- 4 Şubat 2022
- 3.433
- 8.226
- 108
- Konu Sahibi kaktusella
-
Aileden bir kişi o yabancı uzak bir misafir değil ki, bence daha samimi olabilirsiniz.Öyle yapacağım artık bu uygun olmaz gibi hissettiğim için bekliyordum. Rahatsız etmeyeyim diye
Olabilir ancak samimiyet tek taraflı olmuyorAileden bir kişi o yabancı uzak bir misafir değil ki, bence daha samimi olabilirsiniz.
Benim yakınlarımda da bu incelik ve saygı yok, aynı evde denk gelince sinir olurum ama açık açık kendimi ifade ediyorum çünkü aileyiz yani o yakınlık var. Bir şey değişiyor mu? Tabii ki hayır ama söylemiş oluyorum en azındanKendimi doğru ifade edemedim. Benim beklediğim ben odadayım demesi sadece. Çünkü ben söylüyorum aynı ortamda yaşadığım insan olunca. Duşa giriyorum, biraz uzanacağım, ben kitap okuyorum biraz gibi gibi. Beklediğim de bu aslında. Hani aynı evdeyiz ya sonuçta saklambaç oynayamayız.
Aile evinde baskılı bi ortamda açıkcası. Orda kaldığı zaman akşama kadar temizlik yapıyolardı. Ben öyle bi beklentiyle çağırmadım zaten. Daha önce yurtta yaşadığım için belki eğer bi arkadaşım bi iş için beni bekliyorsa kendimizi ona göre ayarlardık. Kimse kimseyi engellemesin diye. Biraz onu bekliyorum bende. Hani beni engellemesinden bekletmesinden hoşlanmıyorum.
Görümceniz bekar mı ? Bu kadar uzun süre kalmasının size gerçek anlamda bir faydası var mı ? Eşinizle el ele verip, işlerinizi beraber halletseniz; görümceniz de evine dönse daha iyi olmaz mı ?Kızlar hamileliğimin son ayındayım eşimin kız kardeşi yardım için geldi 15 gündür bizde kalıyor. İyi her şey hoş. Ancak bana mı tuhaf geliyor bilmiyorum. Yattığı odaya bazen bi giriyo kapıyı kapatıp hiçbir şey söylemeden. Saatlerce çıkmıyor. O odadan alacağım süpürge, dondurucudan bi eşya olunca bende girmeye çekiniyorum. Ya da markete gideceğim onun çıkmasını bekliyorum mesela. Yani normal bi şey mi bu? Biraz uyuyacağım, telefonla konuşacağım vs bi şey dese sorun yok. Ben iki dk çamaşır katlamaya alt kata iniyorum (ev ters dubleks) bi çıkıyorum üst kata kapısı kapalı ortada yok. Kahve içeceğim mesela beklesem ayrı beklemesem ayrı. Bi daral geliyo bana. özel alanını korusun tabi bende yalnız kalmak istiyorum. ama bi şey söyleyebilir değil mi. Ben biraz odadayım de naparsan yap mesela sanki benim aşağı inmemi bekleyip odaya kaçıyo
Bayıldım sadece yorumları okurken çok gülmekten karnıma ağrılar giriyorGörünceye belli ki ihtiyacınız yok, teşekkür edip evine gönderin. Belli ki gönüllü de gelmemiş, siz de evde tek daha rahat edecek gibisiniz.
Yalnız ayni evin icinde odaya giderken haber versin, yok yemeğe geleceği icine doğsun, eşim gelince biraz yalnız bıraksın falan cok değişik beklentiler. Eve girerken kullanım kılavuzu verin isterseniz. Yemek hazir olduğunda oturup malum olmasını beklemek yerine ya da odadan bir sey alınacağı zaman onun tahmin etmesini düşünmek yerine bir kapı tıklatmak gerçekten daha mantıklı degil mi sizce de?
