Yatılı kv ve kp

Tespitlerinize hayran kaldım özellikle erzak getirme mevzusu çok iyi ya ağlanacak halime gülüyorum Allah sonumu hayır etsin

Erzak olayı da doğru di mi??
Erkekler çok değil bikaç sınıfa ayrılıyorlar..Onları bilirsen hepsini çözmüş oluyorsun zaten..Seninki de köylü aile tutkunu sınıfına giriyor...

Perhizi uygulayacak mısın peki
Bi arkadasım seninkinin aynısı kocaya sahipti ve bosandı baskasıyla evlendi cok mutlu simdi (cocuksuzdu)

Eşimden korkmuyorum onunla aramin kötü olmasından korkuyorum, onu üzmekten korkuyorum. Zaten iş yerinde bir sürü problemleri var bir de ben ona problem çıkarıp iyice strese girip uzulmesini istemiyorum.
Yahu eşin o, niye korkuyorsun? Insan nasil eşinden korkor? Sonuçta küfür, hakaret etmeyeceksin ya, sadece hislerini paylaşacaksin. Zaten evlilik bu değil mi? Beraber dertleri ve mutluluklari paylaşmak?

Keşke başindan beri birşey deseydin. Sirf iyi gelin olma adina böyle sessiz kalirsan daha çok yipranirsin. Hatta bence onlar temelli sizde yerleşmenin yolunu yapiyorlar. Ondan dolayi hep kalma sürelerini dahada uzatiyorlar.

Ha bana sorarsan bu benim için boşanmalik bir olay olurdu fakat sen ilk önce bir konuşmayi dene, bakalim ne diyecek.

Erzak olayı da doğru di mi??
Erkekler çok değil bikaç sınıfa ayrılıyorlar..Onları bilirsen hepsini çözmüş oluyorsun zaten..Seninki de köylü aile tutkunu sınıfına giriyor...

Perhizi uygulayacak mısın peki
Evde birileri varken o konu açılmıyor bile. ne ben isterim ne de o.

Ay sinir oluyorum şöyle insanlara ya. Tas catlata 2-3 gün dur git o ne oyle 2 ayda bi haftalarca kalmak. As suratini fazla gülme. Zaten insanin istemsizce yüzü düşüyor

Ay sinir oluyorum şöyle insanlara ya. Tas catlata 2-3 gün dur git o ne oyle 2 ayda bi haftalarca kalmak. As suratini fazla gülme. Zaten insanin istemsizce yüzü düşüyor
Aynen zaten yüzüm düşüyor insan olan halden anlar ama nerdeeee.

Eşimden korkmuyorum onunla aramin kötü olmasından korkuyorum, onu üzmekten korkuyorum. Zaten iş yerinde bir sürü problemleri var bir de ben ona problem çıkarıp iyice strese girip uzulmesini istemiyorum.

Iyide eşin 5 yaşinda narin bir cocuk degilki. Sadece duygularini güzel cümleler ile, incitmeden anlatacaksin. Sonucta sende stres yaşiyorsun, eşin bunu hiç düşünüyor mu? Hayir, o kendi keyfini düşünüyor.

Işte sende kendini düşünmen lazim. Inan bana, böyle sessiz, herşey alttan alan gelini oynamak ile sana ilerde madalya takmazlar.

Sen yipranmişken, onlar "sanki ne yaptida" derler. Gerçekten bir eşin ile konuş.

Iyide eşin 5 yaşinda narin bir cocuk degilki. Sadece duygularini güzel cümleler ile, incitmeden anlatacaksin. Sonucta sende stres yaşiyorsun, eşin bunu hiç düşünüyor mu? Hayir, o kendi keyfini düşünüyor.

Işte sende kendini düşünmen lazim. Inan bana, böyle sessiz, herşey alttan alan gelini oynamak ile sana ilerde madalya takmazlar.

Sen yipranmişken, onlar "sanki ne yaptida" derler. Gerçekten bir eşin ile konuş.
İyi gelini oynamak gibi bir amacım yok ama mizacım böyle kimsenin kalbini kıramam ki. Konuşmak istiyorum ama bakalım deneyeceğim inşallah tabi çok beceriksizim bu konularda nasıl yapacağımı bilmiyorum

Evde birileri varken o konu açılmıyor bile. ne ben isterim ne de o.

Sana tavsiyem 2. Cocugu bu durum duzelene kadar yapma. Ya insanın kafası hiç mi çalışmaz acaba biz bu genc cifti rahatsız eder miyiz diye. Hadi anası düşünmedi babası da mı düşünmez bu ne düşüncesizlik...Oğlunu şarj ediyor en fazla 2 ay dayanıyor sanki sarj...

Valla işte dedim ya bu durumun aynısını yaşadı arkadaş, adam ne var gelseler diye diye 4 yıl sürdü en son boşandılar. 2 ay kalıyorlardı yılda 2 kere

Sana tavsiyem 2. Cocugu bu durum duzelene kadar yapma. Ya insanın kafası hiç mi çalışmaz acaba biz bu genc cifti rahatsız eder miyiz diye. Hadi anası düşünmedi babası da mı düşünmez bu ne düşüncesizlik...Oğlunu şarj ediyor en fazla 2 ay dayanıyor sanki sarj...

