Yatılı Misafire Yatakodanızı Verir misiniz?

Ben veririm annem babamda veriyor bizde misafir rahat ettirmek çok önemlidir arkamızdan aman rahat edemedik derlerse bizim için büyük utanç. kendi odamı verip balkonda yattıgım dahi oldu çok kalabalık geldilerse , zaruri durumlarda ani cenaze olur gelirler vs. gibi keyfi durumlarda kimse kalmıyor zaten.

Asla kat'a diyenler vatanlarını savunurcasına yatak odalarını savunmuşlar helal size duruma göre verilir de yani ne olacak amma abartmışsınız.

Evde misafir yatak odası olması en uygunu ya da çekyat olabilen koltuklar. Onlardan yoksa ve zaruri bir durumsa yatırırım yatak odamda

Evlendigimiz ilk birkaç sene kv lere gittiğimizde onlar bize verdiler yataklarini çok garipsemistim bende rahat edemedim hatta, onlar kanepede biz onların yatagindaonlar da rahat edemediler demek ki daha sonralari vermediler zaten

Vermem
Gelen giden çok oldu onları misafir odasına aldım
Misafir odam olmasa bile salonda yatsınlar beğenmeyen otelde yatsın ben odamı vermem
Derin düşünüyorum biraz ...

Siz çok yaşayın
Bende vermem diyenlerdenim
Yorumunuz çok hoşuma gitti

Tabikide vermem basligi okur okumaz direk yazdim cnm cunki bnm annemde her esiyle gelen misafire odasini verirdi ondan dolayi bir antipatim var sinir olurum yani ne munasebet o benim ozelim niye elin adami yada kadini bnm mahremimde kocasina sarila sarila yatsin ne mumasebet cnmm aaaaa bak simirlendim simdi

Teşekkür ederim cevaplarınız için. Tek tek cevap vermek istiyorum ama malum bebeğim izin vermiyor
Benim ailem yatmayı geçtim odama kafalarına göre girmezler bile. Belki ondan garip geliyor.
Odanın biri kızımın 13 yaşında ve düzen delisi. Kıyameti koparır. (Kızımda gelişim geriliği var. Zamane ergen kaprisi değil yani yanlış anlaşılmasın)
Konu tekrar açılacakmı akşama bakalım.
İnşallah pansiyon olur. Sadece yatmaklada olmuyor yemeği bulaşığı uyku düzeninin bozulması var

Senin su dediğine göre kimseye yatili kalmaya gidemezsin, tatilde otele hic gidemezsin o zaman. Senin kocanla yatacagin yatak da daha önce mutlaka birileri yatmıştır, senden sonra da yatacaktır.
Nerden nereye de lafı carpitbiliyorsunuz helal ya yok ta hani başka işiniz yokmu :)

Siz çok yaşayın
Bende vermem diyenlerdenim
Yorumunuz çok hoşuma gitti
:))
Tabi ki ben de her geleni direkt yatak odama buyur etmem kaldı ki evde yatacak yer çok, ama olur ya zaruri bir durum hasıl olur yatırırım ben pek tabu olarak bakmıyorum yatak odasına :)

Konu sahibi kızınızın özel bir durumu varmış, bence onun rahatını sağlayacak şekilde hareket edin. Gerekirse yatılı misafiri kolay kolay kabul etmeyin :)

Otelle neden kıyaslandığını anlamadım ben. Oteldeki yatak zaten bir sürü insanın kullanımı için olan bir yataktır, amacı bellidir. Ama senin kendi evindeki yatak senin ev eşyandır, onun kullanım amacı bellidir. Evindeki yatak sana aittir, oteldeki ise müşterilere. Bunu birbirinden ayırt etmek çok mu zor?

Zaruri bir durum olmadığı sürece vermezdim (hamile, çok yaşlı insanlar, ağır durumdaki hasta) ama zaten bir misafir odası ve bizimkiyle aynı döşeğe sahip bir yatağım var. Bu arada kayınvalidem her onlara gittiğimizde yataklarını vermeye çalışır ;hamileliğimden dolayı, kabul etmedim. Ben rahat edemezdim başkasının yatağında

Başkasının yatağında kesinlikle yatmak istemem. .ne munasebet insanların mahremi olan odaya girmek,ben ablamin bile yatağına muhabbet ederken uzanmaktan cekinirim..

Ben vermezdim ama annem veriyo bu yuzden cok kiziyorum ona yinede veriyo halamla kocasi geldiginde amcamla yengem falan geldiginde annemlerin yataginda yatarlar hep cok sinir olurum ama annemle babam onlara gidince asla oyle bisey yapmazlar vermezler yani. Bence verilmemesi getekir ama hasta olununca falan tabi verilir ama onlar hasta degil herdefasinda annemlerin yataginda yatarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…