Yatılı misafir. Ben mi abartıyorum?

Eşinizle bu konuyu konuştunuz mu ? Konuşmadıysanız derhal konuşmalı ve bu işe son vermelisiniz aile ile de samimi değilmişsiniz zaten ne olacak hiç anlamıyorum böyle düşüncesiz yüzsüz insanları. Çocuklara lafım yok tabi onlar çocuk ailesi bu konuda bir sınır koymalı. Acaba çocukların bir sorunumu var sürekli size niye gelmek istiyorlar anlamadım. Çok rahat ortam bulmuşta olabilirler biraz kısıtlayıcı davranın bakalım kendiliğinden gitmek isterler...

Dogumuna 4 hafta kalmis canim ne misafiri yat kalk dinlen oglunla ilgilen. Onlarada eşin yengeniz hamile ve son günleri rahatsiz ilerde yine kalirsiniz bebiste büyüsün falan desin.
Hayirli dogumlar

Cok tesekkür ederim haklisiniz esimle haletdik durumu gunduz gelip gidecekler birdaha israr ederlerse de ben belli edecegim
İstemedigimi yada bugun biz size gelelim
Gibi birsey diyecegim anlasinlar nasil oluyormus

Ben aile icinde sorun yaşadıklarını sanmiyorum. Anneleri fazla kuralcı disiplinli normalde ama bu konuda baya baya rahatlar. Maalesef esimle yüz yüze konusamadik ama kendisi gelince bu konuyu onunla güzelce konusacagim tekrar. Simdilik durum şu ki cocuklar bize gelecek ama yatılıya değil aksam eve birakacagiz onları. Ben cocuklara desemki şunu yapin tabaginizi kaldirin sofradan sonra yada surekli istedikleri filmleri izletmesem de kendimi kötü hissedecegim. Onlarin geleceği gün zaten esime soyliyecegim kendisi disardan yemek alsin hic ugrasamicam yarip dinlencem. Birde esim
Haftalardir baska sehirde iş icin sadece haftasonu evde oluyor neyseki bu son insallah önünü kesmeye karar verdim

Bence cocuklarin gelip kalmak istemesi gayet normalde annelerinde sorun var nasil gonderiyor iki cocugu doguma sayili gunleri kalmis kadinin yanina olmaz demesi lazim cocuklarina onun anlatmasi lazim cok dusuncesiz biri yoksa siz kesinlikle haklisiniz...

Okurk3n gerildim resmen ne alaka ya ha bire gel yat bunlarin anasi babasi ne kadar duauncesiz siz ne zamn dinleneceksiniz birde kendi cocogunuz var karniniz burnunuzda 3 yasinda ilgi gostermniz gereken yasta hemde her an dogum olabilir illa haftasinda dogacak diye bisey yok ayrica ne kadaarda uslu olsalarda cocuk baslarina bi is gelse sonucta emanet size onlar ne bilim bu kadar sık kalmak istemeleri beni bile gerdi anne babalarimi istyo acaba die dusunmuyo deilim acikcasi..cok samimiyet te yk diyorsunuz esinle konus zaten dogumdan sonra cok zorlancaksin uykusuzluk vs yasamissin zaten bida yasicaksin su 4 hafta bari kafan rahat sakin yasamaya bak derim bence coj aacma abartmiyorsunuz size hak verdim

Hamile olmasaniz hatta dogum bu kadar yakin olmasa bir gece idare ediverin cocuk bunlar derdim ama bu durumda ailelerinin yaptigi dusuncesizlige hayret ettim. Hadi onlar dusunemiyor size yuk olabileceklerini koskoca insanlar da mi demiyor doguma bir ay zamani kalmis, ilgilenemez, yorulur vs diye.

Yorumlardanda anladığım kadarıyla hayır diyemeyen bir yapıya sahipsiniz okuduğum bir kitapta şöyle diyordu; eğer size bir seçenek sunuluyorsa farketmez demeyin farkeder, istemediğinizde hayır demeyi bilin hayır dedikçe kendinize verdiğiniz değer artar. Sözüm o ki bu sizin hayatınız, eviniz, kurallarınız.. allah muhafaza evinize hırsız ne yaparsınız gel buyur hışgeldin mi dersiniz. Tamam belki abartı bir örnek oldu fakat her şeyden önce kendinize değer vermelisiniz. İstemiyorsanız o eve kimse giremez bu kadar basit bunun için hamile çocuklu vs olmakta gerekmez. İnsanlar haddini bilmeyince ayıp olmuyorda siz doğru olanı yapıncamı ayıp oluyor kimse kusura bakmasın

Çocukların kalmak istemeleri normal değil,ailesinin buna izin vermesi hiiç normal değil..
Sizin ev eğlence merkezi mi de çocuklar kalmak istiyo,ailesi de buna izin veriyo?
Ben olsam "şu sıralar ben kendime yetemiyorum,elim ayağım kalkmıyor,sürekli yatıyorum çocuklar aç kalır, perişan olur o yüzden mazur görün beni,daha uygun bir dönemde gelsinler" deyip kesirip atardım.
Bunu demelisin bence..

