Yatılı kv ve kp

Allahııımm en istemediğim şeylerden biri kv ve kp gelip kalmaları rabbim inşallah evime adım atmalarını engeller. Bir de benim kv kp çok yaşlı 90 falanlar. Ölmeyi unutmuşlar :KK48: tövbe tövbe
Malum herkesin eşi gibi benimki de çok düşkün artık köleleğin dibine vururum :KK14: üstüne birde onlar bizde die misafir de eksik olmaz offffff kdmskdmdkd allahım o günleri gösterme bana amin..

Neden böyle düşünüyorsunuz. Gelip kalacaklar tabiki. 90 yaşındalar bir de yazık. Arada bir gelip 1 hatfa kalmalarında ne sakınca var abartmadıkça tabi.

Burdaki konuda sorun yılın nerdeyse yarısında konu sahibinde kalıyorlar.

Konu sahibi benden kötüleri de varmış. Benim kayınvalidem var sadece. O da bizden çıkmıyor ama alıştım artık bide ev işi fln yapmıyorum tabiki ona özel. Evimde istediğim gibi yaşıyorum o sadece gelip karışıp karışıp gider onu da dinlemiyorum elimden geldiğince.

Bence bu durumu kesinlikle eşinle konuşmalısın senin rahatsız olduğunun farkında değil ki. 1 hafta kalsa hadi neyse dişini sık. 2-3 hafta 1 ay nedir ya resmen sizde yaşıyolar.

Merhaba kızlar nacizane bir derdim var paylaşmak ve akıl almak istiyorum. 1 buçuk yıldır evliyim, eşimin ailesi farklı bir şehirde yaşıyor 4 saatlik mesafede ve kv ile kp 2 ayda bir gelip 2-3 hafta bizde kalıyorlar. Şimdi yine bendeler ama bu sefer 1 aydan fazla kalacaklar. Ya tamam anne babadır saygı duyuyorum başımın üstünde yerleri var ama artık suyu çıktı çok rahatsız olmaya başladım eşimi de çok seviyorum ona da birşey diyemiyorum aramız bozulacak diye çünkü ailesine cok düşkün. Ben düşünmekten kafayı yiyeceğim ve en kötüsü de kimseye birşey diyememek. Kendi evimde misafir gibi oldum artık. Ben bu durumdan nasıl kurtulacağım nolur bir akıl verin :KK43:

Sende kendi aileni cagir onlar gidince kalsinlar 1 ay. Esin ne hissederse artik

4 saatlik yol çok uzak bir mesafe değil. hadi geldiniz 2 gün kalıp dönün. bu nedir haftalarca. resmen kendilerine baktırmaya geliyorlar. Allah yardımcınız olsun.

Merhaba kızlar nacizane bir derdim var paylaşmak ve akıl almak istiyorum. 1 buçuk yıldır evliyim, eşimin ailesi farklı bir şehirde yaşıyor 4 saatlik mesafede ve kv ile kp 2 ayda bir gelip 2-3 hafta bizde kalıyorlar. Şimdi yine bendeler ama bu sefer 1 aydan fazla kalacaklar. Ya tamam anne babadır saygı duyuyorum başımın üstünde yerleri var ama artık suyu çıktı çok rahatsız olmaya başladım eşimi de çok seviyorum ona da birşey diyemiyorum aramız bozulacak diye çünkü ailesine cok düşkün. Ben düşünmekten kafayı yiyeceğim ve en kötüsü de kimseye birşey diyememek. Kendi evimde misafir gibi oldum artık. Ben bu durumdan nasıl kurtulacağım nolur bir akıl verin :KK43:
valla kadınlar susarsa daha cok ceker istemiyorum aileni de ya bu kadar basit bayramlarda gidersin tamam soucta hizmet eden sensin niye korkuyosun esinle kavga edersene et o kokrsun bence

Valla kendi evleri gibi takiliyolar daha ne yapsınlar. Küçük bebeğim var onu emzirmek uyutmak vs için sürekli yatak odasına gitmek zorunda kalıyorum. Bunun gibi şeyler..

