Yatılı misafir

Esinde iş yok , keşke bu adamı boşasan def etsen ...

Ciddi ciddi boşan diyorum ...

Konunuzu okuduğumda vereceğim cevap başka idi ama yorumlarda yazdıklarınızdan sonra tek bir şey söyleyeceğim. Eşiniz sizi sindirmiş ve korkunç birisi. Boşanın bu eziyeti çekeceğinize. Çünkü böyle ömrünüz bir ayının elinde çürüyecek

Hiçbişey senelerdir görüşmediğim arkadaşımın gelesi tuttu üstelik yanında kızıyla 3 gün kaldı mecbur ilgilendim. İlginç olan denize girmediler sahilde gezdiler sabahtan akşama kadar kahve yap kahve iç tek aktivitede buydu insan konuşacak bişey de bulamıyor

Yardım isteyebilirsiniz. Geldiklerinde “anne ben bebekle çok zorlanıyorum zaten, siz de misafir değil ailedensiniz, biraz yardımınızı rica etsem olur mu, yemeği bulaşığı bir elden yapalım” diyebilirsiniz.
Benim yeni yatılı misafirim vardı, arkadaşıma dedim açık açık ben bulaşıkları hallederken sen de şurdan fincanları alıp 4 fincan su ölçüp kahve makinesine koyar mısın diye. Kahveyi o yaptı. Yani ben arkadaşa söyleyebilirken siz de onlara söyleyebilirsiniz.
Diğer konuda yani bir bebek varken mama sandalyesini vermemek vs bana ayıp geliyor. Sonuçta eve götürmeyecek. Bebeğinizin bile olsa mala bu kadar değer vermeyin derim. (Hijyenden dolayı kullanılamayacak malzemeler hariç)

Eşim bişey yapmalarını istemiyor maalesef yani kızıyo onlar bişey yaptığında bebeğin eşyalarına gelince yemekte direk kendisi bebeğini oturtuyo öğle uykusunda odasını kullanıp yatağını kullanıyo benim çocuğumunda öğle uykusu uyuması lazım vs yani sormadan direk önceliği kendisi aldığı için yemek ve uyku düzeni bozulmuştu o dönem

Eşin hizmet etsin. Sen bebeğinle ilgilen.

atarim balkondan aşagi daha neler evdende çikarsin sizi izinsiz bide her şeyi kullaniyo ne güzel görümcecik falanmi kim o hadsiz

Bir kere yazlık yerde oturuyorsunuz diye kendinizi kullandırtmayın
Gelen pansiyon otel tutsun
Ayrıca hiçbir şeye ellerini sürmeyecekler siz bebekli bebekli hizmet edeceksiniz?
Saçmalığın dik alası
Direkt telefon açın yarın sabah size çok iyi bir pansiyon otel buldum ben ağırlayamayacağım çok önemli işlerim çıktı ama burada çok çok eğlenirsiniz rahat kalırsınız, diyin
Net konuşun kimseye kullandırtmayın kendinizi gerçekten bu insanlar nasıl yüzsüz ablama giderken bile müsait mi diye sorarım anneme de geçerli
Nezakettir bu
Hele kalmalı gelecekse direkt yazdığım gibi söyleyin diye tavsiye ederim

Bebek filan değil olay ya benim çocuğum yok kabul etmem ! Benim evim tatil oteli değil ! En nefret ettiğim şeydir deniz olan yerdeki insanlara tatil için misafir gidilmesi ! Otelini tutsunlar size de bi kahveye çaya gelirler !

O zaman kalkıp kendisi yapsın işleri anasına kıyamıyorsa. Siz onun ailesinin hizmetçisi misiniz?
O kocayla işiniz çok zor allah yardım etsin.

Aileniz var mı, arkanızdalar mı? Onlar size ne sıklıkla gelir? Mesleğiniz var mı, hali hazırda çalışıyor musunuz?

Eşiniz size değer vermiyor, ailesi sınır bilmiyor malesef. Aynı şehirde yaşasaydınız muhtemelen şimdiye çoktan boşanmış veya kahırdan hasta olmuştunuz. Eşinizin umarım iyi yönleri vardır. Eğer varsa ve laftan anlayan biriyse adam akıllı konuşun. Size dair kaybetme korkusu yok anladığım kadarıyla. Belki de o kadar emin olmamalı.

Demem o ki arkanız sağlamsa ve maddi olarak da bağımlı değilseniz, böyle de köle bir hayat yaşamak istemiyorsanız bir cinnet işe yarayabilir. Elbette ters de tepenilir. Ama bence denemeye değer.

İyi yönleri var tabiki ama ailesiyle alakalı bişeyde hemen beni ezmeye meyilli bi tek bu dünyada kendi ailesi varmış gibi davranıyo Şuan çalışmadığım için maddi anlamda ona bağlıyım yani şuan hiç bi yere gidemem elim kolum bağlı

Biraz sindirdi evet yani ailesi olan konularda öyle farklı konularda böyle değil her dediğimi yapan birisi ama söz konusu ailesi olunca bambaşka birisi oluyo gözü görmüyo beni

Valla bana destek cikmayan eşi gozden cikaririm
Konu sahibi esinden cekiniyor sanirim biraz
Çekiniyorum birazda manipüle olduğumu düşünüyorum diğer konularda her dediğimi yapan birisi aama ailesinin a sı geçse hemen bambaşka birisi oluyo onlar için beni gözden çıkarır o derece

İstemediğim misafileri ağırlamam :)

Ayy Allah tan deniz olan bir şehirde oturmuyoruz. Ben hayır diyemiyorum eşim benden de beter. Bir güzel kullanırlardı bizim evi yazlık niyetine artık. Birde arkamızdan bı güzel dedikodumuzu da yaparlardı. Zaten insanlara yaranamazsin. Size tavsiyem benim gibi olmayın direk hayır müsait değiliz deyin 10 kere de arasalar 10 unda da kabul etmeyin sonunda vazgeçerler

İstemediğim misafileri ağırlamam :)
Buyursun eşiniz hizmet etsin evin düzenini sağlasın öyleyse. Ben zaten kolay kolay birini davet etmem yatılı. Yatılı misafir gelecekse de önce bana sorar eşim (çünkü tüm her şeyle ben ilgileniyorum ben yoruluyorum) ben istemezsem oda davet etmez. Ben anlamadım davetsiz nasıl biri eve gelip kalabilir ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…