Yatılı misafir derdi :(

O kuzen bir daha geleyim geleyim derse eğer, ben bu sıralar çok yoğunum seninle ilgilenemem , uygun olunca ben sana haber veririm cagiririm seni deseniz nasıl olur . Hem 3 saatlik yoldan her hafta gelemez bence

O kuzen bir daha geleyim geleyim derse eğer, ben bu sıralar çok yoğunum seninle ilgilenemem , uygun olunca ben sana haber veririm cagiririm seni deseniz nasıl olur . Hem 3 saatlik yoldan her hafta gelemez bence
Gel desem gelecek İnan bana. Bekliyor bunu

Kendine gore haklisin
Zor zamanlar yasamissin ve hala atlatamamissin.
Kimseyi istememen normal

Kiz ararsa.canim.su aralar musait degiliz.is yogun gec cikiyoruz haftasonu kurslarim var.musait bir donemde biz haber veririz sana..deyip gecistirin madem

Kendinizi yiyip bitirmektense bu sekilde soylemek daha iyi.

Hangi konuydu o?

Istemiyorsan istemiyorsundur
Istemek zorunda degilsin
Bosver

bence çok haklısınız. ben de evimde yatılı misafir falan istemem. hele ben evde yokken, benim evimde bir başkası kalacak. yok öyle bir dünya. ben nasıl kimsenin evinde kalmıyorsam, bir yere gittiğimde paşalar gibi evime dönmeyi biliyorsam, onlarda öyle olacak. bir de başkasının evinde nasıl rahat ediyorlar bu gelen insanlar şaşıyorum gerçekten.
çalışan bir kadın olarak hafta sonunu kendinize ayırmayı istemeniz kadar normal bir durum yok. bunu çalışmayan insana anlatamazsınız da zaten. ben de haftanın 6 günü çalışıyorum ve bir pazarım var. kimse kusura bakmasın o gün canım ne isterse onu yapıyorum.
siz neden kendinizi yiyorsunuz neden dert ediyorsunuz ki , açık açık söyleyin gelmeyi düşünen eşinizin kuzenine. yoğun bir şekilde çalıştığınızı, hafta sonunu haliyle kendinize ayırmak istediğinizi söyleyin. koskoca üniversite öğrencisi! anlama kapasitesi vardır herhalde :) hem ne işi var ya gerçekten saçma, gelip kalıp ne yapacak. bana komik geliyor.
dediğim gibi açık açık söyleyin. sizin eviniz, hayatınız.

Ben de onu anlamıyorum. Akşama kadar bizimle oturana kadar yurtta otur. Okuduğun şehirde gez.?ama ne geçiyor bu kafalardan anlamak zor

Ben de onu anlamıyorum. Akşama kadar bizimle oturana kadar yurtta otur. Okuduğun şehirde gez.?ama ne geçiyor bu kafalardan anlamak zor
Hazir yemek
Hazir icmek
Tek dertleri bu bence

Tamam genctir
Degisiklik olsun istiyordur tamam da
Gunumuzde herkes o kadar yogun o kadar stresli o kadar sorunlu ki..
Kimse kimseyi pohpohlamiyor artik

Kimse de enerji yok cunku!!!

Bende misafir agirlamayi severim ama yatisiz olanindan
Kimsede yatamiyorum
Evimde biri yatinca da rahat edemiyorum ( anne baba kardes haric)
Luzumlu da gormuyorum
Yedik ictik konustuk kalk git iste

Yatili misafiri hic sevmem demeye geldim. Aynen senin gibi dusunuyorum ayni endiseyi tasirdim ve geldiginde surekli agirlayamayacagimi anlayacagi tarzda davranirdim. Kendi ailemde de yoktur ona gidelim on gun kalalim buna gidelim bir hafta kalalim. En rahat yer evimiz ziyaretlerimiz genelde gunubirlik. Zorunlu nedenler varsa kalinir ancak.
Devir iletisim devri. Sosyal medyasindan goruntulu konusmalar, anlik mesajlasmalar ustelik bedava. Eskiden iletisim imkanlari hem kisitliydi hem ucretliydi. İnsanlar birbirini uzun sure goremez hasbihal edemzdi simdi yedigi yemekten giydigi terlige kadar aninda haberimiz oluyor. Ozel zamanlarda paylasim destek amacli toplanir olduk. Dugundu olumdu bayramdi tatildi dogumdu vs.
Dogrusu da bu herkes calisiyor ve evini ozel konfor alani olarak goruyor. Gitmeyin oyle zirt pirt milletin evine.

