Yatılı misafir den bıktım...

Misafir konusunda asla kendinden başkasını dinlemiyor .. surat asma sakin diyo bı de bana tamamda bı gun kalcam dedi üç gündür bizde haftasonuda giriyor araya ne zaman gidecek onu bile bilmiyorum ve ben skldm yani

İşlerinde bi aksilik mi oldu halledemedigin bir durum varsa söyle belki biz yardımcı olabiliriz diye sorun . Hani bir günlüğüne gelmiş ya anlar durumu anlatır.

İş eşinizde bitiyor eşiniz çok anlayışsız sanırım sizi anlamıyor ki 2 defa gördüğüm kaç yaşında olursa olsun bir erkeği şu devirde evimde eşim yokken görmek istemem
Beraber gittiler zaten işe anlamadimki çocuk bı gün gelip görup seni gitcen demiş üç gündür bizde esimle ise gidip peşinde dolanıyor niye hala gitmiyo anlamadim

Siz kim geliyor o kadar? Mesela iki ay önce kim döndü? Kabul etmeyin yahu kendinize eziyet ediyorsunuz küçük bebekle başka işiniz mi yok

Beraber gittiler zaten işe anlamadimki çocuk bı gün gelip görup seni gitcen demiş üç gündür bizde esimle ise gidip peşinde dolanıyor niye hala gitmiyo anlamadim
Dengesiz gibi tövbe estağfurullah valla anlamıyorum ben hiç hoşlanmam açıkcası yatılı misafirden kendimde gidip kalmam kimsede. Allah sabır versin siz evladınızla ilgilenin valla çağıran baksın misafirine de böyle olmaz.

Siz kim geliyor o kadar? Mesela iki ay önce kim döndü? Kabul etmeyin yahu kendinize eziyet ediyorsunuz küçük bebekle başka işiniz mi yok
Sorma bak soliycem şok olcaksin iki ay önce karı koca biri 8 biri 1.5 yaşında çocuklarıyla hayatımda ilk kez gördüğüm ve esiminde evlilik hayatımda 7 senedir ilkkeZ görüştüğü farklı ülkede yaşayan kuzeni amcasının oğlu geldi ..
Şimdide yine başka amcasının oğlunun oğlu gelen

Yemeğide o yapsın oturuyor ikisi ben bir yandan çocuğa bakıyorum bı yandan yemek hazirla sofra kur topla

Yemeğide o yapsın oturuyor ikisi ben bir yandan çocuğa bakıyorum bı yandan yemek hazirla sofra kur topla
Valla yapsın beni düşünmeyip çağırıyorsa yapsın. Ben çok netim sevmediğim bişey oldu mu kolumu kaldırmam eşimde bilir ona göre davranır.

Valla ben bu yaz edindiğim çok güzel bir tecrübe sonucunda öğrendim ki, asla kendi çekirdek ailem ve eşimin çekirdek ailesi dışında kimseyi yatılı misafir edemem, çok gereksiz..Kendim zaten kimselere gidip kalmayı sevmem..Bence dümdüz sorun, planlarımız var ona göre ayarlayalım ne zaman döneceksin diye..Bu nedir ya küçücük bebek var bide milletle uğraşmak zorunda değilsiniz..Bana noluyorsa ben sinirlendim burda sizin yerinize.

En baştan kabul etmemeniz gerekiyor. Eve gelene git demek olmaz çünkü. Bence bir cinnet herşeyi çözer. Eğer rızanız olmadan eşiniz kabul ediyorsa bu kişileri ciddi bir kavga etmenin zamanı gelmiş demektir. Bir daha yatılı misafir çağırırsa annenizin evine gidin misafirler dönene kadar. Ciddiyim yapın bunu.

Siz hangi şehirdesiniz ki aktarma merkezi konumunda bir yer mi burası ne diye size geliyorlar ya aşırı saçma

Niye ki
sevdiğimiz arkadaşlarımızı eğer gerçekten seviyorsak 5 6 gün misafir etmeli miyiz illaki?
kısa kısa görüşsek insan sever olmuyor muyuz?

Misafir konusunda asla kendinden başkasını dinlemiyor .. surat asma sakin diyo bı de bana tamamda bı gun kalcam dedi üç gündür bizde haftasonuda giriyor araya ne zaman gidecek onu bile bilmiyorum ve ben skldm yani

benim anlamadığım ev ortak iki kişinin alanı
iki kişinin de rıza göstermesi lazım.
kalkarsınız yatarsınız sütyen giymek istemezsiniz o gün, temizlik yapacaksınızdır vs vs
ben çok uygunsuz buluyorum bu tür durumları.
kimsede 1 günden fazla kalmadım.
en yakın dostumun evi iş yerimin arka sokağındaydı, ikimiz de bekardık ve evimden 1 saat uzaktaydı iş yerim...
gitmişliğim 5-6 dır en fazla o da 1 gün ile sınırlıdır, 2,5 yıl çalıştım...
Bana bunu düşünmemek inanılmaz bencilce geliyor. Hem de hiçbir durumda.
Aile görgüsü almamış kişiler bence.
Uzak bir yerde işim varsa da gidecek yer kalacak yer bulurum öyle giderim, he tanıdığım var akiam yemeğe kalmaya vs ısrar ederlerse eyvallah ama en fazla 1 gündür...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…