Yatılı Misafire Yatakodanızı Verir misiniz?

Babannemi dedemi çekyatta yatırmaya gönlüm el vermez diyenler olmuş da içime öküz oturttunuz. yakında gelecekler de. Ben babaanneme odamı versem karıştırmadığı çekmece, bakmadığı don, dolap banyo bilmem ne kalmaz. Ay düşünemiyorum bile. Kişisel en özel eşyalarımın olduğu yere girilmesinden bile hoşlanmam ki bir de yatırayım.
Ha bir de gördüklerini de anlatır yok düzenli yok düzensiz yok şöyle böyle. :0

Benim annem de her yatılı gelene yatak odasını verirdi ama kimsenin annemlere yatak odaksını verdiğini görmedim. kimse vermiyor herkes özeline saygı duyulmasını bekliyor. Bazı şeyler de karşılıklı. Mesela ben yanlış buluyorum anneme yatak teklif etmeyene annemin yatağını açmasını. Ama sizde herkes birbirine teklif ediyorsa o Zaman daha makul.

Senin su dediğine göre kimseye yatili kalmaya gidemezsin, tatilde otele hic gidemezsin o zaman. Senin kocanla yatacagin yatak da daha önce mutlaka birileri yatmıştır, senden sonra da yatacaktır.

Kv' m bana rahat etmem için kendi yatağını vermişti, ben de bunu ona teklif ederim.

Ama herhangi bir misafirimiz ise, hani daha daha rahat etsin de ben yatağımı veriyim demem.

Ben biraz titiz bir bayan olarak kimseye vermem, çarşafları elbet degiştirilir ama ya bulaşıcı bir hastalıgı varsa vermem o yüzden, sadece canım kardeşime veririm.

Sonucta misafir adi ustunde evindeki rahati bulmayi kimse beklemesin.kesinlikle vermem kim olursa olsun.

Yaa evet yatak odasını vermek önceden saygı gösterisiydi, şimdi neden büyük ayıp gibi algılanıyor anlamadım

Alzheimer hastası ve yatalak olmuş rahmetli anneanneme vermiştim odamı. Salona yerleşmiştim ben de. Bu durumlarda seve seve veririm ama diğer türlü zor.

Keyfi geliyorlarmış özel bir durumları da yok hastalık vs. gibi. Ben olsam kesinlikle vermem. Ayrıca bebekli eve misafir gelen kişi konfor nasıl bekleyebilir, pansiyon tutsalar çok daha iyi. İlla geleceklerse de vermeyin odanızı, sonuçta bebeğiniz var üstünüze bir şey dökülür falan üstünüzü değiştirmeniz gerekir odadan bir şey lazım olur falan.
Ne gerek var kendi düzeninizi bozmaya. Zaten şu durumda size gelmeleri bile büyük bir yük bence. Gelmişken bir de yatacaklar diyorsunuz... Onlara da hizmet edeceksiniz yani.

Annemlerdeydim tatil icin.
Kanepede rahat edemedigimi, uyuyamadigimi falan soyledim ama kimse yatagini teklif etmedi
Bak sen hainlere
Gerçi benim de aklima gelmemisti boyle bir sey

Çok çok mecbur kalmam lazım böyle birşey yapmam için. Ne bileyim hamiledir rahat edemiyordur ya da hastaysa olabilir ancak herhalde. Onun dışında olmaz, eşimle/sevgilimle paylaştığım yatağı vermem yani Ayrıca yatak odası neticede, başka eşyalar da var, ne gerek var. Otel örneği ile kıyaslanamaz bile, birinin kullanım amacı bir sürü kişi için, diğerinin ev sahipleri için.
Yatılı misafirden NEFRET EDERİM ama bunun çözümü çift kişilik yatak olabilen kanepelerdir. Bitti gitti.

Ben vermem cunku yatak odasi ozeldir cekmecem dolabimda ozeldir hic uygun degil

Odanızın birisi boşsa orada yatsın eğer bebeğinizin odası değilse yoksa salonda yatsınlar yada balkonda bile olur.

Bebekli olduğunuzu, evinizin küçük olduğunu biliyorlar, bu şartlarda yatılı gelen insan nerde olsa yatar.

Vermediğim oldu. Ki ben teklif etmedim kendileri dedi olmazsa biz yatak odasına geçeriz diye. Hayır dedim. açtım koltukları yattılar.
Ama öyle bir evde misafir oldum ki, hem yatağını verdi,(kalabalık olmasak kabul etmezdim kadın kadına yattık gerçi) hem krallar gibi ağırladı bizi. İşte o evin insanı bana misafirliğe gelse hiç düşünmeden yatağımı veririm. Misafirin kim olduğuna göre değişir yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…