Haklisiniz o kirilmasin bu gucenmesin su alinmasin diye diye kendimize yapiyoruz kotuluguBir derdim var ın yuzde 70 i birazcık cesur olup söylenebilecek sözlerle çözülebilecek olaylardan ve sınır koyamayan insanların kendi başlarına actıkları dertlerden olusuyor. Gerisi de gerçekten sıkıntılı durumlar... Biz de "e söylesene, belli etsene" diye diye yoruluyoruz :)))
Ben üyenin adına tıklıyorum son mesajları kısmından baslıklarda arıyorum ama daha uzun yol sanırımAy o önceki açtığı konulara nasıl bakıyoruz ? Çok merak ettim :)
Fikret sanki koca evinde cok mu farklıAzcik yaprak dökümü Ferhunde gibi olmak var, oyle pısırık pısırık biyere varilmaz, Fikret değil Ferhunde olacagizzzz
Fikretim uysaldi garibim sonradan açıldı, konu sahibi sizden de bu performansi bekliyoruz.Fikret sanki koca evinde cok mu farklıoda cevriyeye az çektirmiyor alttan Altan sokuyor yaslı kadını
14 dk önce yorumumu beğendi ama cevap yokaslaaa cevap vermiyor bir önceki konusunda da vermedi değişik bir zevk alıyor bundan
kendi yatağına sahip değilken kayınvalideye yaptığı omlet zoruna gitmiş
hey yavrum hey
vermezz neden versin ki14 dk önce yorumumu beğendi ama cevap yok
Insallah insallahFikretim uysaldi garibim sonradan açıldı, konu sahibi sizden de bu performansi bekliyoruz.
Fikret'inki enayilik seviyesinde bir uysallıktıFikretim uysaldi garibim sonradan açıldı, konu sahibi sizden de bu performansi bekliyoruz.
Oyle hassas oyle hassas ki gelen tüm misafirler konu sahibinin yatak odasinda uyuyormuş. Mesela görümcesi ve onun kocası.Ben de sizin hassasiyetinize sasirdim acikcasi. O 1 e kadar uyuycak diye butun islerinizi ertelemeyin tabii ki. Hemde 1 de kahvalti hazirlamakta neymis? Biz yedik sabah dersiniz. Yerlesmisler resmen. Kendi islerini halletsinler bi zahmet
Ben olsam sabah 8'de hem elektrikli süpürgeyi hem çamaşır makinesini çalıştırırdım. Kayınvalideyede anne evde her şey birbirine girdi toplu temizliğe başlayacağım der sürekli iş yapar tvyi kapatırdım.Esimin babasi rahatsiz hastane isleri icin annesi ve babasi bizde kaliyor.
kayinvalidem her gun oglen 1 e kadar uyuyor. Kalkiyor hemen kendine gelemezmis sonra kahvalti hazirliyorum 1-1.5 saat kahvalti yapiyor. Evde ne duzen kaldi ne bir sey 1 aydir. Salonda yatiyor o yuzden daha cok sorun oluyor.
Ben sabah 8 de kalkiyorum esim de ben de evden calisiyoruz ama saat 1 e kadar evde rahat davranamiyorum makine calistiramiyorum ses olucak diye. Allah askina misafir kaldigin evde bu kadar rahat davranilir mi?
Tv de hep ona ait sadece survivor izliyor butun gun ve gece. Kanal bile degistiremiyoruz evimden sogudum. Koca uclu koltukta kendisi oturuyor tek basina. Insan misafir kaldigi eve birazcik uyumlanmaz mi? 8 de kalksin demiyorum ama bari 10 da kalk yani
Bu konu muydu?Ha siz şu yatağını kocasının ailesine bağışlayan üyesiniz. Kahvaltı sizin en ufak sorununuz olabilir. Bir dünya sorununuz var zaten. Önce eve kanepe falan aldırın, yatağınızı geri alın. Ondan sonra evin hanımı rollerine girersiniz.
Azmine hayran kaldımkonu sahibi neden bu kadar çaresiz hissediyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?