- 16 Ağustos 2024
- 324
- 184
- 23
- Konu Sahibi kaktusella
-
Biraz gezme niyetiyle gönderilmiş. Ama benim şuan 10 günüm kaldı aracımız da yok istanbul gibi bi şehir de araçsız çok gezilmiyor malum. Yani ben bu sıcakta toplu taşıma da gezdiremem onuCanım acaba ailesi zorla gönderdi de tepki mi veriyor kendince. Kaç yaşında bu kiz
Peki. Ne dememizi bekliyorsunuz? Sorununuzun tek cozumu kapi calmak. Bunu akil edememissiniz. Herkes yaziyor. Ne demelerini bekliyorsunuz?Garip olan siz ve anlayışsız yorumlarınız bence. Güzelce eleştiri yapabilirsiniz eğer düşüncem yanlışsa da.
Yoo hayır kesinlikle o düşüncede değilim. Zaten büyük temizlik için yardım ediyor yani ben tüm gün oturup ona iş yaptırmıyorum. Sadece bana nezaketsiz bi davranış geliyo misafir olduğun yerde bu tarz hareketler.belki telefonla sevgilisi ile falan konusuyordur yada uzanıyordur yoruluyordur olabilir bunlar ev sizin odasına kapısını tıklatarak girebilirsiniz elbette niye bu kadar cekiniyosunuz
yok bana yardıma geldi ama yardım etmiyor sadece odasında uzanıp duruyor vs derseniz baska
Görümceniz tüm gün sizinle mi otursun istiyorsunuz? Ne güzel kurtulmuşsunuz işteHaklı olabilirsiniz ama bende onlara uzun süre yatıya gittiğimde her fırsatta odaya kapamıyorum kendimiBana tuhaf geliyo açıkcası
Bunu akıl edemedim değil de doğru olup olmadığına emin olamıyorum.Peki. Ne dememizi bekliyorsunuz? Sorununuzun tek cozumu kapi calmak. Bunu akil edememissiniz. Herkes yaziyor. Ne demelerini bekliyorsunuz?
Görümceniz tüm gün sizinle mi otursun istiyorsunuz? Ne güzel kurtulmuşsunuz işte
belki hamilelik hormonlarından fazla ince düsünüyor olabilirsiniz:) yada görümce değil mi herseyi batar insanaYoo hayır kesinlikle o düşüncede değilim. Zaten büyük temizlik için yardım ediyor yani ben tüm gün oturup ona iş yaptırmıyorum. Sadece bana nezaketsiz bi davranış geliyo misafir olduğun yerde bu tarz hareketler.
Eve hizmetçi almamışsınız, yardım etmeye gelen bir akraba bu. Hem işlerimi yapsın ben istemeyince gözüme gözükmesin olmuyor. Kaç yaşında bu arada, genç bir kız sanırım?Ay yok ya tüm gün oturamayız elbette ama akşam kocam geldiğinde hep yanımızda mesela o esnada da bazen kapanabilir oysaki
Muhtemelenbelki hamilelik hormonlarından fazla ince düsünüyor olabilirsiniz:) yada görümce değil mi herseyi batar insana
26 yaşında 2 yaş var aramızdaEve hizmetçi almamışsınız, yardım etmeye gelen bir akraba bu. Hem işlerimi yapsın ben istemeyince gözüme gözükmesin olmuyor. Kaç yaşında bu arada, genç bir kız sanırım?
Muhtemelenbi de kayınvalidemle konuşuyo bazen girip uzunca iyice bi huylanıyorum.
Yardım etmeye gelmek için mayıs ayından beri başımın etini yediler ama ben işimi hallediyorum gerek yok diye diye 2 hafta önceye kadar durdurdum. Bana kalsa gelmese de olurdu yani ben kapısında yatmadım bunun için.Eve hizmetçi almamışsınız, yardım etmeye gelen bir akraba bu. Hem işlerimi yapsın ben istemeyince gözüme gözükmesin olmuyor. Kaç yaşında bu arada, genç bir kız sanırım?
