Eşine söyleyince de yaa neden öyle dedi anlamadım ben bişey demedim kiValla bende agzimi acamazdim
Icime atar dururdum hep
Kendimize yapiyoruz
Bu konudaki kvyi az cok cozdum ben
Bebekli kadinin evine gelip ev cok kirli rahatsiz oluyorum diyen biri iyi niyetli degildir bana gore
Konusulunca anlayacak biri olsa zaten gelininin hazirlanmasini bekler beraber giderdi gezmeye
Hem beklemiyorlar hem de ogluna bizle gelmedi diye sikayet ediyorlar
Boylesini alsan karsina konussan yardimin lazim vs diye, ogluna "karin bana ayar verdi" der
O yuzden Yildiz Tilbe'nin bir sozu var; kavga ederek cozebileceginiz meseleleri konusarak uzatmayin
Bu felsefeye inaniyorum
Valla bana destek cikmayan eşi gozden cikaririmEşine söyleyince de yaa neden öyle dedi anlamadım ben bişey demedim kidiyicek. Madem öyle bende böyle
Öyle olabilir tabiki. Ben çekinmezdim. Hatta aynen öyle gözden de çıkarırdımValla bana destek cikmayan eşi gozden cikaririm
Konu sahibi esinden cekiniyor sanirim biraz
Ben üzgün olduğumda yorgun olduğumda maalesef daha çok kavga çıkaran birisi var onyüzden mutsuzken bile mutlu görünmeye çalışıyorum bazen ailesi bizdeyken hele yorgunum desem ailem var diye numara yapıyosun deyip burnumdan getirir sekiz aylık hamileyken hem annesi babası hem arkadşı bizde bi aya yakın kaldılar annesş habersiz misafir çağırdı üstüne bana temizlik yaptırıp on dk odamda uzandım diye gelin bizle hiç oturmuyo sıkılıyoruz biz gidicez diye kavga çıkardılar sonra eşimle boşanma derecesine gelmiştik o derece insanlarSadece sizin için çok üzüldüm. Eşiniz berbat birisi. Çocuğunuzla size destek olacağına birde akrabalarını çekiyorsunuz. Kayınvalide sıkıntılı koca sıkıntılı. Keşke çekip gitseniz ama yapamaz gibi duruyorsunuz o yüzden kulaklarınızı tıkayıp evinize geldiğinde çok yoruluyorum diye ağlayıngeceleri bebeğiniz uyusa bile sabah uyandığınızda hiç uyumadı falan diyin sonrada uykusuzluktan ufak bi sorun çıkartın yapabilceğiniz tek şey bu. Tabi yaptığınızın size dönüşü iyi de olmayabilir bu eşle. Daha da değersiz hissedebilirsiniz kendinizi.
katamıyorum çünkü hem herkesin içinde rezil ediyo hemde kavga ettiğimizi görenler daha çok kışkırtıp daha kötü duruma gelmemizi sağlıyolarÖyle bir yazmışsınız ki sanki tek sorun yatılı misafirmiş, misafir de dıdının dıdısıymış gibi. Klâsik anneci saçma sapan bir koca çıktı tabi altından. Kocanızdan çekinmeyi bırakıp dişinizi göstermeye bakın. Mesela neden ağlaya ağlaya o misafirliğe gittiniz de ortalığı birbirine katmadınız? Böyle böyle sindiriyor işte.
Aynen herşeyi deyip biz kötğ bişey demedik ki oluyo hep mazlum gibi oluyolar halbuki ben mazlumum işin içinden çıkamıyorum daha ne kadar böyle çekerim bilmiyorumEşine söyleyince de yaa neden öyle dedi anlamadım ben bişey demedim kidiyicek. Madem öyle bende böyle
Eşimin ailesini istememe gibi bi şansım yokta onların beni istemediği kesin daha on günlük evliyken annesi habersiz şehir dışından kalmaya gelip olay çıkarıp binayada akrabalarada rezil etmişti yine sesimi çıkaramamıştımKlasik, koca ailesini evinde istemeyen gelin imajı çiziyorsunuz. Eşiniz de böyle düşündüğü için onların yanında oluyor bence. İnsanlarin, çocuklarının veya kardeşlerinin evine yılda 3-4 kez gitmesinde de annormal bir durum yok.
Kardeşimin çocugu ile kendi çocuğumu kardeş olarak görürüm. Bu nedenle, evine gittiğimde mama sandalyesini kullanmak için izin istemek benimde aklıma gelmezdi. Ortalarda ben çok titizim diye dolanan bir gelin varsa, yaptığımı beğenmezse diye yardım etmeye de çekinirdim.
