- 16 Ekim 2015
- 2.860
- 2.429
- 133
- 44
Anam siz şimdi böyle bir konu açtınız ya dünyanın en kötü insanı ilan edileceksiniz haberiniz olsun..ben de 2 hafta önce benzer bir konu açtım, eşimin köyünden hiç görmediğim bir insan kızını üniversite kaydına getirecek ama çalışıyorum ve evde yokken kalmalarını istemiyorum dedim diye insanlıktan çıkarttı hatunlar beni. Kolay gelsin valla sizeKendim kimsenin evine gidip kalmam. Akrabalarım ısrar eder Yok derim. Çünkü dışarda yatamam. Kendi ev düzenim olmalı. Bazen uzun süreli tatiller bile beni bu nedenle yorar. Herkesin de böyle olmasını bekliyorum sanırım ama olmuyor. Geçen sene eşimin uzaktan akrabası şubat ayında size gelelim 1 hafta Kalalım bizi iki üç şehre götürün gezdirin dedi. Çok sinirledim. 5 kişi gelecekler. Bildiğiniz 2000 3000 lira tutacak gezi olacaktı. O kadar borç varken birde bu geziyi kaldıracak durum yoktu bizde. Üstelik o soğukta gezecekmişiz. Ben de hiç gelin demedim. Eşim de oralı olmadı.Bunu atlattık ama bu seferde eşimin kuzeni çıktı.
Yakın bir şehirde üniversite okuyor ve geçen sene üç beş kere gelmeye yeltendi. Bir kaç kez kaldı fazlasına müsade etmedim. Bu sene daha ilk Aydan başladı. Haftasonları size gelsem kalsam demeye. Bu hafta işim var dedim. Haftaya ne deyim ben şimdi. Korkuyorum artık ben evde yokken de kalmaya niyetlenirse diye. Ben işte iken kimsenin evimde kalmasını istemem. Haftasonu kursum var. Zaten hafta içi de beş gün çalışıyorum. Dedim eğer haftasonu sen başında bekleyeceksen gelsin ama iki üç ayda bir olsun bu dedim. Sürekli beni darlarsa ben de ona ben işteyken yatılı kabul etmiyorum deyip her haftasonu olmasa da sık sık bir aktivite bulacağım kendime ve kuzeninle sen ilgilenirsin dedim.
Belki garip gelecek ama benim ailem asla gelip kalmaz. Bizde yatılı kültürü yoktur. Gün içinde görüşülür ve eve dönülür. Ben de gidip kuzenimde falan kalmam öyle. Yatılı misafiri neden bu kadar sevmiyorum söyleyim. Eşimle çok büyük problemlerimiz var ve onun ailesine de yansıyor benim davranışlarım. Konu açmıştım. Aldattı beni ve boşanamadım babam yüzünden. Bu benim psikolojimi mahvetti ve evde bir odaya geçip kendimi dinlemek istiyorum her gün. Eve misafir gelince hep onunla oturmak saatinde çeşit çeşit yemek yapacak olmak ya da tek boş günüm olan pazar günü uyuyamayacak olmak canımı sıkıyor.
Odama geçip boş boş takılmak kitap okumak istiyorum. Gelmek isteyen kişi genç kız. Eşim siz oturun deyip bizi aynı odaya atıp dışarı çıkmak isterse sinir krizi geçiririm sanırım. Yapabilir çünkü bunu.
Benim ne yapmam lazım ya. Sürekli bu kız ne zaman gelecek diye bunu mu dert edeceğim ben. Ya da çok mu abartıyorum sizce
Ekleme yapayım. Eşimin arkadaşları başka misafirler de yatılı kaldı tabi ki. Yanlış anlaşılmasın. Ama dolaplarımı karıştıranlar oldu. Ben o yüzden istemiyorum evde kimse yokken kalınmasını.