Çok haklısın canım

Cok garip gerçekten. Evinizde yeriniz de yokmus. Cocugunuza yazik degil mi yatagindan ediyorsunuz düzenini bozuyorsunuz. Zaten kardes gelince zorlanacak. Yani bence uzun bir süre gunduz de kabul etmeyin bu seferden sonra.

Hayatimda 4 kez gordugum birine cocuklarimi yatili gondermezdim.
Esin ne kadar kuzen de olsa.
Neler okuyoruz psikopatindan sapigina dek.
O ayri siz hamilesiniz ve evinizin durumu belli. Yaptiklari cok ayip.

Yatılı olayını falan geçtim ben, herşeyden önce evime emanet çocuk sokmam. Hasbelkader başına bişey gelse al başına belayı. O sorumluluğun altına girmeyin. Ailesine de eşinize de durumu böyle izah edin, aile izin vermesin

Cok garip gerçekten. Evinizde yeriniz de yokmus. Cocugunuza yazik degil mi yatagindan ediyorsunuz düzenini bozuyorsunuz. Zaten kardes gelince zorlanacak. Yani bence uzun bir süre gunduz de kabul etmeyin bu seferden sonra.

Çok haklısın canım

Hepiniz haklısınız ve benimde haklı olduğumu gösteriyor hamile olmasam bile sorun ebeveynlerinde. Son olarak kabul etdim yatiliya değil gündüz gelecekler birdaha ki sefere gelmek isterlerse bahane bulacağım yada bu sefer biz size gelelim diyeceğim yada anneniz babanizla gelin diyecem biktim hep esiminde onlari gidip getirmesinden zaten az zamanım kalmış doğuma eşimle maalesef yüz yüze konuşamadık bu konuyu ama gelince söyliyeceğim içimden geçenleri

Hayatimda 4 kez gordugum birine cocuklarimi yatili gondermezdim.
Esin ne kadar kuzen de olsa.
Neler okuyoruz psikopatindan sapigina dek.
O ayri siz hamilesiniz ve evinizin durumu belli. Yaptiklari cok ayip.

Evet cok haklisiniz ben kendime yada esime manyak yada sapık demiyorum ama dünyanın bin bir türlü hali var bu nasıl bir güvendir belki cocuklar bizdeyken evimize misafir yada ne bileyim biri gelir komsum gelir arkadasim gelir bunlar fazla rahat

Evet cok dogru söylüyorsunuz ilk kabul edişim hataydı zaten. Eşimle konuşacağım ve cocukların geleceklerse anne bbaları ile gelmelerine söyliyecegim. Evet onlar gelince bana iş düşmüyor eşim ilgileniyor yorulmiyim diye ama genede olmuyor yani bir yere kadar özel bakıcıyız sanki

3 yasinda cocigun var ve dogumuna azicik biseu kalmis. Peki bu cocuklarin annesi babasi bisey demiyor mu canim ya, cocuklarda tabi ki kabahat yok ama ben anneyle babaya anlam veremedim

Bende anlam veremedim. Aslında biz yurtdışındayız ve iki haftaya kadar okullar tatil çocuklr o sıra gelmek istiyordu bu seferde erkene aldılar cok özlemişler bizi. Bir kac hafta beklesek doguma daha da yakın olacak. Hiç demiyorlar bu kadının gece vakti sancısı tutsa cocuklar yalniz kalacak evde hadi ogluma bakıcı hazir ama sancim tutsa birde o cocuklar dert olacak bana o an. Cocuk cocukdur illa ister ama cocukların bizi arayıp sorması da tuhaf annelerinden habersiz mi soruyorlar yatılıya kalmamolayini onuda anlamadim. Esim konustu onlarlan ve esime yatilidan bahsetmediler esim ayni gün cocuklari eve getirecegini söyledi

Ben aslında bu konudada daha fazla kendime kiziyorum hayir diyemediğim için ne varki hayır demeyi ögrensem çok zorlanıyorum. Hayır desem eşimde bana kızacak biri değil çünkü ilk defa kalmak istemiyorlar yada ne bileyim hep topu eşime atiyorum hayir demekle oda zorlaniyor ayıp olacak diye cekiniyor. Ben ona hayır dedirtmesem kendim söylesem ondanda yük kalkacak. Ama bundan sonra kendi
Kendime dert edeceğime agzima acacagim artik biktim

Yazdıklarınızla tamda beni anlatdiniz gercekten cok zor geliyor hayir demek sanki suç işliyorum. Bilmiyorum neden baskıcıda büyütülmedim ama yapamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…