Gerçekten niyetiniz size yardım edilmesi ise , tatlı dil, güleryüz ile bana yardim edermisin cümlesini kullanmayı deneyin. Emin olun, kendinizi kurup eş ailesine bilinmekten daha çok işinize yarayacaktır.
Allah yardımcın olsun.Ben üzgün olduğumda yorgun olduğumda maalesef daha çok kavga çıkaran birisi var onyüzden mutsuzken bile mutlu görünmeye çalışıyorum bazen ailesi bizdeyken hele yorgunum desem ailem var diye numara yapıyosun deyip burnumdan getirir sekiz aylık hamileyken hem annesi babası hem arkadşı bizde bi aya yakın kaldılar annesş habersiz misafir çağırdı üstüne bana temizlik yaptırıp on dk odamda uzandım diye gelin bizle hiç oturmuyo sıkılıyoruz biz gidicez diye kavga çıkardılar sonra eşimle boşanma derecesine gelmiştik o derece insanlar
Boşanma aşamasına gelip hala en ufak düzelme yoksa sizi hiç kaybetme korkusu yok eşinizin. Bilmiyorum aileniz arkanızda mı bebekle kabul ederler mi sizi ama en yakın zamanda o evden çıkmalısınız bence. Sürekli hizmetci gibi davranılan biri haline gelmişsiniz h birinin saygısı sevgisi yok size. Eşiniz ailesi yokken nasıl davranıyor size. Onlar yokken insan olsun bari de bu çektiklerinize değiyor olsunBen üzgün olduğumda yorgun olduğumda maalesef daha çok kavga çıkaran birisi var onyüzden mutsuzken bile mutlu görünmeye çalışıyorum bazen ailesi bizdeyken hele yorgunum desem ailem var diye numara yapıyosun deyip burnumdan getirir sekiz aylık hamileyken hem annesi babası hem arkadşı bizde bi aya yakın kaldılar annesş habersiz misafir çağırdı üstüne bana temizlik yaptırıp on dk odamda uzandım diye gelin bizle hiç oturmuyo sıkılıyoruz biz gidicez diye kavga çıkardılar sonra eşimle boşanma derecesine gelmiştik o derece insanlar
Sizin asıl sorununuz misafir değil, eşiniz. Önce o durumu halledin.Eşim annesi bişey yaptığını görsün kızar hemen mutfakta görse tek başına annem napıyo orda sen niye yanında değilsin anne gel otur vs en sonunda bana kalır temizlik bi kere bebekten dolay geceleri uyuyamadığım döneme denk geldi annesi malum temizlik yapamadım yorgunluktanhep annesi bu ev ne çok pis rahatsız oluyorum diye söylendi bi sürü ama yapmaya gelince yok kapımızın kilidi yok maalesef yaptıralım dedim eşime daha yaptıramadık
O zaman cozum bellıEşim her zaman ailesini haklı görür onların kötü bir niyeti yoktur ona göre ve bebekle zorlandığımı söylediğimde bi tek sen mi çocuk büyütüyosun der
Aynısını sizde yapın o zaman daha kötü olamaz zatenAynen herşeyi deyip biz kötğ bişey demedik ki oluyo hep mazlum gibi oluyolar halbuki ben mazlumum işin içinden çıkamıyorum daha ne kadar böyle çekerim bilmiyorum
Arkadasim sen iyi misinBen üzgün olduğumda yorgun olduğumda maalesef daha çok kavga çıkaran birisi var onyüzden mutsuzken bile mutlu görünmeye çalışıyorum bazen ailesi bizdeyken hele yorgunum desem ailem var diye numara yapıyosun deyip burnumdan getirir sekiz aylık hamileyken hem annesi babası hem arkadşı bizde bi aya yakın kaldılar annesş habersiz misafir çağırdı üstüne bana temizlik yaptırıp on dk odamda uzandım diye gelin bizle hiç oturmuyo sıkılıyoruz biz gidicez diye kavga çıkardılar sonra eşimle boşanma derecesine gelmiştik o derece insanlar
Asla eve almaz ve hizmet etmezdim , eşim zorlarsa evde tek bırakıp giderdim o hizmet etsin misafirlere...diyelim ki bebeğiniz var ve denizli bir şehirde oturuyosunuz tatil yapmak için gelen ve hiç bişeye yardım etmeyen yatılı misafire tepkiniz ne olurdu üstelik bebeğinizin yatağını arabasını mama sandalyesini herşeyini izinsiz kullanıyolarsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?