Maalesef dişimi göstermeye kalksam farklı şeyler yaşıyorum dediğiniz gibi sindirildim misafirliğe gitmesem ya çocuğumı elimden alıp gidiyo üstüme kapıyı kitleyip ya rezil ediyoÖyle bir yazmışsınız ki sanki tek sorun yatılı misafirmiş, misafir de dıdının dıdısıymış gibi. Klâsik anneci saçma sapan bir koca çıktı tabi altından. Kocanızdan çekinmeyi bırakıp dişinizi göstermeye bakın. Mesela neden ağlaya ağlaya o misafirliğe gittiniz de ortalığı birbirine katmadınız? Böyle böyle sindiriyor işte.
Gelenler eşimin ailesi annesi babası kardeşleri onlarda sormadan istedikleri zaman gelirler zaten ben müsaitmiyim değil miyim sormaz kimse bazen o gün haberim olur iki haftalık evliyken habersiz kayınvalidem gelmişti be kavga çıkarıp gitmiştiBuyursun eşiniz hizmet etsin evin düzenini sağlasın öyleyse. Ben zaten kolay kolay birini davet etmem yatılı. Yatılı misafir gelecekse de önce bana sorar eşim (çünkü tüm her şeyle ben ilgileniyorum ben yoruluyorum) ben istemezsem oda davet etmez. Ben anlamadım davetsiz nasıl biri eve gelip kalabilir ki
Valla kendi ailem olsa bile izinsiz gelmezler kızım müsait misiniz biz gelmeyi planlıyoruz şu tarihte derler en az 1 hafta önce ararlar. Ama iki haftalık evliyken gelip kavga çıkaran kayınvalide ile işiniz çok zor. Allah yardımcınız olsun. Yeni evlinin evine bir kere gidilmez ayıptır ikincisi daha bismillah yeni evli insanlar neyin kavgası buGelenler eşimin ailesi annesi babası kardeşleri onlarda sormadan istedikleri zaman gelirler zaten ben müsaitmiyim değil miyim sormaz kimse bazen o gün haberim olur iki haftalık evliyken habersiz kayınvalidem gelmişti be kavga çıkarıp gitmişti
Diger konular dedigin nedir? Ekmek al diyorsun aliyor bunun gibi miÇekiniyorum birazda manipüle olduğumu düşünüyorum diğer konularda her dediğimi yapan birisi aama ailesinin a sı geçse hemen bambaşka birisi oluyo onlar için beni gözden çıkarır o derece
Birsey hazirlama sana sormadan geldiklerindeGelenler eşimin ailesi annesi babası kardeşleri onlarda sormadan istedikleri zaman gelirler zaten ben müsaitmiyim değil miyim sormaz kimse bazen o gün haberim olur iki haftalık evliyken habersiz kayınvalidem gelmişti be kavga çıkarıp gitmişti
Benimde ailem haber verirler oda ayda yılda bir gelirler beni kaldırmazlar geldiklerinde. Sabah erkenden uyanmış kahvaltı beklemiş hazır olmayınca valizini hazırlamış benim haberim yok kalktığımda kahvaltı hazırlıyorum dedim sen ye ben gidiyorum dedi binaya çıkıp bağırdı çağırdı eşimede valizimi alıp giderken odadan çıktı demişValla kendi ailem olsa bile izinsiz gelmezler kızım müsait misiniz biz gelmeyi planlıyoruz şu tarihte derler en az 1 hafta önce ararlar. Ama iki haftalık evliyken gelip kavga çıkaran kayınvalide ile işiniz çok zor. Allah yardımcınız olsun. Yeni evlinin evine bir kere gidilmez ayıptır ikincisi daha bismillah yeni evli insanlar neyin kavgası bu
Bence siz mesafenizi koyun. Aile evet önemli ama annelik yapacaksa anne yerine koyarsınız kölesi değilsiniz kimsenin. Eşinizin annesi olsa bile kimse kimseye böyle davranamaz. Eşinizle de konuşun ben bu tavırları hak etmiyorum evimde istemiyorum diyin aa sinir oldum yeni evlinin evine gitmiş birde çingenelik yapmış ben olsam basardım cıngarı neye uğradığını şaşırırdı valla totosuna vura vura kaçardı yazık ya hem oğlunun hem gelinin hayatını maf ediyor şöyle kadınlarBenimde ailem haber verirler oda ayda yılda bir gelirler beni kaldırmazlar geldiklerinde. Sabah erkenden uyanmış kahvaltı beklemiş hazır olmayınca valizini hazırlamış benim haberim yok kalktığımda kahvaltı hazırlıyorum dedim sen ye ben gidiyorum dedi binaya çıkıp bağırdı çağırdı eşimede valizimi alıp giderken odadan çıktı demiş
İnanın napıcağımı bielmez durumdayım elim kolum çok bağlı ailemin yanına gidemem biraz sıkıntıdalar babam hasta çıkıp gitsem suç kendimi geri çeksem trip atıyorum diye suç sussam azarlar konuşsam bağırırDiger konular dedigin nedir? Ekmek al diyorsun aliyor bunun gibi mi
Esin seni iyi sindirmis
Kizar surat asar demedigini birakmaz vs diyorsun
Velin degil o senin
Sen onsuz adim atamayacagini cok net belli etmissin o da iyice baskin olmus
