Yatılı misafir derdi :(

Ya aslında ben de yatılı misafiri sevmiyorum, gelen olursa da dışarıda ağırlamayı tercih ederim. Çok yoğun çalışıyorum ve evde geçirdiğim zamanda kimseye hizmet etmeden keyfimce geçirmek istiyorum.

Sen ikisine de yokmuslar gibi davran o zaman. Menfaat iliskisi kuruyor kiz hic sevmem menfaatci insanlari. Isi dusunce bakiyorlar insanin yuzune sanki herkes aptal bi onlar akilli

Yatılı olarak sadece kardesım gelır ama baska da kımseyı ben ıstemem zaten. Sızı anlıyorum herkes sevmek agırlamak zorunda degıl. Kesın ve net bır dılle kırıcı olmadan anlatın durumu

Yatılı olarak sadece kardesım gelır ama baska da kımseyı ben ıstemem zaten. Sızı anlıyorum herkes sevmek agırlamak zorunda degıl. Kesın ve net bır dılle kırıcı olmadan anlatın durumu
Ne söylesem istenmediğini anlayacak ve kırılacak diye düşünüyorum. Kırılsın artık çok umursamıyorum. Sürekli ne zaman geleyim dicek diye gerilmektense

V
Ne söylesem istenmediğini anlayacak ve kırılacak diye düşünüyorum. Kırılsın artık çok umursamıyorum. Sürekli ne zaman geleyim dicek diye gerilmektense
Valla ben asla kabul etmem cunku sevmıyorum evde baska bırı varken elım ayagıma dolasıyo sankı ben mısafırım

Öğretmensiniz sanırım niye babanıza bağımlı olduğunuzu düşünüyorsunuz sizi aldatan ve bidaha hiç guvenemeyeceginiz bir insanla aynı çatı altında olmak yatılı misafirden daha kabus gibi bir durum boşansaniz hem es kişisine hem de onun misafirlerinden komple kurtulmuş olursunuz babanızdan bu yüzden sizle gorusmeyecekse görüşmesin varsın. Aldatmakla bosanilmayacaksa ne icin bosanilacak daha büyük ne olabilir ki heralde bunun bir üst versiyonu öldürme falandir

Aynen. Kendi evimde tuvalete girmeye duş almaya utanıyorum misafir varken. :)
Evet bende hoşlanmam ama baskasına gıtmektende hıc hoslanmam yedık ıctık muhabbet ettık hemen evıme gıtmek ısterım yanı benımde huyum bu

Evindeki dolabı karistirildigi için kapısını kilitlemek zorunda değilki. Sanki karıştırılması normal de ev sahibi bunun için önlem alacak çok ayıp bişey böyle yapanı ben de istemezdim evimde

:)) ah bi anlatabilsem. Ölse bir damla gözyaşı dökmem. Öyle arafta bir hayatım var ki. Sinir krizleri ile sakinleştiricilerle geçen. Geçmiyor iste. Hep bir yerden patlıyor
Babanızı hayatinizdan silip atmak çok mu zor yani iletişimi tamamen kesmek merak ediyorum yani baba bu ama bir damla gözyaşı dokmeyeceginiz kadar ne yaptıysa size artık silin gitsin

Haftada 5 tam gun calisan kadina vırt zırt yatıya gidilmez ..Zor iş cunku wc banyo carsaf yatak yemek...2gunu hic gecemez olsa bile o da 40 yılın başı..

Eşiniz aldatmış, babanız yanınıza taşınır diye korktuğunuzdan boşanmıyorsunuz. Babanız bu kadar kötüyse atın köprüleri ne zorunuz var ki. Böyle saçma sapan bir adamın saçma sapan misafirlerini yine saçma sapan sebeplerle çekiyorsunuz. Çalışan bir kadın olarak bari huzurla yaşama özgürlüğünüzü elinize alın artık.

Açık açık söyleyin ya da söylesin eşiniz zaten çalışıyorsunuz ve haftasonunuz size ait siz çağırmadığınız sürece de buna ısrar etmek de çok saçma kimseye bakmak zorunda değilsiniz kimsenin sorumluluğunu almak zorunda değilsiniz

Ne kimseye giderim kalırım zorunluluk harici ne de bana gelsinler.
Ne demek haftasonları sizde kalayım
Farklı şehirden bir yere gidebiliyorsa ailesinin arkadaşlarının yanına gitsin. Ne saçma ya

Senin şuan bambaşka bir sorunun var farkında misin ? Kendini yorma yıpratma. Kimseyi çekmek zorunda da degilsin.Ruh durumun nasil surekli aklina geliyor mu yaşadiklarin. destek aliyor musun
Destek aldım ama ilaç boyutuna geçince bırakmak zorunda kaldım. Beynim uyuşuyordu. Yıpratmak istemedikçe yıpranıyorum. Sürekli aklıma geliyor. Haftanın en az 5 günü kendi halimde kalınca sessiz sessiz ağlıyorum o beni rahatlatıyor ama sanırım kabullendim çaresizliği. Hissizleşmeye başladım

Babanızı hayatinizdan silip atmak çok mu zor yani iletişimi tamamen kesmek merak ediyorum yani baba bu ama bir damla gözyaşı dokmeyeceginiz kadar ne yaptıysa size artık silin gitsin
Annem ve kardeşim o evde. O zaman onları göremem ki. Annem babamı bırakamıyor. Çok kez söyledim gel diye ama babamdan korkuyor o da. Annemin evden çıkıp Benimle görüşmesine izin vermez

Haklısınız bnce kım ıster ki evınde yokken bırılerı kalsın benmde aklım evde kalırdı kımsenın sızı suclamasına gerek yok burda herkes yasantısı farklı gerekırse acıklayın durumu yogun calısıyorz evde yokken mısafr kabul etmıyorm deyın artk anlar herhlde ayrıca esınızle yasadgnz durum yüzünden onun aılesıne karsıda icinzde bseyler eksık ve yapmak ıstemıyorsnz haklısnz da..

Ben de yatili kimseye gitmeyi sevmem.
Kimseyide istemem.
Ben kendi akrabam kuzenim vs olsa rahat edemiyorum.
Herkesin bir duzeni var.

Benim ailemde de yatili misafir kulturu hic yoktur
Sehir disi ziyaretlerde ya otelde kaliriz yada sadece bi tane cok yakin aile bireyimiz var onun evinde kaliriz o da 3 senede bir olur ve max 3 gun olur
Sizi cok iyi anliyorum , ama net bir sekilde kabul etmeyeceginizi dile getirmeniz lazim
Bahane bulmayin , kesin dille yatili kabul edemeyeceginizi belirtin
Eski konularinizi bilmiyorum ama sizi aldatan ve sorunlarinizin devam ettigi bir evliligi de yurutmeyin , calisan kadinsiniz hayatinizi ziyan ediyorsunuz bu sekilde

Benimkide cok hain .. bir de ikiyüzlü .kesinlikle kaale almamak lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…