O kadar minikler ki anlayamiyorlar. Hangisi tehlikeli hangisi guvenlikli diye.

Yanında yatirmaman gerekiyor aslında aynı zamanda doğmuş bebeklerimiz benimki bı kaç gün sonra bı yasina girecek
Bende sürekli yatiriyorum yanıma dogru olmamasina rağmen eşimle aramızda oluyor hep
Ama eşim yokken yastıklarla kapatıyorum düşmesin diye yada duvar kenarına onu alıyorum o şekilde düşmesine engel oluyorum ama benimki de düştü bı keresinde

Ve şuan daha da hareketlendiler artık önüne yastık falan koymak da kar etmiyor bilesin :))

Yok yanimda hic bir zaman yatirmadim.hep uyanir emzirir yatagina yatiririm. Ilk defa dun gece oldu. Emzirirken uyuya kalmisim hos cocugu yatagindan kaldirip emzirdigimi de hatirlamiyorum beyin uyuyormus. Geri uyuya tekrar uyuya kalmisim iste cocukta donmus dusmus.

Aynen canim Ben de duvar kenarina oglumu yatiriyorum her tarafini yastiklarla kirlentlerle donatiyorum ama cok hareketli pek fayda ettigi soylenemez Allahtan oteki daha 4.5aylik da besiginde yatiyo simdilik bakalm

Oglum 7 aylıkken eşime emanet etmiştim esim de uymus lavabodayken bu ses geldi tak diye bi kostüm çocuk yerde esim panik halde hem de betona kafasının arkasına düştü eşime acile götürelim dedim götürmedi 2 saat uyutmadı takip ettim kusma dalma olacak mi diye çok şükür öyle bu durum yaşanmadı su An gelisimi gayet yerinde bir çocuk fakat yine de bi zarar gormusmudur diye içim icimi yiyor.takintili bu insanım onun verdiği evham var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…