Sen ikisine de yokmuslar gibi davran o zaman. Menfaat iliskisi kuruyor kiz hic sevmem menfaatci insanlari. Isi dusunce bakiyorlar insanin yuzune sanki herkes aptal bi onlar akilliKız memleketlerine gittiğimiz zaman yüzümüze bakmaz. Yanımıza gelmez. Bayramımızı kutlamaz yanı biz yokmuşuz gibi davranır ama ne olduysa okuduğu şehre gelince akrabası olduğunu hatırlıyor demek ki . Kaldı kı benimle sohbet edecek. Etmeyim daha iyi. Aramızda fıtrat farkı var. Yani kafa dengim değil
Ne söylesem istenmediğini anlayacak ve kırılacak diye düşünüyorum. Kırılsın artık çok umursamıyorum. Sürekli ne zaman geleyim dicek diye gerilmektenseYatılı olarak sadece kardesım gelır ama baska da kımseyı ben ıstemem zaten. Sızı anlıyorum herkes sevmek agırlamak zorunda degıl. Kesın ve net bır dılle kırıcı olmadan anlatın durumu
Valla ben asla kabul etmem cunku sevmıyorum evde baska bırı varken elım ayagıma dolasıyo sankı ben mısafırımNe söylesem istenmediğini anlayacak ve kırılacak diye düşünüyorum. Kırılsın artık çok umursamıyorum. Sürekli ne zaman geleyim dicek diye gerilmektense
Aynen. Kendi evimde tuvalete girmeye duş almaya utanıyorum misafir varken. :)V
Valla ben asla kabul etmem cunku sevmıyorum evde baska bırı varken elım ayagıma dolasıyo sankı ben mısafırım
Öğretmensiniz sanırım niye babanıza bağımlı olduğunuzu düşünüyorsunuz sizi aldatan ve bidaha hiç guvenemeyeceginiz bir insanla aynı çatı altında olmak yatılı misafirden daha kabus gibi bir durum boşansaniz hem es kişisine hem de onun misafirlerinden komple kurtulmuş olursunuz babanızdan bu yüzden sizle gorusmeyecekse görüşmesin varsın. Aldatmakla bosanilmayacaksa ne icin bosanilacak daha büyük ne olabilir ki heralde bunun bir üst versiyonu öldürme falandirKendim kimsenin evine gidip kalmam. Akrabalarım ısrar eder Yok derim. Çünkü dışarda yatamam. Kendi ev düzenim olmalı. Bazen uzun süreli tatiller bile beni bu nedenle yorar. Herkesin de böyle olmasını bekliyorum sanırım ama olmuyor. Geçen sene eşimin uzaktan akrabası şubat ayında size gelelim 1 hafta Kalalım bizi iki üç şehre götürün gezdirin dedi. Çok sinirledim. 5 kişi gelecekler. Bildiğiniz 2000 3000 lira tutacak gezi olacaktı. O kadar borç varken birde bu geziyi kaldıracak durum yoktu bizde. Üstelik o soğukta gezecekmişiz. Ben de hiç gelin demedim. Eşim de oralı olmadı.Bunu atlattık ama bu seferde eşimin kuzeni çıktı.
Yakın bir şehirde üniversite okuyor ve geçen sene üç beş kere gelmeye yeltendi. Bir kaç kez kaldı fazlasına müsade etmedim. Bu sene daha ilk Aydan başladı. Haftasonları size gelsem kalsam demeye. Bu hafta işim var dedim. Haftaya ne deyim ben şimdi. Korkuyorum artık ben evde yokken de kalmaya niyetlenirse diye. Ben işte iken kimsenin evimde kalmasını istemem. Haftasonu kursum var. Zaten hafta içi de beş gün çalışıyorum. Dedim eğer haftasonu sen başında bekleyeceksen gelsin ama iki üç ayda bir olsun bu dedim. Sürekli beni darlarsa ben de ona ben işteyken yatılı kabul etmiyorum deyip her haftasonu olmasa da sık sık bir aktivite bulacağım kendime ve kuzeninle sen ilgilenirsin dedim.
