Yatılı misafir den bıktım...

bence bu konuda sorumlulugu eşiniz almalı ve o sormalı. siz yüz göz olmayın. haftaya bir tatil planınız oldugunu ve ne zaman gideceğini sorsun. biraz yumuşatmak içinse (yumuşatmanızı gerektirecek bir durumda olmanız da kötü ya neyse..) gidiş tarihini bilirsek ona göre plan yapalım gibi bir şey söyleyebilir diye düşünüyorum.

misafir sevmiyor olabilir bir insan. bunda üzücü olacak ne var anlayamadım??

siz gece hiç banyo yapmaz mısınız? Şaşırdım
banyo değil de çocuğa tahammülünüz azalmış
net sorun ne zaman gitmeyi düşünüyorsun benim de kardeşim kuzenim vs gelecek ona göre derim ben olsam
bide eşiniz işte değil mi nasıl rahat ediyor ve ediyorsunuz eşiniz yokken

Ablamda yatılı misafirim, bir an benim içinde böyle şeyler diyorlar mı diye düşündüm.
valla gecen gün biri kardeşim bizde yatılı misafir eşim kızıyor ne zaman gidecek diyor bende kardeşime diyemiyorum evine git diye bir konu açmıştı ama ablanız mı bilmem

Benim eşimin ailesinin kızları veya akraba düğün cenaze olunca gideceği istikamette İstanbul tarafı yol ustu
Bize de hep gezmeye gelmek istiyorlar. Ve tabii ben gezdirip yedirip içireceğim. Memleketimde görsem selam vermeyeceğim insanlar böyle taleple gelince tuhaf oluyor

Biz de misafir olduk öyle sürüsüyle de kalmadık. Her gün yıkanan genç erkeğin ne yaptığını biliyorsunuzdur zaten…

Bütün yaz hafta içi çalışıp hafta sonları misafir ağırladım. 2 haftadır da kaynanam ve kaynım bende.. Sizin kadar tepki göstermedim herhalde
Çocuk tabi ki gider 1-2 gün sonra. Demek ki mecbur kalmış size gelmiş. Bu kişi sizinde kardeşiniz olabilirdi.
Yoruluyorsunuzdur muhakkak ama hepimiz aynıyız hem çalışıp hem evde iş güçle uğraşıp misafir ağırlıyoruz.

Biz de misafir olduk öyle sürüsüyle de kalmadık. Her gün yıkanan genç erkeğin ne yaptığını biliyorsunuzdur zaten…
tabiki tahmin ettim :)
öyle düşününce gerçekten çok ayıp
bu kadının kaderi ya valla koca bir dert kalmaya gelenler bir dert

Niye ki
sevdiğimiz arkadaşlarımızı eğer gerçekten seviyorsak 5 6 gün misafir etmeli miyiz illaki?
kısa kısa görüşsek insan sever olmuyor muyuz?
Yo mevzu illalık bir şey değil. Geleni cani gönülden ağırlamak. Ben bize öğretilen bu değeri çok seviyorum.

Yo mevzu illalık bir şey değil. Geleni cani gönülden ağırlamak. Ben bize öğretilen bu değeri çok seviyorum.

bana da insanlara yük olmamak, her şeyi tadında bırakmak, kimseyi zora sokmamak değerleri öğretildi mesela. Ben de bu değeri çok seviyorum

Valla yatılı misafiri severim ama bu sekilde bende hic hoşlanmam yani tanımadığınız etmediğiniz insanın yanında rahat olamazsınız ki hele kucuk bebekle kosturma halindeyken. Tamam zorunlu gelmiş oda belli ama kaç gün kalıcam diye geldiysen o kadar kalır gidersin kardeşim yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…