Yanı siz mutfağa geçin ben burada enzirecegim hem de tv izleyeceğim. Çok bunaldım hep yatak odasında diyin. Bunu çekinmeden söyleyebilirsiniz bence

Zor bir durum gerçekten her ay 2-3 kalsa neyse de 1 ay kalmak ne demek sanki tatil köyü !!!

Allahııımm en istemediğim şeylerden biri kv ve kp gelip kalmaları rabbim inşallah evime adım atmalarını engeller. Bir de benim kv kp çok yaşlı 90 falanlar. Ölmeyi unutmuşlar :KK48: tövbe tövbe
Malum herkesin eşi gibi benimki de çok düşkün artık köleleğin dibine vururum :KK14: üstüne birde onlar bizde die misafir de eksik olmaz offffff kdmskdmdkd allahım o günleri gösterme bana amin..
Çok ayıpladım sizi.

Neden böyle düşünüyorsunuz. Gelip kalacaklar tabiki. 90 yaşındalar bir de yazık. Arada bir gelip 1 hatfa kalmalarında ne sakınca var abartmadıkça tabi.

Burdaki konuda sorun yılın nerdeyse yarısında konu sahibinde kalıyorlar.

Konu sahibi benden kötüleri de varmış. Benim kayınvalidem var sadece. O da bizden çıkmıyor ama alıştım artık bide ev işi fln yapmıyorum tabiki ona özel. Evimde istediğim gibi yaşıyorum o sadece gelip karışıp karışıp gider onu da dinlemiyorum elimden geldiğince.

Bence bu durumu kesinlikle eşinle konuşmalısın senin rahatsız olduğunun farkında değil ki. 1 hafta kalsa hadi neyse dişini sık. 2-3 hafta 1 ay nedir ya resmen sizde yaşıyolar.

90 yaşındalar ama istanbuldan Artvin’e otobüsle 1000 küsür km yol gidip yaylada yaşıyorlar 1 ay. Tabi bizde gitmek zorunda kaldık . Kışında 3 buçuk 4 ay bizdeler etti mi 5 ay... @benyeniyimgaliba

Kovun gitsinler. Bu ne böyle canım ya. İki üç hafta nedir. İnsanın özel hayatı diye bişey kalmaz.

Kovun gitsinler nasıl bu cümle allah aşkına siz uzaydan mi geldiniz acaba siz söylersiniz kendinize yakistirip böyle bi kelimeyi buyukkerinize galiba hayret ediyorum ınsanlar ne hale gelmiş

Aslında yaşlılar kendi düzenini arar normalde, başka yerde rahat edememeleri lazım. Ben bu yaşımda düzenim de düzenim diye tutturuyorum. Yeni doğum yaptığımda mecburi sebeplerden bi kaç ay annemde kaldım da deliriyordum. Mutfak banyo wc insan kendi düzenini arıyor.

Konu sahibi sana zararlari yoksa eşinin anne babasi dir bence bişey deme yani kendin bilirsinde

Herkes bir gün yaşlanacak ve torun görmek için can atacak.
Kendi anneleriniz gelse kalsa sesiniz çıkmaz ama eşin anne babası gelince hep yeni bir konu..
Kv kp yardım.. VS VS
Yardım konusu olacak kadar insanlar ne yapıyor merak ediyorum.
Gelsin kalsınlar. Yazık günahtır..
İyi niyetlerinizi tamamiyle öldürdünüz mü hepiniz de ?

