• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatılı Misafirlik?

papatyalitac

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
219
63
13
Önceki konumu okuyan bilir ben size kısaca açıklayayım misafir olduğum hele ki yatılı misafir olduğum eve rahatsızlık vermek istemem dayımlara gideceğiz akrabalarımızı ziyaret edip biraz da değişiklik olsun diye ama çoğu insan yatılı misafir sevmiyor onlarda bizi davet etti ben yinede yük olmak istemiyorum ne yapmalıyım onlara yük olmamak onlara kolaylık sağlamak için (maddi yardım kabul etmezler yani lokanta da falan biz ödeyelim desek)

Konum taşınmazsa sevinirim çünkü ben hep yük olduğumu düşünüyorum maalesef ki o da bana dert oluyor

Kendileri davet etmişler sizi yük olarak gördüklerini sanmıyorum ama içinizin rahat etmesi için gittiğiniz günün sabahında alışverişe çıkıp market alışverişi yapabilirsiniz kahvaltılık meyve , sebze vs içimden geldi dersiniz sonuçta sizde yiyeceksiniz.

Giderken küçük hediyeler alabilirsiniz dayınıza gömlek, yengeniz varsa tişört bluz gibi.. kapalıysa eşarp

Kendileri davet etmişler sizi yük olarak gördüklerini sanmıyorum ama içinizin rahat etmesi için gittiğiniz günün sabahında alışverişe çıkıp market alışverişi yapabilirsiniz kahvaltılık meyve , sebze vs içimden geldi dersiniz sonuçta sizde yiyeceksiniz.

Giderken küçük hediyeler alabilirsiniz dayınıza gömlek, yengeniz varsa tişört bluz gibi.. kapalıysa eşarp
Evet doğru giderken elimize bişe alalım maddi yardımı kabul etmezler mutfakta yemekte vs de yardimci oluyorum bebekleri var ona da bakıyorum

Uzun kalmayın... eve gitmeden çevredeki bi kaç yere bakın pasta börek şeyler alın. Örneğin kahvaltılık poğaça, cola fanta, gezdiğiniz yerlerde çekirdek vs.
Onlar yanımızda ise maddi yardim kabul etmezler ama gitmeden elimize bir hediye alıp gidelim mutfak eşyası alsak olur mu?

Hediye bölümüne katıldım

Ama zaten misafir gelecek diye çoğu kişi alışveriş yapar

Gidip peynir zeytin meyve vs alınca bizimkileri beğenmeyip özel almış algısı da olabilir

Evde yardımcı olabilirsiniz bulaşık toplama çay servisi falan

Valla biri benim evime gelse bi yemege gitsek hesabi odemeye kalksalar hakaret sayarim. Misafir misafirligini bilsin bi zahmet.

Haricinde arkadas demis eli bos gitmeyin
Evet ev islerinde yardim etmeyi dusunuyorum elime de mutfak esyasi tarzi bise mi almaliyim ne alsam ? Ya kek pogaca tarzi bir sey mi

Hediye bölümüne katıldım

Ams zaten misafir gelecek diye çoğu kişi alışveriş yapar

Gidip peynir zeytin meyve vs alınca bizimkileri beğenmeyip özel almış algısı da olabilir

Evde yardımcı olabilirsiniz bulaşık toplama çay servisi falan
Evet zaten öyle bişe beklemezler ama ev işlerine yardım ederim ama elime ne alip gitsem mutfak esyasi gibi mi yoksa pogaca kek gibi seyler mi

Evet ev islerinde yardim etmeyi dusunuyorum elime de mutfak esyasi tarzi bise mi almaliyim ne alsam ? Ya kek pogaca tarzi bir sey mi
Ben genelde gittigim yer sehir disiysa bulundugum yerin nesi unluyse onu gotururum. Yaninda evet pastaneden tatli kuru pasta vs. Ev isleribde tabii yardim edilir, zaten oturup dip kose temizlik yapmazlar.

Ben genelde gittigim yer sehir disiysa bulundugum yerin nesi unluyse onu gotururum. Yaninda evet pastaneden tatli kuru pasta vs. Ev isleribde tabii yardim edilir, zaten oturup dip kose temizlik yapmazlar.
Evet olabilir ama o gün pek vaktim olmayabilir bişe almadan gitsem ayıp olur mu ki

Market alısverişi yapabilirsiniz kahvaltılık sarküteri ürünleri meyve sebze vs birlikte yeriz vs diye düşünüp getirdik dersiniz

Back
X