- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.669
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Misafir konusunda asla kendinden başkasını dinlemiyor .. surat asma sakin diyo bı de bana tamamda bı gun kalcam dedi üç gündür bizde haftasonuda giriyor araya ne zaman gidecek onu bile bilmiyorum ve ben skldm yaniEşiniz hayır demeyi bilmiyor bence çevresindekilerde bunu bildiği için sizin bulunduğunuz yere gelecekleri zaman X e gidelim zaten buyrun gelin diyor diye düşünüyor demek ki gelenler anlayışlı olsa bebek olan eve gelmezler her ne kadar iş yaptırmayız vs diye düşünseler ve öyle yapsalarda herkesin kendi düzeni ve rahatı var sizin konfor alanınız çok sık bozuluyor malesef. Eşinize akıl verecek fikirlerini önemsediği birinden mi destek alsanız acaba her gelelim diyene de gel denmez bazen
İşlerinde bi aksilik mi oldu halledemedigin bir durum varsa söyle belki biz yardımcı olabiliriz diye sorun . Hani bir günlüğüne gelmiş ya anlar durumu anlatır.Daha önce konu açmıştım bebeğim küçük 4 kişi 4 5 gün yatılı kaldı diye ev müsait değildi şimdi taşındık ev müsait üç artı Bir ama ben yatılı misafir sevmiyorum Zaten bütün gün oturmuyorum yoruluyorum ev işi bebis vs ..
Birde yatılı misafir zor rahat edemiyorsun bı kere evinde .. neyse bu seferde gelen tek kişi ama skldm Cidden. . bir gün kalıp gideceğim demiş üç gündür bizde eşimin akrabası 21 yaşında genç bekâr oğlan .. Eve yerleşti ssnki banyoda lifi dış macunu vs koymuş duruyor geçen gece birde banyo yaptı ev ses yalıtımı kötü bütün komşular duyuyorlar banyo sesini ve yatak odası yanında banyo ve su sesinden uyunmuyo .. eşim demiş yap çekinme çocuk bı iki sene öncede gelip 4 gün kalmıştı 4 gün hergun banyo yapmıştı ben olsam cekinirdim başkasının evinde .. birde karo koca çiftin yanında bı hafta tek klmazdim asla .. evi çok uzak şehirde okulu dondurcaakmis ondan gelmiş okulu başka şehirde buraya uçakla geldi ee bugünde gitmiyor haftasonu okul kapalı degilmidir üniversite haftasonuda bizde kesin ..
Gerçekten yoruldum artık misafir çekmekten istemiyorum kardeşim yatılı misafir sevmiyorum
Eşime dedim bir gün kalacaktı hani üç gündür bizde bende bilmiyorum diyor ee ne kadar daha kalacak bizde bilmiyoruz . Ve sinir olmaya başladım.. çocuk iyi biri sorun yok tek sorun benim rahat edememem .. uyuyamıyorum bile gece doğru düzgün kaç gündür Zaten benim oğlan yedi aylık gece sürekli uyaniyo bu aralar çok yorgunum gerçekten yorgun ...
Ne zmn gtcegini nasıl öğrenebilirz ??
Beraber gittiler zaten işe anlamadimki çocuk bı gün gelip görup seni gitcen demiş üç gündür bizde esimle ise gidip peşinde dolanıyor niye hala gitmiyo anlamadimİş eşinizde bitiyor eşiniz çok anlayışsız sanırım sizi anlamıyor ki 2 defa gördüğüm kaç yaşında olursa olsun bir erkeği şu devirde evimde eşim yokken görmek istemem
Siz kim geliyor o kadar? Mesela iki ay önce kim döndü? Kabul etmeyin yahu kendinize eziyet ediyorsunuz küçük bebekle başka işiniz mi yokEvet bencede gece birde saçma bı ton saat varken fazla rahatlık bencede .. gerçektn bebekle dahada zor misafir ağırlamak daha yeni gitti otekiler iki ay oldu üstüne eşimin yıllardır küs olduğu babasının eşi ve çocuğu da gelecekti ev taşıyoru müsait degiliz demiş eşim .. ev tsdimasak onada ayıp olcak diye gel diyecekti o kadında yüzsüz yine arar yakında gelicem diye o da en a dört beş gün kañiyor gelince .. ne alaka isek .. eşime dedim bana bak bahane bul ayıp degilmi diyo ee tasinirken taşınıyoruz müsait degiliz dedin ayıp mı oldu istersen ev taşırken çağırsaydin ayıp olmazdı belki iyice delirdin dedim .. çıldırmak üzereyim artık misafirden ya yeter etti gerçekten
Yok daha gitmediki işini halletmeye direk bize geldi ilkİşlerinde bi aksilik mi oldu halledemedigin bir durum varsa söyle belki biz yardımcı olabiliriz diye sorun . Hani bir günlüğüne gelmiş ya anlar durumu anlatır.