Ahahaha yok çoğunluk zaten rahatsız oluyormuş yatılı misafirden. Valla çalışacağım gün illa misafir olacam diyen olursa benimle işe git gel derim olur biter. Evde genç kızı bırakıp gideyim işe. Akşam 4 te eve geleyim oh mis. Yanımda götürürüm. Belki bir daha gelmezAnam siz şimdi böyle bir konu açtınız ya dünyanın en kötü insanı ilan edileceksiniz haberiniz olsun..ben de 2 hafta önce benzer bir konu açtım, eşimin köyünden hiç görmediğim bir insan kızını üniversite kaydına getirecek ama çalışıyorum ve evde yokken kalmalarını istemiyorum dedim diye insanlıktan çıkarttı hatunlar beni. Kolay gelsin valla size
Iste hep o ben kotu olmayim ben kotuluk yapmayim alttan alayim dedigimiz durumlar yuzunden boyleyiz. En bastan yuz vermeyecektik bu insanlara. Diger konularina da baktim esine karsi tahammulsuz olmakta da sonuna kadar haklisin ailesinden kimseye bir yudum su vermesen bile haklisin ama aileden de destek bulamayinca insan mecbur bu adamlari cekmek zorunda kaliyir ne yasadigini o kadar iyi anlıyorum ki.Ben başladım ama işim nedeni ile devam ettiremedim. Çöktüm evet hatta geceleri kabuslar uyku felçleri, gündüz baş ağrıları. Ama iş kendimizde bitiyor gerçekten. Ben kötü olmayım diye sustukça kötü oldu her şey. Artık hep itiraz ediyorum
İşin garip yanı dünyanın en iyi kaynanasına ve kayınababasına sahibim. Beni hep el üstünde tutar. Sever. Melek gibiler ama oğulları böyle çıkmış işte. Kaynanam duysa bana yaptıklarını, oğlunun yüzüne bakmaz.Iste hep o ben kotu olmayim ben kotuluk yapmayim alttan alayim dedigimiz durumlar yuzunden boyleyiz. En bastan yuz vermeyecektik bu insanlara. Diger konularina da baktim esine karsi tahammulsuz olmakta da sonuna kadar haklisin ailesinden kimseye bir yudum su vermesen bile haklisin ama aileden de destek bulamayinca insan mecbur bu adamlari cekmek zorunda kaliyir ne yasadigini o kadar iyi anlıyorum ki.
Çok haklısın bende istemem yatılı matılı çok misafirde sevmem hepsi sahte sahte oraya buraya bakıyorlar temiz mi kirlimi diye gelmesin kimse kırılanda kırılsın benim başka şehirden yatılı misafirim gelecek de 1 ay burdalar de stajı varmış de kusura bakmaAy haliniz battıysa çalışıyorsunuz verin bi zahmet hali yikamaciya bu nasıl düşünce? ? Dolaplariniz karistiriliyorsa yatak odanizin kapısını kilitli tutun evden çıktığınızda. . Kuzenine gelince çağırın bir hafta sonu 2 güncuk misafir edin oda rahatlasin sizde ..
Soyleyeceksin hayatim soyleyeceksin iste sen icine atacagina onun basi agrisin. Bende zamaninda cok seye sustum en son cok buyuk patladim ve kendime zarar verdim. Birak kocan zarar gorsun sen niye goresin ki . Anasi babasi alsin karsisina konussunlar ogullariyla. Bende kocamin cok acigini sineye cektim anasina soylemedim suclu ve kotu ben oldum. En son sinirlendim herseyi doktum ortaya bunlar bundan anliyor. Erkege fedakarlik yapmayacaksin asla sen kazanmazsin fedakarlik yaparak. Eger cocugun yoksa bu adama cocuk verme şu donemde daha cok sikinti cekersin. O seni nasil uzuyorsa sende onun yaptiklarini dok ortaya ki rezil olsun herkese.İşin garip yanı dünyanın en iyi kaynanasına ve kayınababasına sahibim. Beni hep el üstünde tutar. Sever. Melek gibiler ama oğulları böyle çıkmış işte. Kaynanam duysa bana yaptıklarını, oğlunun yüzüne bakmaz.
Illa bi zarari olmasina gerek yokki istememek icin. Ben mesela yalnizligi seviyorum istemezdim her haftasonu evimde baska birini.Yanlis anlamayin ama biraz fazla abartiyorsunuz misafir bu yani evinizi sirtlayip götürecek halleri yok ya. Kaldi ki universite ogrencisi bir kiz cocugunun size ne zarari olur anlamiyorum. Ben sehir disinda univ okurken oradaki akrabalarim yalvariyordu gidip onlarda kalmam icin. Arada gidip gonulleri kalmasin diye kalıyordum bunda birsey yok bence. Yani yatili misafir cok agirladim hic bir zararini gormedim henuz . Çoluk cocugunuz da yoksa hic bir yorgunluk vermez size diye düşünüyorum.
surekli olarak bende istemem ama hani ayda yilda bir gelsede bisey demem yani kiz cocugu sonucta. Zaten arkadasimizin esiyle de arasi yokmus en azindan ona sohbet edecek biri olurdu bu kiz. Hos oyle adamin akrabasi da cekilmez ama napsin kadin iste al babayi vur kocaya . Allah sabir versinIlla bi zarari olmasina gerek yokki istememek icin. Ben mesela yalnizligi seviyorum istemezdim her haftasonu evimde baska birini.