Valla işte dedim ya bu durumun aynısını yaşadı arkadaş, adam ne var gelseler diye diye 4 yıl sürdü en son boşandılar.
Allah korusun boşanmak aklımın ucundan bile geçmiyor. İnşallah düzelir. Allah şu insanlara akıl fikir versin bize de sabır..

Eşinize tatlı dille bu konuyu gittiklerinde anlatın bence. 2 3 hafta 1 ay olmuş bu siz sustukca 2 aya çıkar malesef bazı insanlarda zerre anlayış yok. Sizin dur demeniz gerek.

Bence hiç kurcalama iyi yönlerini düşün .. eşinle çıkın gezin onlar evdeyken bebeğine baksınlar sinemaya felan gidin .. esıne söylesen yanlış anlar sonra gene sen üzülürsün .. iyi insanlar madem sende seslenme ..elbet bıkarlar gelme işini maksimuma indirirler

Allahııımm en istemediğim şeylerden biri kv ve kp gelip kalmaları rabbim inşallah evime adım atmalarını engeller. Bir de benim kv kp çok yaşlı 90 falanlar. Ölmeyi unutmuşlar :KK48: tövbe tövbe
Malum herkesin eşi gibi benimki de çok düşkün artık köleleğin dibine vururum :KK14: üstüne birde onlar bizde die misafir de eksik olmaz offffff kdmskdmdkd allahım o günleri gösterme bana amin..

Allahııımm en istemediğim şeylerden biri kv ve kp gelip kalmaları rabbim inşallah evime adım atmalarını engeller. Bir de benim kv kp çok yaşlı 90 falanlar. Ölmeyi unutmuşlar :KK48: tövbe tövbe
Malum herkesin eşi gibi benimki de çok düşkün artık köleleğin dibine vururum :KK14: üstüne birde onlar bizde die misafir de eksik olmaz offffff kdmskdmdkd allahım o günleri gösterme bana amin..

Ölmeyi unutmuşlar :)))

Merhaba kızlar nacizane bir derdim var paylaşmak ve akıl almak istiyorum. 1 buçuk yıldır evliyim, eşimin ailesi farklı bir şehirde yaşıyor 4 saatlik mesafede ve kv ile kp 2 ayda bir gelip 2-3 hafta bizde kalıyorlar. Şimdi yine bendeler ama bu sefer 1 aydan fazla kalacaklar. Ya tamam anne babadır saygı duyuyorum başımın üstünde yerleri var ama artık suyu çıktı çok rahatsız olmaya başladım eşimi de çok seviyorum ona da birşey diyemiyorum aramız bozulacak diye çünkü ailesine cok düşkün. Ben düşünmekten kafayı yiyeceğim ve en kötüsü de kimseye birşey diyememek. Kendi evimde misafir gibi oldum artık. Ben bu durumdan nasıl kurtulacağım nolur bir akıl verin :KK43:
Genelde gelin gider ama neden siz gitmiyorsun iz da onlar geliyor

Genelde gelin gider ama neden siz gitmiyorsun iz da onlar geliyor

Alışkanlık...adamın bekarlık durumundan kalma alışkanlık.. bu tip aileler oglu ayrı sehirde bekarken, oglunun evini kendi evlerinin o sehirdeki subesi olarak gorurler..hatta baska akrabalar da gelir gider, gezme veya iş amaçlı o evi beleş otel olarak değerlendirirler hele ki ist, ank gibi yerdeyse ogulları...
Evlense de o şubeyi bırakmak istemiyorlar

Alışkanlık...adamın bekarlık durumundan kalma alışkanlık.. bu tip aileler oglu ayrı sehirde bekarken, oglunun evini kendi evlerinin o sehirdeki subesi olarak gorurler..hatta baska akrabalar da gelir gider hele ki ist, ank gibi yerdeyse ogulları...
Evlense de o şubeyi bırakmak istemiyorlar
Hahah taşınmak lazım uzak yerlere ozaman :) garip geldi. Benim öyle sorunum olmadığı için biz altlı ustluyuz hep beraberiz :)))

Hahah taşınmak lazım uzak yerlere ozaman :) garip geldi. Benim öyle sorunum olmadığı için biz altlı ustluyuz hep beraberiz :)))

Bazı erkeklerde takımı bozamıosun. Yani adamı alınca yanında yapışık olarak birilerini de almak zorundasın. Kv, kp, hayta yeğen, şirin öğrenci görümce, akıl hocası öğretmen dayı, almanyadan dönüş yapmış kv ölünce tahtına oturacak teyze, işsiz müzmin bekar kayın gibi...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bazı erkeklerde takımı bozamıosun. Yani adamı alınca yanında yapışık olarak birilerini de almak zorundasın. Kv, kp, hayta yeğen, şirin öğrenci görümce, akıl hocası öğretmen dayı, almanyadan dönüş yapmış kv ölünce tahtına oturacak teyze gibi...
Ay çok güldüm şirin öğrenci görümce :))

Allah'a şükür memnunum halimden herkes tek başına rahat bir yaşam ister ama olmayınca dert etmemek de en iyisi olduğu için bu şekilde güzel bakıyorum.

Aslında erkeklerin olgunlaşması için bence herkesin ailelerinden uzak ayrı yerlerde olması gerek ama ne yazikki toplumumuz bu kadar gelisemedi

Back
X