- 7 Ekim 2015
- 2.694
- 2.636
- 83
- 38
Benim annem de her yatılı gelene yatak odasını verirdi ama kimsenin annemlere yatak odaksını verdiğini görmedim.Belki garip gelecek çoğunuza da, bizde(genel anlamda aile ve akrabalarımız v.s.) yatılı gelen çiftleri yatak odasında yatırırlar, daha rahat etsinler diye.. Saygı gösterisi olarak kabul edilir hatta. Ben ailemden ve çevremden karşılıklı olarak böyle gördüğüm için bana da normal geliyor.
Benim demek istediğim o deil karı-koca nin yatağına çıkılması iyi değildir dinizmizcede üçüncü şahsın yatması uygun değildir demem budur ben bekarkn verirdim başkasına amaaaa zor durumda iken evli iken eşim ve benim ozelim olmuştur o yatak dinimizcede doğru deil zaten bırak yatmayı çıkmak bile
Keyfi geliyorlarmış özel bir durumları da yok hastalık vs. gibi. Ben olsam kesinlikle vermem. Ayrıca bebekli eve misafir gelen kişi konfor nasıl bekleyebilir, pansiyon tutsalar çok daha iyi. İlla geleceklerse de vermeyin odanızı, sonuçta bebeğiniz var üstünüze bir şey dökülür falan üstünüzü değiştirmeniz gerekir odadan bir şey lazım olur falan.Rahatsızlık değil tatil için keyfi yani.
Eltim Kaynım oğlu bu tarafa tatile gelmeyi düşünüyorlardı izinler iptal edilince. Kaynım pansiyon tutucam dedi. Eşim ısrar kıyamet bize gelin.
Evim 2+1 mutfak salon bir. Bebeğim sabahın 4 ünde en geç 5 te uyanır. Süt ısıtmam gerekiyor.
Millet tatilde yatmak istiyor. Dedim rahat edemezler. Eşimde dil ucuyla yatakodasında mı yatsalar acaba derken ooolllduu dedim kaldı konu. Başkaları yüzünden eşimle papaz olmak istemiyorum
Odanızın birisi boşsa orada yatsın eğer bebeğinizin odası değilse yoksa salonda yatsınlar yada balkonda bile olur.Rahatsızlık değil tatil için keyfi yani.
Eltim Kaynım oğlu bu tarafa tatile gelmeyi düşünüyorlardı izinler iptal edilince. Kaynım pansiyon tutucam dedi. Eşim ısrar kıyamet bize gelin.
Evim 2+1 mutfak salon bir. Bebeğim sabahın 4 ünde en geç 5 te uyanır. Süt ısıtmam gerekiyor.
Millet tatilde yatmak istiyor. Dedim rahat edemezler. Eşimde dil ucuyla yatakodasında mı yatsalar acaba derken ooolllduu dedim kaldı konu. Başkaları yüzünden eşimle papaz olmak istemiyorum
Rahatsızlık değil tatil için keyfi yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?