Ben zaten annelik duygusundan yoksunum. Yani çocuk istemedim hiç bu zamana kadar. Düşünmüyorum tek m hayatım boyunca. Eşimin hatrına belki derdim çocuk için ama biz o hatır gönül işlerini o aldatma ile bitirmişiz zaten. Çok çocuk isterse boşasın beni yapsın başkasındanSoyleyeceksin hayatim soyleyeceksin iste sen icine atacagina onun basi agrisin. Bende zamaninda cok seye sustum en son cok buyuk patladim ve kendime zarar verdim. Birak kocan zarar gorsun sen niye goresin ki . Anasi babasi alsin karsisina konussunlar ogullariyla. Bende kocamin cok acigini sineye cektim anasina soylemedim suclu ve kotu ben oldum. En son sinirlendim herseyi doktum ortaya bunlar bundan anliyor. Erkege fedakarlik yapmayacaksin asla sen kazanmazsin fedakarlik yaparak. Eger cocugun yoksa bu adama cocuk verme şu donemde daha cok sikinti cekersin. O seni nasil uzuyorsa sende onun yaptiklarini dok ortaya ki rezil olsun herkese.
Heh işte bunu diyorum ben de. Yalnızlığı sessizliği seviyorum. Oturacağım evde sessiz sessiz kafamı dinleyeceğim. Zaten akşama kadar kafam patlıyor. Kulaklarım uğulduyor eve gelince. Bide millete 32 diş gülüp hizmet edemiyorumIlla bi zarari olmasina gerek yokki istememek icin. Ben mesela yalnizligi seviyorum istemezdim her haftasonu evimde baska birini.
Ben de demedim hiç. bize diyenlere de hayret ettim o soğukta nereyi gezeceklerse.Ben kimseye geleyimde ben 2-3 şehir gezdir diyemem şahsen.
Bi de bu durum var dediginiz gibi. Kocaya giciksa sirf onun akrabasi diye kiza da gicik olur ben de olsam olurdumsurekli olarak bende istemem ama hani ayda yilda bir gelsede bisey demem yani kiz cocugu sonucta. Zaten arkadasimizin esiyle de arasi yokmus en azindan ona sohbet edecek biri olurdu bu kiz. Hos oyle adamin akrabasi da cekilmez ama napsin kadin iste al babayi vur kocaya . Allah sabir versin
Kız memleketlerine gittiğimiz zaman yüzümüze bakmaz. Yanımıza gelmez. Bayramımızı kutlamaz yanı biz yokmuşuz gibi davranır ama ne olduysa okuduğu şehre gelince akrabası olduğunu hatırlıyor demek ki . Kaldı kı benimle sohbet edecek. Etmeyim daha iyi. Aramızda fıtrat farkı var. Yani kafa dengim değilsurekli olarak bende istemem ama hani ayda yilda bir gelsede bisey demem yani kiz cocugu sonucta. Zaten arkadasimizin esiyle de arasi yokmus en azindan ona sohbet edecek biri olurdu bu kiz. Hos oyle adamin akrabasi da cekilmez ama napsin kadin iste al babayi vur kocaya . Allah sabir versin
Iyi yaptin cocuk dogunca iyice aziyorlar bunlar daha beter oluyorlar. Kendilerini garantiye almis havasina giriyorlar bu sefer de. Benimkinde de her halt var ama daha aldatma yakalayamadim bakalim bi o kaldi onu da yapar yakinda.Ben zaten annelik duygusundan yoksunum. Yani çocuk istemedim hiç bu zamana kadar. Düşünmüyorum tek m hayatım boyunca. Eşimin hatrına belki derdim çocuk için ama biz o hatır gönül işlerini o aldatma ile bitirmişiz zaten. Çok çocuk isterse boşasın beni yapsın başkasından
Bi mecburiyetiniz de yok zaten. Adamin tekiyle evlendim diye sulalesini cekmek zorunda değilim sahsenHeh işte bunu diyorum ben de. Yalnızlığı sessizliği seviyorum. Oturacağım evde sessiz sessiz kafamı dinleyeceğim. Zaten akşama kadar kafam patlıyor. Kulaklarım uğulduyor eve gelince. Bide millete 32 diş gülüp hizmet edemiyorum
İnsanın içine doğuyor zaten aldattığı. Elinle koymuş gibi bulursun emin ol. Ben çocuk olunca eşi ile daha iyi olan çok az insan duydum. Geneli değişiyorIyi yaptin cocuk dogunca iyice aziyorlar bunlar daha beter oluyorlar. Kendilerini garantiye almis havasina giriyorlar bu sefer de. Benimkinde de her halt var ama daha aldatma yakalayamadim bakalim bi o kaldi onu da yapar yakinda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?