- 30 Eylül 2018
- 1.401
- 1.782
- 63
- 29
Ah canım ah. Ben o kadar takıyorum ki. Eşim Yine gelmek istiyor dediğinde bildiğin ellerim titredi sinirden. o zaman ben anneme gidiyorum dedim ve gittim de. Gelmemiş kız.Kiz bosver kocalarin her yaptigini dert edersek erken gideriz kirkimiz cikmadan da evlenirler ustumuze. Benim kocamda cok haindir ama artik o yokmus gibi davraniyorum oyle devam ediyorum hayatima onu kafaya takmadan . Sende oyle yao fazla dusunme bunlari gelen gelsin kalan kalsin sen keyfine bak kikaeye kusursuz hizmet etmek zorunda değilsin. Gelsij gitsinler sen caninin istedigi gibi davran misafirlerle de kocani ilgilenmek zorunda birak. Benim 1 saat isim var de cekil odana o ugrassin bu kadar basit.
Sanırım ben de öyle yapacağım. Bunun önünü alamam yoksa. Bu kız kendi abisinin evinde de uzun süre kalır mesela. Abisinin eşi dişini sıkıyor ama ben öyle olmayacağımher hafta gelmez bence lafın gelişi söylemiştir
sizin yerinizde olsam bir hafta sonu kabul eder sonra önünü tıkarım
toplulukta da sevmiyorum yatı işlerini derim...
Üniversite'ye giden bir kız bu kadar kıt zeka olmaz ki. Nereli bu insanlar?Ah canım ah. Ben o kadar takıyorum ki. Eşim Yine gelmek istiyor dediğinde bildiğin ellerim titredi sinirden. o zaman ben anneme gidiyorum dedim ve gittim de. Gelmemiş kız.
Bence de öyle. Evlenince her iki tarafın da sülalesi gidelim gelelim hep vakit geçirelim diyor. Çok arkadaşım var bunun sıkıntısını çeken. Arladaşım hep anlatıyor eve eşinin kuzenleri amcaları vs geliyormuş . Eşi hemen kaçıp arkadaşları ile buluyormuş. Halbuki kendi akrabaları. En sonunda sinir krizi geçirdim bir daha gelen olmadı demişti. Çocuk falan yapmayacağım o zaman tövbe çıkmaz evimden hem benim babam hem onun ailesi.evlendi diye eşinin sülalesini yatılı kabul etmek zorunda mı? saygı duysunlar biraz. bence evlilik iki kişinin aynı evde yaşaması birbirine hayat arkadaşlığı yapmasıdır. birbirlerinin ailelerini, kuzenlerini evine yatılı almak değildir. medeni kanunda böyle bi zorunluluk mu vardı?
Boşanırsan yanına yerleşirim dedi. Benim boşanınca ahlaksız (!) biri olacağımı düşünüyor çünkü. Babamla yaşamak yerine böyle yaşayım dedim ama bu hayatın da elle tutulur tarafı Yok sanırım
Dedim eşime de. Benim kabul etmediğimi ayda yılda ben müsaitsem önceden arayarak gelebileceğini söyleyecek. Sana söylemesin bana söylesin dedim. Ben gelme derim dedim artık. Bıraksın ben kötü olayım. İyi olmanın bir yararını görmedim bu hayattaÜniversite'ye giden bir kız bu kadar kıt zeka olmaz ki. Nereli bu insanlar?
Ben olsam açık açık derdim, benim bir sürü sorunum var, hafta sonları kimseyi yatılıyı ağırlayabilecek ruh halinde değilim der çıkardım.
Anneme öyle şeyler yaşattı ki biz küçükken. Annemin kimsesi Yok bir yere gidemedi. Sizi bu adama bırakamam dedi. Öyle böyle bir adam değil. Yaşama enerjinizi sömürür. Allah kimseye vermesin. Ben çok korkarım bu yüzden ondan. Zarar bile verebilir çok kızınca. O yüzden ayda bir kere muhattap olurum kendisi ile.Ya nasıl yerleşecek yanınıza? Hayır diyemiyor musunuz? Diyelim çok üstünüze geldi, “beni hiçbir şeye zorlayamazsın. 18 yaşından büyüğüm. Benimle zorla yaşamak istersen avukatımla, polisle, savcıyla uğraşırsın” diyemiyor musunuz? Siz muhatap olmazsınız. Size böyle psikolojik şiddet uygulamaya hakkı yok.