Boyle devam edersen kendine edersin
Bi durusun olsun
Gelip beni sinir ettikten sonra, huzurumu kaçırdıktan sonra kötü olacağıma en başta kötü olurum. En azından evimde mutlu mutlu huzurumla otururum.diyelim ki bebeğiniz var ve denizli bir şehirde oturuyosunuz tatil yapmak için gelen ve hiç bişeye yardım etmeyen yatılı misafire tepkiniz ne olurdu üstelik bebeğinizin yatağını arabasını mama sandalyesini herşeyini izinsiz kullanıyolarsa
Eşime göre ailesi hiç bişey yapmıyo ne var ki bunda içlerinde kötülük yok vs vs bunları yaptıktan sonra eşimi arayıp ağlamış saatlerce hep ağlayıp ağlayıp bizim aramızı bu duruma getirdilerBence siz mesafenizi koyun. Aile evet önemli ama annelik yapacaksa anne yerine koyarsınız kölesi değilsiniz kimsenin. Eşinizin annesi olsa bile kimse kimseye böyle davranamaz. Eşinizle de konuşun ben bu tavırları hak etmiyorum evimde istemiyorum diyin aa sinir oldum yeni evlinin evine gitmiş birde çingenelik yapmış ben olsam basardım cıngarı neye uğradığını şaşırırdı valla totosuna vura vura kaçardı yazık ya hem oğlunun hem gelinin hayatını maf ediyor şöyle kadınlar
Diyemiyorum eşim ağzımı açtırmıyo ya görseniz kafayı yersiniz ben düşünmüyorum artık akıl sağlığımı korumak için bu anlattıklarım binde biri artık napıcamı şaşırdımBirsey hazirlama sana sormadan geldiklerinde
Bir dahakine beni arayip musait misiniz diye sorarsaniz ona gore birseyler hazirlarim de geç
Kendi ailem bile musait misiniz diye soruyor, sizde tabiki soracaksiniz bu evin hanimi benim diyemiyor musun cidden
Deli deliyi gorunce sopasini saklarmisİnanın napıcağımı bielmez durumdayım elim kolum çok bağlı ailemin yanına gidemem biraz sıkıntıdalar babam hasta çıkıp gitsem suç kendimi geri çeksem trip atıyorum diye suç sussam azarlar konuşsam bağırır
Nasıl çıkarıcam sesimi sus pus değildim normalde ama sessizleştim artık çok fazla baskı kurdu üstümde bi kere çocuğjmla tek başıma gece sokakta bıraktı yürüyerek gittik eve sesimi çıkaramadım ne diyim napim nereye gidiyim yani okadar çok şey var ki artık napıcam bilmiyorumDeli deliyi gorunce sopasini saklarmis
Sende sus pus durma
Kolesi misin yahu kendine gel
Iyy heleki ben birinden böyle kötü bi koku alayım bi kere o gelip evdeki halıya bastıysa o halıyı paklamak için kendimi parçalıımki bebeğimin eşyalarınıda kullanamsın ya istemiyorum kimse değmesin öğghh. Yatılı misafir sevmem özellikle ben evdeki klozetin dıaşrdan gelen birinin kullanamsıyla cinnet geçiriyorum sizin banyo manyo ben düşünemiyorumdiyelim ki bebeğiniz var ve denizli bir şehirde oturuyosunuz tatil yapmak için gelen ve hiç bişeye yardım etmeyen yatılı misafire tepkiniz ne olurdu üstelik bebeğinizin yatağını arabasını mama sandalyesini herşeyini izinsiz kullanıyolarsa
Valla banyoyu falan da geçtim artık hepsini çok temizledim zamanında ne saçlarını alırlar ne başka bişey yerler ıslak ıslak silmezler daha neler neler çok şey var yaIyy heleki ben birinden böyle kötü bi koku alayım bi kere o gelip evdeki halıya bastıysa o halıyı paklamak için kendimi parçalıımki bebeğimin eşyalarınıda kullanamsın ya istemiyorum kimse değmesin öğghh. Yatılı misafir sevmem özellikle ben evdeki klozetin dıaşrdan gelen birinin kullanamsıyla cinnet geçiriyorum sizin banyo manyo ben düşünemiyorum
Ay çok korkunç çok korkuunç Allah yardımcın olsunValla banyoyu falan da geçtim artık hepsini çok temizledim zamanında ne saçlarını alırlar ne başka bişey yerler ıslak ıslak silmezler daha neler neler çok şey var ya
Boşan, boşan, boşan, Allah aşkına boşan...Gelenler eşimin ailesi annesi babası kardeşleri onlarda sormadan istedikleri zaman gelirler zaten ben müsaitmiyim değil miyim sormaz kimse bazen o gün haberim olur iki haftalık evliyken habersiz kayınvalidem gelmişti be kavga çıkarıp gitmişti
Ailen olduğu halde şunu yaşıyorsun yaaaa, pesssssNasıl çıkarıcam sesimi sus pus değildim normalde ama sessizleştim artık çok fazla baskı kurdu üstümde bi kere çocuğjmla tek başıma gece sokakta bıraktı yürüyerek gittik eve sesimi çıkaramadım ne diyim napim nereye gidiyim yani okadar çok şey var ki artık napıcam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?