Boyle davrandiginiz surece bir sonraki konu esimle aram kotu kv beni sevmiyor falan olacaktir.yazik uzuluyorum erkek annelerine.ben de yeni evliyim 2 aylik hemde.benimde kv geliyor.hatta ben cagiriyorum.kaliyor. mutfagi birakiyorum annem gibi yemek yapiyor.pimpiriklenmek yerine ne guzel sahip cikiyor esim ve annesi ne guzel anlasiyorlar diyorum.ne kadar omurleri kaldi neden esinizi sevip ailesini istemezsiniz ? Umarim erkek annesi oldugunuzda sizede boyle davranmazlar. Ve ne verirseniz onu alirsiniz.

Ne kadar ayip.boyle yaptiginiz surece esleriniz mutsuz birer birey olarak yasamaya devam edecek.kimse annesini istemeyen bir kadinla ayni yastiga baskoymak istemez sanirim.hadi bunu gecin insan buyuk oldugu icin saygi duyar...boyle tiplerin yasliligini merak ediyorum sizi kimler isteyecek acaba

Bazı erkeklerde takımı bozamıosun. Yani adamı alınca yanında yapışık olarak birilerini de almak zorundasın. Kv, kp, hayta yeğen, şirin öğrenci görümce, akıl hocası öğretmen dayı, almanyadan dönüş yapmış kv ölünce tahtına oturacak teyze, işsiz müzmin bekar kayın gibi...

Son düzenleme:
Benim de basimda ayni dert. Bizimkiler sık gelmez ama gelince kalirlar. 1 gun bile gecmiyor ama o kadar sikici oluyor ki. Yanlis anlasilmasin severim onlaro ama duzenim bozuluyor iste. Ben tam eve geleyim isten tembel tembel yatayim isterim ama kv masallah pek caliskandir durmaz mecbur ben de ona uymak zorunda kaliyorum yemek temizlik vs. Su aralar daha rahatim gerci.

Ben ama bazen diyorum esime bunaladigimda. Sen diyorum babanlar gelince hop yine yatip uzaniyorsun tv izlerken vs. Ben onu yapamam asla kendi annem babam gibi rahat olamam. Haklisin diyor ama ailesine birsey diyemez. Ama gercekten ne desin de anlasinlar ben de bilemedim. Cok alinirlar yasli insanlar. Yani uzulme yalniz degilsin. Cok da takmamak lazim belki de. Sen bebeginle ilgilen hep en guzeli :)

Boyle davrandiginiz surece bir sonraki konu esimle aram kotu kv beni sevmiyor falan olacaktir.yazik uzuluyorum erkek annelerine.ben de yeni evliyim 2 aylik hemde.benimde kv geliyor.hatta ben cagiriyorum.kaliyor. mutfagi birakiyorum annem gibi yemek yapiyor.pimpiriklenmek yerine ne guzel sahip cikiyor esim ve annesi ne guzel anlasiyorlar diyorum.ne kadar omurleri kaldi neden esinizi sevip ailesini istemezsiniz ? Umarim erkek annesi oldugunuzda sizede boyle davranmazlar. Ve ne verirseniz onu alirsiniz.

Sen herkeai ve herseyi bir sanıyorsun galiba

Sen herkeai ve herseyi bir sanıyorsun galiba
Kusura bakmayin herkes farklidir diye esinizin anasinim babasinin gelmesine tahamul edememenize anlam verecek degilim.siz oturun bir dusunun esiniz bu icinizdekileri bilse size saygi duyar mi? Sahsen ben anami babami istemeyen birine saygi duyamazdim.ben de esimin annesini benimsemesem o da beni kabullenmezdi.karsilikli.bir olmasa ne yazar..

Kusura bakmayin herkes farklidir diye esinizin anasinim babasinin gelmesine tahamul edememenize anlam verecek degilim.siz oturun bir dusunun esiniz bu icinizdekileri bilse size saygi duyar mi? Sahsen ben anami babami istemeyen birine saygi duyamazdim.ben de esimin annesini benimsemesem o da beni kabullenmezdi.karsilikli.bir olmasa ne yazar..

Ben konu sahibi değilim

Back
X