Yatılı misafir

Eşine söyleyince de yaa neden öyle dedi anlamadım ben bişey demedim ki diyicek. Madem öyle bende böyle

Öyle bir yazmışsınız ki sanki tek sorun yatılı misafirmiş, misafir de dıdının dıdısıymış gibi. Klâsik anneci saçma sapan bir koca çıktı tabi altından. Kocanızdan çekinmeyi bırakıp dişinizi göstermeye bakın. Mesela neden ağlaya ağlaya o misafirliğe gittiniz de ortalığı birbirine katmadınız? Böyle böyle sindiriyor işte.

Sadece sizin için çok üzüldüm. Eşiniz berbat birisi. Çocuğunuzla size destek olacağına birde akrabalarını çekiyorsunuz. Kayınvalide sıkıntılı koca sıkıntılı. Keşke çekip gitseniz ama yapamaz gibi duruyorsunuz o yüzden kulaklarınızı tıkayıp evinize geldiğinde çok yoruluyorum diye ağlayın geceleri bebeğiniz uyusa bile sabah uyandığınızda hiç uyumadı falan diyin sonrada uykusuzluktan ufak bi sorun çıkartın yapabilceğiniz tek şey bu. Tabi yaptığınızın size dönüşü iyi de olmayabilir bu eşle. Daha da değersiz hissedebilirsiniz kendinizi.

Beni ailesine köle etmek isteyen adamla vakit kaybetmezdim. Sizin sorununuz yatılı misafir değil, size değer vermeyen eş. Ben Türkiye’nin en turistik mekanlarından birinde yaşıyorum, 6 yılı bitirdik burada. Bir kere olsun tatile gelen yatılı misafir ağırlamadım. Kimse sormadı bile. Çünkü bu konuda çizgimiz nettir. Kuzenim geldi, kaynım geldi, kayın ailem geldi, arkadaşlarımızdan gelen oldu. Ama kimse evimizde camış gibi yayılıp benden hizmet beklemedi. Arkadaşlarım bebek hayırlamasına geldi, hizmetlerini eşim yaptı, beni kaldırtmadı bile. Bunları sizi üzmek için söylemiyorum. Eşinizin size kıymet vermediğini anlamanız için söylüyorum.

Ben üzgün olduğumda yorgun olduğumda maalesef daha çok kavga çıkaran birisi var onyüzden mutsuzken bile mutlu görünmeye çalışıyorum bazen ailesi bizdeyken hele yorgunum desem ailem var diye numara yapıyosun deyip burnumdan getirir sekiz aylık hamileyken hem annesi babası hem arkadşı bizde bi aya yakın kaldılar annesş habersiz misafir çağırdı üstüne bana temizlik yaptırıp on dk odamda uzandım diye gelin bizle hiç oturmuyo sıkılıyoruz biz gidicez diye kavga çıkardılar sonra eşimle boşanma derecesine gelmiştik o derece insanlar

katamıyorum çünkü hem herkesin içinde rezil ediyo hemde kavga ettiğimizi görenler daha çok kışkırtıp daha kötü duruma gelmemizi sağlıyolar

Eşine söyleyince de yaa neden öyle dedi anlamadım ben bişey demedim ki diyicek. Madem öyle bende böyle
Aynen herşeyi deyip biz kötğ bişey demedik ki oluyo hep mazlum gibi oluyolar halbuki ben mazlumum işin içinden çıkamıyorum daha ne kadar böyle çekerim bilmiyorum

Eşimin ailesini istememe gibi bi şansım yokta onların beni istemediği kesin daha on günlük evliyken annesi habersiz şehir dışından kalmaya gelip olay çıkarıp binayada akrabalarada rezil etmişti yine sesimi çıkaramamıştım

Allah yardımcın olsun.
Bunları okuduktan sonra yazılacak çok şey varda.

Boşanma aşamasına gelip hala en ufak düzelme yoksa sizi hiç kaybetme korkusu yok eşinizin. Bilmiyorum aileniz arkanızda mı bebekle kabul ederler mi sizi ama en yakın zamanda o evden çıkmalısınız bence. Sürekli hizmetci gibi davranılan biri haline gelmişsiniz h birinin saygısı sevgisi yok size. Eşiniz ailesi yokken nasıl davranıyor size. Onlar yokken insan olsun bari de bu çektiklerinize değiyor olsun

Umarım mesleğiniz vardır. Yoksa da iş bulup çalışmaya bakın. Bu yaratıklar ezdikçe ezer sizi.

Sizin asıl sorununuz misafir değil, eşiniz. Önce o durumu halledin.

Ya kusura bakmayın ama elinizi sıcak sudan soğuk suya değdirmeden büyüten, okutan ailenize üzüldüm. Eşinizi çok aradınız mı? Hiç mi tanıyamadınız? Nişanlılık zamanı da sorun yaşadık diyorsunuz. Buna rağmen neden hemen evlenip çocuk yaptınız ki?
Eşiniz korkunç bir insan. Ses çıkarıp tepkinizi büyütürseniz şiddet bile uygulayabilir. O potansiyeli gördüm. Umarım mesleğiniz vardır. Çalışın ve bu evrimin kayıp halkası eşinizi boşayın.

Eşim her zaman ailesini haklı görür onların kötü bir niyeti yoktur ona göre ve bebekle zorlandığımı söylediğimde bi tek sen mi çocuk büyütüyosun der
O zaman cozum bellı
O koca bosanır
Ailesinden de kurtulunmuş olunur

Aynen herşeyi deyip biz kötğ bişey demedik ki oluyo hep mazlum gibi oluyolar halbuki ben mazlumum işin içinden çıkamıyorum daha ne kadar böyle çekerim bilmiyorum
Aynısını sizde yapın o zaman daha kötü olamaz zaten

Arkadasim sen iyi misin
Tamam ailesi ariza insanlar ama esin korkunc biri
Sen ise sadece ailesine suc buluyorsun
Kölesi misin tovbe yaa

Eşin şaka mı? Boşanmamakta ısrarcıysan deli gibi yap kendini, durup dururken gül, bağır, duvara bakarak sus falan korkup bulaşmazlar.

Asla eve almaz ve hizmet etmezdim , eşim zorlarsa evde tek bırakıp giderdim o hizmet etsin misafirlere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…