Belki garip gelecek ama benim ailem asla gelip kalmaz. Bizde yatılı kültürü yoktur. Gün içinde görüşülür ve eve dönülür. Ben de gidip kuzenimde falan kalmam öyle. Yatılı misafiri neden bu kadar sevmiyorum söyleyim. Eşimle çok büyük problemlerimiz var ve onun ailesine de yansıyor benim davranışlarım. Konu açmıştım. Aldattı beni ve boşanamadım babam yüzünden. Bu benim psikolojimi mahvetti ve evde bir odaya geçip kendimi dinlemek istiyorum her gün. Eve misafir gelince hep onunla oturmak saatinde çeşit çeşit yemek yapacak olmak ya da tek boş günüm olan pazar günü uyuyamayacak olmak canımı sıkıyor.
Odama geçip boş boş takılmak kitap okumak istiyorum. Gelmek isteyen kişi genç kız. Eşim siz oturun deyip bizi aynı odaya atıp dışarı çıkmak isterse sinir krizi geçiririm sanırım. Yapabilir çünkü bunu.
Benim ne yapmam lazım ya. Sürekli bu kız ne zaman gelecek diye bunu mu dert edeceğim ben. Ya da çok mu abartıyorum sizce
Ekleme yapayım. Eşimin arkadaşları başka misafirler de yatılı kaldı tabi ki. Yanlış anlaşılmasın. Ama dolaplarımı karıştıranlar oldu. Ben o yüzden istemiyorum evde kimse yokken kalınmasını.
Evet bende hoşlanmam ama baskasına gıtmektende hıc hoslanmam yedık ıctık muhabbet ettık hemen evıme gıtmek ısterım yanı benımde huyum buAynen. Kendi evimde tuvalete girmeye duş almaya utanıyorum misafir varken. :)
Evindeki dolabı karistirildigi için kapısını kilitlemek zorunda değilki. Sanki karıştırılması normal de ev sahibi bunun için önlem alacak çok ayıp bişey böyle yapanı ben de istemezdim evimdeAy haliniz battıysa çalışıyorsunuz verin bi zahmet hali yikamaciya bu nasıl düşünce? ? Dolaplariniz karistiriliyorsa yatak odanizin kapısını kilitli tutun evden çıktığınızda. . Kuzenine gelince çağırın bir hafta sonu 2 güncuk misafir edin oda rahatlasin sizde ..
Babanızı hayatinizdan silip atmak çok mu zor yani iletişimi tamamen kesmek merak ediyorum yani baba bu ama bir damla gözyaşı dokmeyeceginiz kadar ne yaptıysa size artık silin gitsin:)) ah bi anlatabilsem. Ölse bir damla gözyaşı dökmem. Öyle arafta bir hayatım var ki. Sinir krizleri ile sakinleştiricilerle geçen. Geçmiyor iste. Hep bir yerden patlıyor
Haftada 5 tam gun calisan kadina vırt zırt yatıya gidilmez ..Zor iş cunku wc banyo carsaf yatak yemek...2gunu hic gecemez olsa bile o da 40 yılın başı..Ne yapayım peki ben işte iken evde misafir bırakmak istemiyorum. Daha kalan oldu ve dolaplarım karıştırılmıştı. Halım vs kirlenmişti silmeye zahmet bile etmemiş kalan kişi. Tabi ki yatılı misafirim var. Oldu çok kez. Ama bu durum kuzeninin yapıştığı gerçeğini değiştirmez. Her haftasonu geleyim denir mi. Kim oluyor o. Kuzen olması her hafta benim evime gelmesini mi gerektirir
Destek aldım ama ilaç boyutuna geçince bırakmak zorunda kaldım. Beynim uyuşuyordu. Yıpratmak istemedikçe yıpranıyorum. Sürekli aklıma geliyor. Haftanın en az 5 günü kendi halimde kalınca sessiz sessiz ağlıyorum o beni rahatlatıyor ama sanırım kabullendim çaresizliği. Hissizleşmeye başladımSenin şuan bambaşka bir sorunun var farkında misin ? Kendini yorma yıpratma. Kimseyi çekmek zorunda da degilsin.Ruh durumun nasil surekli aklina geliyor mu yaşadiklarin. destek aliyor musun
Annem ve kardeşim o evde. O zaman onları göremem ki. Annem babamı bırakamıyor. Çok kez söyledim gel diye ama babamdan korkuyor o da. Annemin evden çıkıp Benimle görüşmesine izin vermezBabanızı hayatinizdan silip atmak çok mu zor yani iletişimi tamamen kesmek merak ediyorum yani baba bu ama bir damla gözyaşı dokmeyeceginiz kadar ne yaptıysa size artık silin gitsin
