Yatılı misafir sorunsalıı

Canım acaba ailesi zorla gönderdi de tepki mi veriyor kendince. Kaç yaşında bu kiz
Biraz gezme niyetiyle gönderilmiş. Ama benim şuan 10 günüm kaldı aracımız da yok istanbul gibi bi şehir de araçsız çok gezilmiyor malum. Yani ben bu sıcakta toplu taşıma da gezdiremem onu

Garip olan siz ve anlayışsız yorumlarınız bence. Güzelce eleştiri yapabilirsiniz eğer düşüncem yanlışsa da.
Peki. Ne dememizi bekliyorsunuz? Sorununuzun tek cozumu kapi calmak. Bunu akil edememissiniz. Herkes yaziyor. Ne demelerini bekliyorsunuz?

Yoo hayır kesinlikle o düşüncede değilim. Zaten büyük temizlik için yardım ediyor yani ben tüm gün oturup ona iş yaptırmıyorum. Sadece bana nezaketsiz bi davranış geliyo misafir olduğun yerde bu tarz hareketler.

belki hamilelik hormonlarından fazla ince düsünüyor olabilirsiniz:) yada görümce değil mi herseyi batar insana

Ay yok ya tüm gün oturamayız elbette ama akşam kocam geldiğinde hep yanımızda mesela o esnada da bazen kapanabilir oysaki
Eve hizmetçi almamışsınız, yardım etmeye gelen bir akraba bu. Hem işlerimi yapsın ben istemeyince gözüme gözükmesin olmuyor. Kaç yaşında bu arada, genç bir kız sanırım?

Eve hizmetçi almamışsınız, yardım etmeye gelen bir akraba bu. Hem işlerimi yapsın ben istemeyince gözüme gözükmesin olmuyor. Kaç yaşında bu arada, genç bir kız sanırım?
Yardım etmeye gelmek için mayıs ayından beri başımın etini yediler ama ben işimi hallediyorum gerek yok diye diye 2 hafta önceye kadar durdurdum. Bana kalsa gelmese de olurdu yani ben kapısında yatmadım bunun için.

Genç kız muhtemelen, kvniz de "Yengene yardıma git" dedi, tabii kabul etti kız da biraz gönülsüz. Yani genç kız olarak hamile yengemi eğlemek yerine yaz günü arkadaşlarımla gezmeler tozmalar daha cazip bir seçenek olurdu. :) Yani.. Ben de odama kapanırdım bana ihtiyaç duyulmayan, çağırılmadığım anlarda ve "Odama geçiyorum yenge, ihtiyacın olursa gelirsin" demeyebilirdim de çünkü bazen modumda olmuyorum. Siz kapıyı tıklatıp "Müsait misin?" diyerek başlayabilirsiniz bence. Konuda hiçbir sorun göremedim; biraz hamilelikten sanırım hassaslaşmışsınız. Bu da olağan. :)

Aile evinde baskılı bi ortamda açıkcası. Orda kaldığı zaman akşama kadar temizlik yapıyolardı. Ben öyle bi beklentiyle çağırmadım zaten. Daha önce yurtta yaşadığım için belki eğer bi arkadaşım bi iş için beni bekliyorsa kendimizi ona göre ayarlardık. Kimse kimseyi engellemesin diye. Biraz onu bekliyorum bende. Hani beni engellemesinden bekletmesinden hoşlanmıyorum.

Sizde kapıyı çalarak girin almanız gerekeni alıp çıkın.

Benim anladığım sıkıldı çok kalmak istemiyor sizin artık git demenizi bekliyor bu bir bıktırma çabasi

Kendimi doğru ifade edemedim. Benim beklediğim ben odadayım demesi sadece. Çünkü ben söylüyorum aynı ortamda yaşadığım insan olunca. Duşa giriyorum, biraz uzanacağım, ben kitap okuyorum biraz gibi gibi. Beklediğim de bu aslında. Hani aynı evdeyiz ya sonuçta saklambaç oynayamayız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…