Dengesiz gibi tövbe estağfurullah valla anlamıyorum ben hiç hoşlanmam açıkcası yatılı misafirden kendimde gidip kalmam kimsede. Allah sabır versin siz evladınızla ilgilenin valla çağıran baksın misafirine de böyle olmaz.Beraber gittiler zaten işe anlamadimki çocuk bı gün gelip görup seni gitcen demiş üç gündür bizde esimle ise gidip peşinde dolanıyor niye hala gitmiyo anlamadim
Sorma bak soliycem şok olcaksin iki ay önce karı koca biri 8 biri 1.5 yaşında çocuklarıyla hayatımda ilk kez gördüğüm ve esiminde evlilik hayatımda 7 senedir ilkkeZ görüştüğü farklı ülkede yaşayan kuzeni amcasının oğlu geldi ..Siz kim geliyor o kadar? Mesela iki ay önce kim döndü? Kabul etmeyin yahu kendinize eziyet ediyorsunuz küçük bebekle başka işiniz mi yok
Yemeğide o yapsın oturuyor ikisi ben bir yandan çocuğa bakıyorum bı yandan yemek hazirla sofra kur toplaDengesiz gibi tövbe estağfurullah valla anlamıyorum ben hiç hoşlanmam açıkcası yatılı misafirden kendimde gidip kalmam kimsede. Allah sabır versin siz evladınızla ilgilenin valla çağıran baksın misafirine de böyle olmaz.
Çok haklısınız Allah sabır versinMisafir konusunda asla kendinden başkasını dinlemiyor .. surat asma sakin diyo bı de bana tamamda bı gun kalcam dedi üç gündür bizde haftasonuda giriyor araya ne zaman gidecek onu bile bilmiyorum ve ben skldm yani
Valla yapsın beni düşünmeyip çağırıyorsa yapsın. Ben çok netim sevmediğim bişey oldu mu kolumu kaldırmam eşimde bilir ona göre davranır.Yemeğide o yapsın oturuyor ikisi ben bir yandan çocuğa bakıyorum bı yandan yemek hazirla sofra kur topla
Siz hangi şehirdesiniz ki aktarma merkezi konumunda bir yer mi burası ne diye size geliyorlar ya aşırı saçmaSorma bak soliycem şok olcaksin iki ay önce karı koca biri 8 biri 1.5 yaşında çocuklarıyla hayatımda ilk kez gördüğüm ve esiminde evlilik hayatımda 7 senedir ilkkeZ görüştüğü farklı ülkede yaşayan kuzeni amcasının oğlu geldi ..
Şimdide yine başka amcasının oğlunun oğlu gelen
Kaç gündür evden hiç çıkmadı mıYok daha gitmediki işini halletmeye direk bize geldi ilk
Eşinizin neyi oluyor bu adam?Misafir konusunda asla kendinden başkasını dinlemiyor .. surat asma sakin diyo bı de bana tamamda bı gun kalcam dedi üç gündür bizde haftasonuda giriyor araya ne zaman gidecek onu bile bilmiyorum ve ben skldm yani
Benim ev aktarma merkezinde biliyor musunSiz hangi şehirdesiniz ki aktarma merkezi konumunda bir yer mi burası ne diye size geliyorlar ya aşırı saçma
Anlaşılan bi rahatsızlık verdiği yok çocuğun sadece misafir işte. Yorgun olmanızdan dolayı bu kadar rahatsız olduğunuzu umuyorum. Yoksa mifafirlere karşı keyfiniz yerindeyken de isteksizseniz bu çok üzücü.
Misafir konusunda asla kendinden başkasını dinlemiyor .. surat asma sakin diyo bı de bana tamamda bı gun kalcam dedi üç gündür bizde haftasonuda giriyor araya ne zaman gidecek onu bile bilmiyorum ve ben skldm yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?