Belki isteksiz gelmiştir. Sonuç olarak evde yük değil anladığım kadarıyla, yardımcı oluyor size. O zaman boşverin, ne yapıyorsa yapsın. Zaten az kalmış26 yaşında 2 yaş var aramızda
Aile evinde baskılı bi ortamda açıkcası. Orda kaldığı zaman akşama kadar temizlik yapıyolardı. Ben öyle bi beklentiyle çağırmadım zaten. Daha önce yurtta yaşadığım için belki eğer bi arkadaşım bi iş için beni bekliyorsa kendimizi ona göre ayarlardık. Kimse kimseyi engellemesin diye. Biraz onu bekliyorum bende. Hani beni engellemesinden bekletmesinden hoşlanmıyorum.Genç kız muhtemelen, kvniz de "Yengene yardıma git" dedi, tabii kabul etti kız da biraz gönülsüz. Yani genç kız olarak hamile yengemi eğlemek yerine yaz günü arkadaşlarımla gezmeler tozmalar daha cazip bir seçenek olurdu. :) Yani.. Ben de odama kapanırdım bana ihtiyaç duyulmayan, çağırılmadığım anlarda ve "Odama geçiyorum yenge, ihtiyacın olursa gelirsin" demeyebilirdim de çünkü bazen modumda olmuyorum. Siz kapıyı tıklatıp "Müsait misin?" diyerek başlayabilirsiniz bence. Konuda hiçbir sorun göremedim; biraz hamilelikten sanırım hassaslaşmışsınız. Bu da olağan. :)
Sizde kapıyı çalarak girin almanız gerekeni alıp çıkın.Kızlar hamileliğimin son ayındayım eşimin kız kardeşi yardım için geldi 15 gündür bizde kalıyor. İyi her şey hoş. Ancak bana mı tuhaf geliyor bilmiyorum. Yattığı odaya bazen bi giriyo kapıyı kapatıp hiçbir şey söylemeden. Saatlerce çıkmıyor. O odadan alacağım süpürge, dondurucudan bi eşya olunca bende girmeye çekiniyorum. Ya da markete gideceğim onun çıkmasını bekliyorum mesela. Yani normal bi şey mi bu? Biraz uyuyacağım, telefonla konuşacağım vs bi şey dese sorun yok. Ben iki dk çamaşır katlamaya alt kata iniyorum (ev ters dubleks) bi çıkıyorum üst kata kapısı kapalı ortada yok. Kahve içeceğim mesela beklesem ayrı beklemesem ayrı. Bi daral geliyo bana. özel alanını korusun tabi bende yalnız kalmak istiyorum. ama bi şey söyleyebilir değil mi. Ben biraz odadayım de naparsan yap mesela sanki benim aşağı inmemi bekleyip odaya kaçıyo
Öyle yapacağım artık bu uygun olmaz gibi hissettiğim için bekliyordum. Rahatsız etmeyeyim diyeSizde kapıyı çalarak girin almanız gerekeni alıp çıkın.
Benim anladığım sıkıldı çok kalmak istemiyor sizin artık git demenizi bekliyor bu bir bıktırma çabasiKızlar hamileliğimin son ayındayım eşimin kız kardeşi yardım için geldi 15 gündür bizde kalıyor. İyi her şey hoş. Ancak bana mı tuhaf geliyor bilmiyorum. Yattığı odaya bazen bi giriyo kapıyı kapatıp hiçbir şey söylemeden. Saatlerce çıkmıyor. O odadan alacağım süpürge, dondurucudan bi eşya olunca bende girmeye çekiniyorum. Ya da markete gideceğim onun çıkmasını bekliyorum mesela. Yani normal bi şey mi bu? Biraz uyuyacağım, telefonla konuşacağım vs bi şey dese sorun yok. Ben iki dk çamaşır katlamaya alt kata iniyorum (ev ters dubleks) bi çıkıyorum üst kata kapısı kapalı ortada yok. Kahve içeceğim mesela beklesem ayrı beklemesem ayrı. Bi daral geliyo bana. özel alanını korusun tabi bende yalnız kalmak istiyorum. ama bi şey söyleyebilir değil mi. Ben biraz odadayım de naparsan yap mesela sanki benim aşağı inmemi bekleyip odaya kaçıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?