Benim demek istediğim o deil karı-koca nin yatağına çıkılması iyi değildir dinizmizcede üçüncü şahsın yatması uygun değildir demem budur ben bekarkn verirdim başkasına amaaaa zor durumda iken evli iken eşim ve benim ozelim olmuştur o yatak dinimizcede doğru deil zaten bırak yatmayı çıkmak bile
valla aynen arkadaşım sonuna katılıyorumBen veririm
Mahrem vs olmaz oda bence
Ayrıca pansiyonda kalsalar iyi tabii de sizde kalacaklarsa erken kalkan bebek ve Amerikan mutfakla ben verirdim odamı hatta ısrar ederdim
Zira siz kalkacaksınız enişte orada o.ura o.ura uyuyor olacak zaten sıcak yayılacaklar
Odada olsalar görmezsiniz hiç olmazsa
Bu arada odasında yatsam hayal ederim diyenlere de biz evde üstüne yatılabilecek her yerde birlikte olduk oluruz yani nerede yatsanız orada anımız var
Benim demek istediğim o deil karı-koca nin yatağına çıkılması iyi değildir dinizmizcede üçüncü şahsın yatması uygun değildir demem budur ben bekarkn verirdim başkasına amaaaa zor durumda iken evli iken eşim ve benim ozelim olmuştur o yatak dinimizcede doğru deil zaten bırak yatmayı çıkmak bile
Kusura bakmasin eltinde ev sahibine uyum saglayacak.. Otel mi orasi keyfince tekrar yatsin uyusun :)hic dusunme bile onlariTek tek alıntı yapamadım. Teşekkür ederim cevaplarınız için.
Bende çocuklarımda sabah erken kalkıyoruz. Eşim zaten işe gidiyor.
Eltim kahvaltı yapıp tekrar yatmak isteyen bi tip
Onlar kalkana kadar odaya tıkılıp kalacaksınız dedi eşim.
Israrcı olacağını sanmam. Bi bana mı ters bendemi gariplik var diye düşünmeye başlamıştım.
Salon takımımın kanepeleri çift kişilik yatak oluyor çoktan rahat. ilerde inşallah 3+1 ev alırsak yine aynı sıkıntı. Çocuklarıma ayrı oda olacak.
Kişisine göre değişir tabi.Sizce uygun mu?
asla vermem . en yakınım da olsa aslaa !Sizce uygun mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?