- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.669
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Sorun direkt? Fal mı açacaksınız yani, nasıl öğrenilir ki başka?Ne zmn gtcegini nasıl öğrenebilirz ??
O senin ablan bize gelen hayatımda iki kere gördüğüm biri tabiki öyle şey düşünmezAblamda yatılı misafirim, bir an benim içinde böyle şeyler diyorlar mı diye düşündüm.
Yok bina on beş yıllık ve aşırı ses oluyo banyo yaparken nedense yalıtım çok kotu üst kat banyo yapınca bile baya duyuluyor .. ses. Gidiyo banyo yapmak değil gece birde sesten dolayı milleti rshstdiz etmek ayıp benceSorun direkt? Fal mı açacaksınız yani, nasıl öğrenilir ki başka?
Bir de banyo sesini tüm komşular duydu derken; ayıp mı sizin oralarda banyo yapmak? Bence çocuk ne yapsa size batıyor şu an…
E gitsin o zaman keyfine bizde kalıyorBen boş oturmuyorum, ev işleri çocuk filan ama gene de rahat mıyım? değilim. Emin olun misafir kalan da bundan çok mutlu değildir
Misafir için değil bu dediğim ama evinizde ister gece birde banyo yaparsınız ister üçte. Aşırı ses gitmesi sizin sorununuz değil,neden ayıp olsun?Yok bina on beş yıllık ve aşırı ses. Gidiyo banyo yapmak değil gece birde sesten dolayı milleti rshstdiz etmek ayıp bence
Daha işini halletmediki üniversite başka şehirde oraya gidip dondurması lazımMisafir için değil bu dediğim ama evinizde ister gece birde banyo yaparsınız ister üçte. Aşırı ses gitmesi sizin sorununuz değil,neden ayıp olsun?
Eşiniz laf arasında sorsun ne zaman döneceksin diye? Başka türlü bir yolu yok öğrenmenin.
Evet bencede gece birde saçma bı ton saat varken fazla rahatlık bencede .. gerçektn bebekle dahada zor misafir ağırlamak daha yeni gitti otekiler iki ay oldu üstüne eşimin yıllardır küs olduğu babasının eşi ve çocuğu da gelecekti ev taşıyoru müsait degiliz demiş eşim .. ev tsdimasak onada ayıp olcak diye gel diyecekti o kadında yüzsüz yine arar yakında gelicem diye o da en a dört beş gün kañiyor gelince .. ne alaka isek .. eşime dedim bana bak bahane bul ayıp degilmi diyo ee tasinirken taşınıyoruz müsait degiliz dedin ayıp mı oldu istersen ev taşırken çağırsaydin ayıp olmazdı belki iyice delirdin dedim .. çıldırmak üzereyim artık misafirden ya yeter etti gerçektenSizin konunuzu hatırlıyorum hatta eşinizle anlaşmıştınız sanki gelen misafire laf etmicem diyeSize gerçekten çok kısa sürede misafir geliyor bebeğiniz küçükken zordur anlıyorum sizi nasıl sorabilirsiniz bilmiyorum ama direk sorabilirsiniz mesela okulu dondurmak için belli bir süre var mı evrak işleri çok mu vs gibi sorular sorabilirsiniz. Banyo konusunda tamam rahat olsunda gecenin 1 inde misafir olduğum evde doğru gelmedi bana daha makul saatlerde yapabilir banyo
Eşiniz hayır demeyi bilmiyor bence çevresindekilerde bunu bildiği için sizin bulunduğunuz yere gelecekleri zaman X e gidelim zaten buyrun gelin diyor diye düşünüyor demek ki gelenler anlayışlı olsa bebek olan eve gelmezler her ne kadar iş yaptırmayız vs diye düşünseler ve öyle yapsalarda herkesin kendi düzeni ve rahatı var sizin konfor alanınız çok sık bozuluyor malesef. Eşinize akıl verecek fikirlerini önemsediği birinden mi destek alsanız acaba her gelelim diyene de gel denmez bazenEvet bencede gece birde saçma bı ton saat varken fazla rahatlık bencede .. gerçektn bebekle dahada zor misafir ağırlamak daha yeni gitti otekiler iki ay oldu üstüne eşimin yıllardır küs olduğu babasının eşi ve çocuğu da gelecekti ev taşıyoru müsait degiliz demiş eşim .. ev tsdimasak onada ayıp olcak diye gel diyecekti o kadında yüzsüz yine arar yakında gelicem diye o da en a dört beş gün kañiyor gelince .. ne alaka isek .. eşime dedim bana bak bahane bul ayıp degilmi diyo ee tasinirken taşınıyoruz müsait degiliz dedin ayıp mı oldu istersen ev taşırken çağırsaydin ayıp olmazdı belki iyice delirdin dedim .. çıldırmak üzereyim artık misafirden ya yeter etti gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?