Canim psikolojik tedaviye basla eaine de söyleme doktor sana sakinlestirici birsey yazacaktir kullan ilacini keyfine bak . Ben de cok sorunlar yasadim hem esimle hem ailesiyle en son noktada 3 cocugumu arkamda bırakıp olmeyi denedim. Sonra psikolojik tedaviye basladim eskiye gore daha iyiyim en azindan biraz daha sakinim . Zamanla daha duzene girecek hersey inaniyorum . Seni de ruhen cok cokmus gordum kendim gibi. Herseyi dert edersek erken gideriz.Ah canım ah. Ben o kadar takıyorum ki. Eşim Yine gelmek istiyor dediğinde bildiğin ellerim titredi sinirden. o zaman ben anneme gidiyorum dedim ve gittim de. Gelmemiş kız.
Anneme öyle şeyler yaşattı ki biz küçükken. Annemin kimsesi Yok bir yere gidemedi. Sizi bu adama bırakamam dedi. Öyle böyle bir adam değil. Yaşama enerjinizi sömürür. Allah kimseye vermesin. Ben çok korkarım bu yüzden ondan. Zarar bile verebilir çok kızınca. O yüzden ayda bir kere muhattap olurum kendisi ile.
Ben başladım ama işim nedeni ile devam ettiremedim. Çöktüm evet hatta geceleri kabuslar uyku felçleri, gündüz baş ağrıları. Ama iş kendimizde bitiyor gerçekten. Ben kötü olmayım diye sustukça kötü oldu her şey. Artık hep itiraz ediyorumCanim psikolojik tedaviye basla eaine de söyleme doktor sana sakinlestirici birsey yazacaktir kullan ilacini keyfine bak . Ben de cok sorunlar yasadim hem esimle hem ailesiyle en son noktada 3 cocugumu arkamda bırakıp olmeyi denedim. Sonra psikolojik tedaviye basladim eskiye gore daha iyiyim en azindan biraz daha sakinim . Zamanla daha duzene girecek hersey inaniyorum . Seni de ruhen cok cokmus gordum kendim gibi. Herseyi dert edersek erken gideriz.
Çok etmiyor zaten. Bir yılı geçti evleneli ama on yıl gibi. Eşim suçluluk psikolojisi ile her zaman her şeyi alttan alır susar, güven kazanmaya çalışır ama bendeki o sevgisiz bakışları güvensiz bakışları gördükçe o da çok çöktü. Beter olsun zaten. Bana huzursuzluk çıkarmasın yeterYahu üniversiteye giden kız her haftasonu 3 saat yol gidip gelecek değil endişe etmeyin bu kadar..
normalde olsa ayda 1,2 ayda bir alın geri kalan vakti siz yönetin, ne olacak, hem genç kız arladaşlık yapar, birlikte vakit geçirirsiniz falan derim de,
sizin normal bir durumunuz yok...
eşinizle bile aynı evde olmak zor geliyordur belki, baba zoruyla devam etmek durumunda olduğunuz evlilik vs...
Ama bu kadar tahammülünüz azken, unutamadığınız/atlatamadıgınız ve babanıza nefretinizi büyüyen bu durum varken, karı-koca olarak hayatınızı nasıl devam ettiriyorsunuz?
O zaman her haftasonu gelsin istediği gibi ben ne zaman dinleneyim. Bir ay 5 haftadan oluşuyor fa benim mi haberim Yok. Kim bencil. Her hafta gelmek isteyen kuzen mi yoksa Nadiren gelsin diyen ben miHadi ilki neyse şehir şehir gezdirmek zorunda değilsiniz ama herkes için aynı tepkiyi veriyorsanız yanlış sizin o kültürünüz yok diye kimse gelip sizde kalamayacak mı? o ev eşinizinde evi yarın birgün de sizin istediğiniz birşeyde eşim benim kültürümde yok dese tepki vermez misiniz? kuzeni bile gelip kalamıyor ki şehir dışında genç.insan her h.sonu zaten size gelmez kafanızı dinlemek için başka zamanlarınız da var bahane bence kimse gelmesin kalmasın bencilce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?