Yanlis anlamayin ama biraz fazla abartiyorsunuz misafir bu yani evinizi sirtlayip götürecek halleri yok ya. Kaldi ki universite ogrencisi bir kiz cocugunun size ne zarari olur anlamiyorum. Ben sehir disinda univ okurken oradaki akrabalarim yalvariyordu gidip onlarda kalmam icin. Arada gidip gonulleri kalmasin diye kalıyordum bunda birsey yok bence. Yani yatili misafir cok agirladim hic bir zararini gormedim henuz . Çoluk cocugunuz da yoksa hic bir yorgunluk vermez size diye düşünüyorum.

Ben de anlamıyorum bazen neden bu kadar dert edindiğimi ama sanırım eşimin bana yaptıkları yüzünden diyorum. İçimden gelmiyor

Ben de anlamıyorum bazen neden bu kadar dert edindiğimi ama sanırım eşimin bana yaptıkları yüzünden diyorum. İçimden gelmiyor
Kiz bosver kocalarin her yaptigini dert edersek erken gideriz kirkimiz cikmadan da evlenirler ustumuze. Benim kocamda cok haindir ama artik o yokmus gibi davraniyorum oyle devam ediyorum hayatima onu kafaya takmadan . Sende oyle yao fazla dusunme bunlari gelen gelsin kalan kalsin sen keyfine bak kikaeye kusursuz hizmet etmek zorunda değilsin. Gelsij gitsinler sen caninin istedigi gibi davran misafirlerle de kocani ilgilenmek zorunda birak. Benim 1 saat isim var de cekil odana o ugrassin bu kadar basit.

Haftanın 6 günü çalışan bir insanın evine mecburi bir durum olmadıkça gidip yatılı kalınmaz.

Istemiyorsaniz kabul etmeyin. Eşiniz kibar bir dille reddetsin. Hem her hafta size gelip kalıp da ne yapacak eşinizin kuzeni ?

Bide genç kız yolda başına bir iş gelir. 3 saatlik yerden gelecek. Her hafta geleyim geleyim gelmesi moralimi bozuyor
her hafta gelmez bence lafın gelişi söylemiştir
sizin yerinizde olsam bir hafta sonu kabul eder sonra önünü tıkarım
toplulukta da sevmiyorum yatı işlerini derim...

Konunuza üzüldüm. İskele babası siz istemedikten sonra asla evinize yerleşemez. Güvenlikli bir sitede ev tutarsanız, bahçenize bile giremez.

Boşanın, özgür yaşayın. Hergün bu sizi aldatan adamı görmek zorunda kalmayın. Kokmuş zihniyetli akrabalarını da kendi ağırlasın...

Çalışmasa da kimsenin evinde davet edilmedikçe yatılı kalınmaz bence.
Nerde beleş, oraya yerleş zihniyetinde Türk vatandaşı çok maalesef

evlendi diye eşinin sülalesini yatılı kabul etmek zorunda mı? saygı duysunlar biraz. bence evlilik iki kişinin aynı evde yaşaması birbirine hayat arkadaşlığı yapmasıdır. birbirlerinin ailelerini, kuzenlerini evine yatılı almak değildir. medeni kanunda böyle bi zorunluluk mu vardı?

Çalışmasa da kimsenin evinde davet edilmedikçe yatılı kalınmaz bence.
Nerde beleş, oraya yerleş zihniyetinde Türk vatandaşı çok maalesef
Tabiki çalışmasa da ağırlamak durumda degil . Fakat calisiyorsa haftada bir gun izni varsa kalmak için teklif bile etmemek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…