Yatili misafirlerin rahatligi

Haklisiniz o kirilmasin bu gucenmesin su alinmasin diye diye kendimize yapiyoruz kotulugu

Insanlar rahatsiz oldukları seyleri soylemeli, siz sorununuz olan kisiye değil, bize söylüyorsunuz, nereye varabiliriz boyle? Zaten artik soylemek icin bile gec kalinmis. En iyisi kayinvalideniz yokken nasil yasiyorsaniz o sekilde devam etmeye baslamak.

14 dk önce yorumumu beğendi ama cevap yok
vermezz neden versin ki
benim bi kuzenim var yılda bir boşancağğm bu evlilik biittiğğ diye ortaya dökülür
iki hafta milletin burnundan getirir ben ona kuru sıkı diyorum hala boşanmadı 15 yıl oldu
konu sahibi de burda konu açar en son yine susar
bi de "misafir" diyor o evde asıl kendi misafir

Ben de sizin hassasiyetinize sasirdim acikcasi. O 1 e kadar uyuycak diye butun islerinizi ertelemeyin tabii ki. Hemde 1 de kahvalti hazirlamakta neymis? Biz yedik sabah dersiniz. Yerlesmisler resmen. Kendi islerini halletsinler bi zahmet

Ben de sizin hassasiyetinize sasirdim acikcasi. O 1 e kadar uyuycak diye butun islerinizi ertelemeyin tabii ki. Hemde 1 de kahvalti hazirlamakta neymis? Biz yedik sabah dersiniz. Yerlesmisler resmen. Kendi islerini halletsinler bi zahmet
Oyle hassas oyle hassas ki gelen tüm misafirler konu sahibinin yatak odasinda uyuyormuş. Mesela görümcesi ve onun kocası.

Ben olsam sabah 8'de hem elektrikli süpürgeyi hem çamaşır makinesini çalıştırırdım. Kayınvalideyede anne evde her şey birbirine girdi toplu temizliğe başlayacağım der sürekli iş yapar tvyi kapatırdım.

Bu konu muydu?
Konu sahibi bu sessizlikle daha çok konu açar. Hatta bir bakmış eşinin ailesiyle beraber yaşamaya başlamış farkında olmaz.
Yakındır oğlum baban hasta, biz burada kalalım kışları burada geçirelim demeleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…