Haklısınız bnce kım ıster ki evınde yokken bırılerı kalsın benmde aklım evde kalırdı kımsenın sızı suclamasına gerek yok burda herkes yasantısı farklı gerekırse acıklayın durumu yogun calısıyorz evde yokken mısafr kabul etmıyorm deyın artk anlar herhlde ayrıca esınızle yasadgnz durum yüzünden onun aılesıne karsıda icinzde bseyler eksık ve yapmak ıstemıyorsnz haklısnz da..Kendim kimsenin evine gidip kalmam. Akrabalarım ısrar eder Yok derim. Çünkü dışarda yatamam. Kendi ev düzenim olmalı. Bazen uzun süreli tatiller bile beni bu nedenle yorar. Herkesin de böyle olmasını bekliyorum sanırım ama olmuyor. Geçen sene eşimin uzaktan akrabası şubat ayında size gelelim 1 hafta Kalalım bizi iki üç şehre götürün gezdirin dedi. Çok sinirledim. 5 kişi gelecekler. Bildiğiniz 2000 3000 lira tutacak gezi olacaktı. O kadar borç varken birde bu geziyi kaldıracak durum yoktu bizde. Üstelik o soğukta gezecekmişiz. Ben de hiç gelin demedim. Eşim de oralı olmadı.Bunu atlattık ama bu seferde eşimin kuzeni çıktı.
Yakın bir şehirde üniversite okuyor ve geçen sene üç beş kere gelmeye yeltendi. Bir kaç kez kaldı fazlasına müsade etmedim. Bu sene daha ilk Aydan başladı. Haftasonları size gelsem kalsam demeye. Bu hafta işim var dedim. Haftaya ne deyim ben şimdi. Korkuyorum artık ben evde yokken de kalmaya niyetlenirse diye. Ben işte iken kimsenin evimde kalmasını istemem. Haftasonu kursum var. Zaten hafta içi de beş gün çalışıyorum. Dedim eğer haftasonu sen başında bekleyeceksen gelsin ama iki üç ayda bir olsun bu dedim. Sürekli beni darlarsa ben de ona ben işteyken yatılı kabul etmiyorum deyip her haftasonu olmasa da sık sık bir aktivite bulacağım kendime ve kuzeninle sen ilgilenirsin dedim.
Belki garip gelecek ama benim ailem asla gelip kalmaz. Bizde yatılı kültürü yoktur. Gün içinde görüşülür ve eve dönülür. Ben de gidip kuzenimde falan kalmam öyle. Yatılı misafiri neden bu kadar sevmiyorum söyleyim. Eşimle çok büyük problemlerimiz var ve onun ailesine de yansıyor benim davranışlarım. Konu açmıştım. Aldattı beni ve boşanamadım babam yüzünden. Bu benim psikolojimi mahvetti ve evde bir odaya geçip kendimi dinlemek istiyorum her gün. Eve misafir gelince hep onunla oturmak saatinde çeşit çeşit yemek yapacak olmak ya da tek boş günüm olan pazar günü uyuyamayacak olmak canımı sıkıyor.
Odama geçip boş boş takılmak kitap okumak istiyorum. Gelmek isteyen kişi genç kız. Eşim siz oturun deyip bizi aynı odaya atıp dışarı çıkmak isterse sinir krizi geçiririm sanırım. Yapabilir çünkü bunu.
Benim ne yapmam lazım ya. Sürekli bu kız ne zaman gelecek diye bunu mu dert edeceğim ben. Ya da çok mu abartıyorum sizce
Ekleme yapayım. Eşimin arkadaşları başka misafirler de yatılı kaldı tabi ki. Yanlış anlaşılmasın. Ama dolaplarımı karıştıranlar oldu. Ben o yüzden istemiyorum evde kimse yokken kalınmasını.
Kiz bosver kocalarin her yaptigini dert edersek erken gideriz kirkimiz cikmadan da evlenirler ustumuze. Benim kocamda cok haindir ama artik o yokmus gibi davraniyorum oyle devam ediyorum hayatima onu kafaya takmadan . Sende oyle yao fazla dusunme bunlari gelen gelsin kalan kalsin sen keyfine bak kikaeye kusursuz hizmet etmek zorunda değilsin. Gelsij gitsinler sen caninin istedigi gibi davran misafirlerle de kocani ilgilenmek zorunda birak. Benim 1 saat isim var de cekil odana o ugrassin bu kadar basit.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?