Yatılı Misafire Yatakodanızı Verir misiniz?

Bende vermem. Uygun görmüyorum. Eşimin ablası teklif etmişti onlara gittiğimizde hamileydim. Kabul etmemiştim.

kaynak nedir? ya da gerekce? ben de merak ettim cidden.

bu arada mecburi durum yoksa, ben de vermeyi tercih etmezdim. nedeni, kendi odamda rahat etmem, esyalarimi vs rahat kullanmam vs.

valla aynen arkadaşım sonuna katılıyorum

Zaruri durumlar olmadığı sürece sadece rahat etsinler,keyifleri kaçmasın diye yatağımı vermem. 2+1 ev sonuçta kendileri düşünmesi gerekiyor evde yatacak yer yok diye,bunu düşünmüyorlarsa birazcık rahatsız olmaya katlanacaklar.Böyle bişeye eşini de alıştırırsan eşin eve herkesi davet eder,nasıl olsa yatak odasında yatırırız düşüncesiyle..

Misafir geldiğinde koltukta yatar,rahatsız olur ve aaa çok rahat ettim diye de yalan söyler kural budur.. Ama evin düzenine uymak zorundadır,eşinin de bunun farkına varması lazım, misafir size uyacak siz misafirin keyfine değil..
Ne yani sizin ev tatil köyü mü tatile geliyor ve siz de rahat ettirmeye çalışacaksınız..

kaynak nedir okumak isterim.....

Kusura bakmasin eltinde ev sahibine uyum saglayacak.. Otel mi orasi keyfince tekrar yatsin uyusun :)hic dusunme bile onlari

Şu forumda herşeyi dine bağlamaktan vazgeçin. Bir konuyu kapattirmayin din içerikli yorum nedeniyle.. Dinini yaşamak isteyen yaşıyor zaten, burada dünyanın tek müslümanı davranıp herşeye dine bağlayarak daha çok sevap kazanılmıyor..

Vermemek için sebebim mahremiyet yahut hayal edilmesi vs. değil. Orada benim bütün özel esyalarim, iç camasirlarim, geceliklerim var. Hadi uzerim kirlendi ya da iç çamaşırı degistirecegim veya adetim erken geldi pedim orda, aynı şekilde eşim için de gecerli örnekleri çoğaltabiliriz o zaman misafirlerin uyanıp keyfinin gelmesini bekleyecek halim yok. Hele de küçük cocukluysa heryeri karıştıracak hiç kimse kusura bakmasın rahatlık istiyorlarsa pansiyon, otel dolu heryer. Hem onlar da rahat rahat uyur, istediği saatte kalkarlar.

Üstelik hamileyken bile böyle bir şey teklif etmem, kendim de böyle bir teklifi kabul etmem. Zaten yatıya gelen olur düşüncesiyle çoğumuz açılır kanepe ve yatak temini yapıyoruz.

Konu sahibi icin salonla mutfak arasına stor güneşlik yaptirmanizi tavsiye ederim. Böyle bir durumda mutfaktan kapatıp açarsiniz. Kullanmadiginizda kapalı durur.

Kişisine göre değişir tabi.
Çok yakın sevdiğim bir akrabam olursa çocuklarıyla birlikte üçü yatıp rahat edecekse benden sonra uyanan yani geç kalkan kişilerse yeni evli falan olursa yatak odam da yatmaları için ısrar bile ederim Takılmam yani böyle şeylere

Belki garip gelecek çoğunuza da, bizde(genel anlamda aile ve akrabalarımız v.s.) yatılı gelen çiftleri yatak odasında yatırırlar, daha rahat etsinler diye.. Saygı gösterisi olarak kabul edilir hatta. Ben ailemden ve çevremden karşılıklı olarak böyle gördüğüm için bana da normal geliyor.

Asla vermem. Gelen ona göre sayıda gelsin. Yatılı olarak ev sahibinin yatağını da alacak kadar kalabalık gelinmez. Düğün müğün özel bir durum varsa da gelenler her yatağını göze alarak gelir benim bildiğim. Cümbür cemaat gidilince çok Bi konfor beklenmez.

Bilmem öyle asla orası benim özelim gibi şeylerim yoktur .
Verebilirim de vermeyebilirim de farketmez bana

Cok yakinimsa ve bir iki gun kalacaklarsa ve evde yatacak yer skntisi varlarsa veririm, ama 2 gunden fazlasi benim duzeni mi bozmak olur yakinim bile olsa vermem. Evimde yatacak yer yok, gelmesinler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…