Kesinlikle haklısın ben çok gönüllü kabul etmedim gelmesini. Çünkü gelip bana hizmet etsin istemiyorum kimse çok şükür işlerimi halledebiliyorum. Ama çok baskı yaptılar aylardır. Yani bıraksam mayısta filan gelecekti. Sıkılır o kadar zaman kız ne yapacak dedim ağustosa erteledik olabildiğinceBen doğumdan sonra çocuğu yapan kişilerin beraber bu süreci atlatmasindan yanayım böylece evlilik daha da güçleniyor.Eş yıllık izin bilmemne ayarlamalı .İmkan varsa .Çünkü insan eşinden utanmaz utanmali .Hayat da kimbilir yaslilikta neler görecek çünkü.Evi panayır gibi doldurma fikri bana iyi gelmiyor anne bile bir hafta kalıp duruma göre lohusanin durumuna göre evine geri gitmeli.Farkli düşünenler olabilir her insan kendi bilir.Yoksa çok sorun çıkıyor yemek yapıyoruz temizlik yapıyoruz yardım ediyoruz derken bi bakıyorsun o alınıyor o başka birşey söylüyor bir sürü tantana
Hayır yahuu niye bu kadar cepheli düşünüyorsunuzGörünceye belli ki ihtiyacınız yok, teşekkür edip evine gönderin. Belli ki gönüllü de gelmemiş, siz de evde tek daha rahat edecek gibisiniz.
Yalnız ayni evin icinde odaya giderken haber versin, yok yemeğe geleceği icine doğsun, eşim gelince biraz yalnız bıraksın falan cok değişik beklentiler. Eve girerken kullanım kılavuzu verin isterseniz. Yemek hazir olduğunda oturup malum olmasını beklemek yerine ya da odadan bir sey alınacağı zaman onun tahmin etmesini düşünmek yerine bir kapı tıklatmak gerçekten daha mantıklı degil mi sizce de?
Yok yani cepheli düşünmek değil de karşıdaki kişi siz değilsiniz baska birisi. Kafasından baska bir sey geçiyordur, gördüğü bildiği başkadır. Taleplerinizin hic farkında bile değildir. Bir sey lazim olsa kapıyı çalar söyler heralde diye düşünüyordur. Bazen ben de esim ayağa kalkınca nereye diye soruyorum, evden kaçıyorum alala diyor yani ne yapsın yapsın tuvalete gidiyordur ya iceri geçip uzanıyor telefon bakıyordurHayır yahuu niye bu kadar cepheli düşünüyorsunuzyemeği birlikte yaptık fırına attık hatta süresini tuttu 20 dkya pişeceğini konuştuk. Sonra 50 dk yoktu yani. Bu kadar kötü niyetli değilim
Bence de dönebilir inanın ben kimseyi zorla tutmuyorum ama bebeği beklemek istiyor. Hatta daha da uzatabileceğini söylüyor kalma işiniGörümceniz bekar mı ? Bu kadar uzun süre kalmasının size gerçek anlamda bir faydası var mı ? Eşinizle el ele verip, işlerinizi beraber halletseniz; görümceniz de evine dönse daha iyi olmaz mı ?
Görümceniz bekarsa: sizin yaşadığınız yerde görüştüğü, yazıştığı biri olabilir mi ?Bence de dönebilir inanın ben kimseyi zorla tutmuyorum ama bebeği beklemek istiyor. Hatta daha da uzatabileceğini söylüyor kalma işini
Doğru evet düşünemiyo olabilir bende düşünemiyorumdur onun gibi. Zaten buraya yazma amacım o. Kapısını tıklatıp söylemek bana saygısızlık gibi geldiği için oturup bekliyordum kız rahatsız olmasın diye. Amacım ona huzur vermemek olsa odaya girdiği an bi bahane bulur rahatsız ederim zaten. Benim uzun süre misafir olmadı bu şekilde. Neyin doğru olduğunu bilemiyorumYok yani cepheli düşünmek değil de karşıdaki kişi siz değilsiniz baska birisi. Kafasından baska bir sey geçiyordur, gördüğü bildiği başkadır. Taleplerinizin hic farkında bile değildir. Bir sey lazim olsa kapıyı çalar söyler heralde diye düşünüyordur. Bazen ben de esim ayağa kalkınca nereye diye soruyorum, evden kaçıyorum alala diyor yani ne yapsın yapsın tuvalete gidiyordur ya iceri geçip uzanıyor telefon bakıyordur
Evet yapmak zorunda değil zaten şahsen ben ablamın evinde bile 3 günden fazla kalamam. Sevmiyorum evimden ayrı kalmayıSağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allah .Genç kız ise gorumceniz napsin oda işte yardimim dokunur diye gelmiştir oda sonuçta kendi zamanından veriyor geçer bu günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?