yatılı misafir akraba sorunu

Konu çok tanıdık geldi, daha önce aynısını okumuş gibiyim

Öncelikle haklısınız net olmak en iyisi bu konuda. Konudan bağımsız siz bu konuyu başka bir isimle uzun zaman önce de açmıştınız sanki yanlış mı hatırlıyorum ?
önceden de açmıştım konu, o zaman kayınvalidenin ameliyatı olacaktı bizim yaşadıgı ız şehirde, o yüzden iki kızı bir de yine kızının kayınvalidesi gelmişti yardım için. ondan once de eniştenin ameliyatı olmuştu onun için toplanılmıştı. yırtdısından gelen görümce herkesi aynı yerde aynı anda görmej istiyo, türkiyeye gelmişken herkesle görüşcem diyo ve bizim evi seçmiş bunun için, neyseki eşim konu bana gelmeden kapatmış reddetmiş ama bozulmuş baya, ben herkese karşı fedakar davranıyorum üzüldüm falan demiş

Sizin ev kayınvalidelerin toplanma alanı olmuş , kayınvalideyi kapan soluğu sizde alıyor valla iyi sabırlısınız.

Kraliçeye bak sen herkesi aynı anda aynı yerde görmek istiyormuş, biz istemiyoruz onu ne yapacağız, sanki Mars’ta yaşıyor herkesi görmek istiyorsa kıysın parasına gelsin gitsin sık sık.

Ne gibi bir fedakarlık yapmış merak ettim

Şaka gibiler. Ben yüzsüzlük diyebilirim bu duruma ancak. Tamam daha önce gelmişler geçerli sebepler. Ancak eviniz yol geçen hanına dönmüş. Siz buluşturma görüştürme mercimisiniz. Bence net sınır koyun. Çok yatılı misafirli evde büyüdüm. Kusana kadar yediler içtiler senelerce. Şimdi hiçbiri yok ne bayram ne seyran. En iyisi bir kere kötü olup sonradan böylesinede maruz kalmamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…