Yatılı Misafire Yatakodanızı Verir misiniz?

Zaruri bir durum varsa olabilir ama sizin ki gibi keyfi durumlarda vermezdim...

Salonda yatsınlar işte çivide yatırmıyorsunuz ya niye rahat edemesinler ki.

Termosa kaynamış ılık su koyup bebeğiniz gece kalkınca odanızda devam sütü hazırlayabilirsiniz.

Yada sütü yatmadan kaynatın alın odanıza bebek uyanana kadar ılımış olur zaten.

Onların tatili niye senin rahatsızlığın olsun ben hayatta vermezdim böyle sebebe

Pardonda tayil için sizin evi otel gbi kullanacaklar siz evinizdeçocukla misafir gbi ohh valla eşinde bi alemmiş. Ben olsam ev bu yapın yiyin için bn cocukla size hizmet edemem der geçerdim.Valla yinede sen bilirsin

Bekarım,odamı da veririm yatağımı da.

Ama evliyken,asla vermem..Eşim ve benim özel anımı paylaştığım yatağın üstünde bir yabancı çift yatacak..
Asla kabul etmem..Onlar gittikten sonra ben o yatağı kullanamam bile..

Valla istediği kadar hamile olsun,yere yatak sererimm en kötü istediği gibi yatsın.

Verme kimseye yatağını,misafirperverlik böyle yatakla vs olmaz.

Tabiki canım benim dediğim karşılıklı :)) yoksa ben de sizin gibi düşünürüm. Yatak odasında yatırmamak için bir sebep varsa da açıklanır, mesela yatak rahat değildir, çok bunaltıcı oluyordur v.s. Hani bi de açıklaması da usulünce yapılır yani :))) Öyle boş geçmek olmaaaz :)))
Bana aynı şekilde davranılmazsa o zaman derim ki "demek ki yatak odası onlar için özel bi alan ve yabancı birinin kullanmasını doğru bulmuyorlar" saygı duyarım ve bende onları o şekilde ağırlarım.

Ara sayfalarda misafirlerin keyfi olarak geldiğini okudum, bu durumda vermezdim. Gece yatıracak yerim yoksa kibarca yatılı kabul edemeyeceğimi söylerdim. İmaret mi arkadaş ev dediğin, ışığı gören gelsin mi yani.

Turk halkinin misafirperverligi gozlerimi yasartti gercekten

Hakkaten ben de çok duygulandım ya... Zaten çekingen bi insanım, kimseyi rahatsız etmemek için oturmaya bile gitmem kolay kolay ki fazla da sevmem zaten ama bundan sonra misafir gideceğim zaman on kere değil yüz kere düşüneceğim.
Nerde misafir Perver Türk milleti yaa... Bu kadar mı yabancılaştık biz kültürümüze... Hiç mi kimsenin bir birine bi işi düşmeyecek, kovulmaktan beter edecek ya da olacaksak, açık açık yüzümüze söylensin-söyleyelim müsait değilim diye. Bu daha az kırıcı olur en azından..
Sözüm yatak odamı vermem diyenler için değil de resmen misafire sümüklü böcek ve salyangoz muamelesi yapanlar için...

Hiiiic misafirperver bir insan degilim hatta daha acik yazayim misafir sevmem.. o yuzden bana gelenler hep cok sevdigim insanlardir onlara da degil yatagimi evimi bile birakir cikarim.. dunya mali dunyada kalir hic oyle saplantilarim yoktur..

"Gui, post: 47738268, member: 563147"]Sizce uygun mu? [/QUOTE]
Ablacım bebeğinizin sütünü küçük kahve makinesinde ısıtabilirsiniz odanızda bence biz hastanede yatarken oyle yapmistik hem misafirleriniz siz odaya girip çıktıkça rahatsız olmaz odanizi misafirlerinize vermeniz bence uygun olmaz onu da geçtim bebeginiz benim yigenim gibi hemen huzursuz olan bir bebekse odanizi vermeniz onun açısından da kötü olur.

Yatak odası çift kişilik yataktan ibaret değildir.

İç çamaşırı, geceliği, altını vs bir sürü özel eşyanın bulunduğu bir oda. Bunların görülme ihtimali bile beni son derece rahatsız eder.

Kaldı ki yatağıma başka tenler değsin istemem.

Vermek zorunda kaldım bende hoşlanmam ama annem gittiğiniz otellerde nasıl kalıyorsunuz diyince sorunda yapmadim.özel eşyalarımı karistiracagini düşündüğüm biri değildi.cokta mahcup oldular onlarda istemezdi eminim ama evim musait değil ve onca yolu bizim için gelmişlerdi.
Yatak koruyucusu kadar onlar gelmedende gittikten sonra da değiştirdim.yine mecbur kalsam sorun yapmam

Misafirse misafirligini bilsin, kimse icin rahatimi bozamam, cok rahat ettirirsen gitmez kalir, ne munasebet rahat etmek isteyen gitsin otelde kalsin tarzi yorumlari gordukce yerin dibine girdim gercekten.
Misafire bakis acisi bu yani, boyle yorumlari yapanlarin icinde belki tanidiklarim daha once evinde misafir olmus olduklarim bile var belki diye dusunmeden edemedim...

Kuzum keyfi gelmese nefarkederki ?
Yemek değilki bu engüzelini yediresin havlu değilki enyenisini veresin

Hani çok kalabalık olur koltukta yer kalmaz ev sahibi sandalyeye otururda yatağını niye versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…