Yatılı misafir derdi :(

Anam siz şimdi böyle bir konu açtınız ya dünyanın en kötü insanı ilan edileceksiniz haberiniz olsun..ben de 2 hafta önce benzer bir konu açtım, eşimin köyünden hiç görmediğim bir insan kızını üniversite kaydına getirecek ama çalışıyorum ve evde yokken kalmalarını istemiyorum dedim diye insanlıktan çıkarttı hatunlar beni. Kolay gelsin valla size

Ahahaha yok çoğunluk zaten rahatsız oluyormuş yatılı misafirden. Valla çalışacağım gün illa misafir olacam diyen olursa benimle işe git gel derim olur biter. Evde genç kızı bırakıp gideyim işe. Akşam 4 te eve geleyim oh mis. Yanımda götürürüm. Belki bir daha gelmez

O kuzenin haftasonu gün içinde eşinizle kalması sıkıntı olmaz mı sizin için?Ben güvenmem de...

Misafiri seven biri olmama ragmen her hafta Sonu birinin kalmasina tahammul edemezdim sanirim. Bir hafta Sonum var yatip dinlenecegim.ayda bir veya iki tolere edilebilir

Iste hep o ben kotu olmayim ben kotuluk yapmayim alttan alayim dedigimiz durumlar yuzunden boyleyiz. En bastan yuz vermeyecektik bu insanlara. Diger konularina da baktim esine karsi tahammulsuz olmakta da sonuna kadar haklisin ailesinden kimseye bir yudum su vermesen bile haklisin ama aileden de destek bulamayinca insan mecbur bu adamlari cekmek zorunda kaliyir ne yasadigini o kadar iyi anlıyorum ki.

İşin garip yanı dünyanın en iyi kaynanasına ve kayınababasına sahibim. Beni hep el üstünde tutar. Sever. Melek gibiler ama oğulları böyle çıkmış işte. Kaynanam duysa bana yaptıklarını, oğlunun yüzüne bakmaz.

Çok haklısın bende istemem yatılı matılı çok misafirde sevmem hepsi sahte sahte oraya buraya bakıyorlar temiz mi kirlimi diye gelmesin kimse kırılanda kırılsın benim başka şehirden yatılı misafirim gelecek de 1 ay burdalar de stajı varmış de kusura bakma

Soyleyeceksin hayatim soyleyeceksin iste sen icine atacagina onun basi agrisin. Bende zamaninda cok seye sustum en son cok buyuk patladim ve kendime zarar verdim. Birak kocan zarar gorsun sen niye goresin ki . Anasi babasi alsin karsisina konussunlar ogullariyla. Bende kocamin cok acigini sineye cektim anasina soylemedim suclu ve kotu ben oldum. En son sinirlendim herseyi doktum ortaya bunlar bundan anliyor. Erkege fedakarlik yapmayacaksin asla sen kazanmazsin fedakarlik yaparak. Eger cocugun yoksa bu adama cocuk verme şu donemde daha cok sikinti cekersin. O seni nasil uzuyorsa sende onun yaptiklarini dok ortaya ki rezil olsun herkese.

Illa bi zarari olmasina gerek yokki istememek icin. Ben mesela yalnizligi seviyorum istemezdim her haftasonu evimde baska birini.

Illa bi zarari olmasina gerek yokki istememek icin. Ben mesela yalnizligi seviyorum istemezdim her haftasonu evimde baska birini.
surekli olarak bende istemem ama hani ayda yilda bir gelsede bisey demem yani kiz cocugu sonucta. Zaten arkadasimizin esiyle de arasi yokmus en azindan ona sohbet edecek biri olurdu bu kiz. Hos oyle adamin akrabasi da cekilmez ama napsin kadin iste al babayi vur kocaya . Allah sabir versin

Ben zaten annelik duygusundan yoksunum. Yani çocuk istemedim hiç bu zamana kadar. Düşünmüyorum tek m hayatım boyunca. Eşimin hatrına belki derdim çocuk için ama biz o hatır gönül işlerini o aldatma ile bitirmişiz zaten. Çok çocuk isterse boşasın beni yapsın başkasından

Heh işte bunu diyorum ben de. Yalnızlığı sessizliği seviyorum. Oturacağım evde sessiz sessiz kafamı dinleyeceğim. Zaten akşama kadar kafam patlıyor. Kulaklarım uğulduyor eve gelince. Bide millete 32 diş gülüp hizmet edemiyorum

Senin şuan bambaşka bir sorunun var farkında misin ? Kendini yorma yıpratma. Kimseyi çekmek zorunda da degilsin.Ruh durumun nasil surekli aklina geliyor mu yaşadiklarin. destek aliyor musun

Bi de bu durum var dediginiz gibi. Kocaya giciksa sirf onun akrabasi diye kiza da gicik olur ben de olsam olurdum

Kız memleketlerine gittiğimiz zaman yüzümüze bakmaz. Yanımıza gelmez. Bayramımızı kutlamaz yanı biz yokmuşuz gibi davranır ama ne olduysa okuduğu şehre gelince akrabası olduğunu hatırlıyor demek ki . Kaldı kı benimle sohbet edecek. Etmeyim daha iyi. Aramızda fıtrat farkı var. Yani kafa dengim değil

Iyi yaptin cocuk dogunca iyice aziyorlar bunlar daha beter oluyorlar. Kendilerini garantiye almis havasina giriyorlar bu sefer de. Benimkinde de her halt var ama daha aldatma yakalayamadim bakalim bi o kaldi onu da yapar yakinda.

Bi mecburiyetiniz de yok zaten. Adamin tekiyle evlendim diye sulalesini cekmek zorunda değilim sahsen

Iyi yaptin cocuk dogunca iyice aziyorlar bunlar daha beter oluyorlar. Kendilerini garantiye almis havasina giriyorlar bu sefer de. Benimkinde de her halt var ama daha aldatma yakalayamadim bakalim bi o kaldi onu da yapar yakinda.
İnsanın içine doğuyor zaten aldattığı. Elinle koymuş gibi bulursun emin ol. Ben çocuk olunca eşi ile daha iyi olan çok az insan duydum. Geneli değişiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…