Aslında 1500tl filan kalıyor bana ucu ucuna o da. 10 sene bu şekilde yaşamak da zor :)
bal gibi anliyorsun paranin nereye gittiğiniGerçekten anlamıyorum nereye gidiyo bu para
Ama biraz fazla kıyafet aldim kabul.napalim öğretmeniz sonuçta her gün aynı şeyi giymek de olmaz :) eskiden nu kadar çok almazdım yeni başlayınca mecbur bi dolap yenileme ihtiyacı doğdu
Bekarken ye iç gez evlenince zaten sürekli birikim derdine düşeceksin hayatını yaşa 6 yıllık evliyimMerhaba sevgili forum üyeleri.bir tasarruf konusu da ben açmak istedim.
Öğretmenim ve ortalama gelirim 3500tl.
Evli değilim,ailemden uzakta pahali bir şehirde yaşıyorum.(Kira 1000tl,faturalar 250-300tl civari)
Arada ailemi ziyaret ediyorum yol masrafı 300tl tutuyor uçakla.
Ve ben bir senedir hicbir şey biriktiremedim.Alisverisi ve gezmeyi seviyorum.Ama bu böyle gitmez.
Şimdi benim sizlerden ricam tavsiye ve fikirleriniz.
Şimdi ben tek maaşla 120bin tl civarı ev almış olsam hem kendi masrafım hem kredi masrafım altından kalkabilir miyim?Çok mu ütopik bir hayalin içine girdim ?
Bu işler nasıl olur varsa başarı öyküleriniz almak isterim .
2 yılda 40 bin ₺ biriktirdim aileme 10 bin ₺ yardım etmiştim her ay maaşımdan belli kısım döviz aldım . Bazı arkadaşlarım 2+1 bin ₺ kalırken ben 1+1 eşyalı 500₺ e kaldım bence her bütçeye göre ev var . 2 yılın sonunda da altıma sıfır araba çektim bayiden 30 bin 1 yıl ödemeli sıfır faizle kredi aldım. Oda bitmek üzere inşallah 1 yıl birikim yapıp deniz kenarından kendime 1+1 apart almayı düşünüyorum birikim olmadan hepsi kredi ile olursa zor faizler fena .Merhaba sevgili forum üyeleri.bir tasarruf konusu da ben açmak istedim.
Evli değilim,ailemden uzakta pahali bir şehirde yaşıyorum.(Kira 1000tl,faturalar 250-300tl civari)
Ve ben bir senedir hicbir şey biriktiremedim.Alisverisi ve gezmeyi seviyorum.Ama bu böyle gitmez.
Şimdi ben tek maaşla 120bin tl civarı ev almış olsam hem kendi masrafım hem kredi masrafım altından kalkabilir miyim?Çok mu ütopik bir hayalin içine girdim ?
Bende kamuda çalışıyorumMesleginiz nedir siklamen ?
benim gelirim başlarda düşüktü tabi 2800 dü şimdi arkadaşınkimden bi tık daha fazla alıyorum 5 e yakınMesleginiz nedir siklamen ?
Altın falan hikaye kesinlikle yatırım yapacaksan $ al koy döviz hesabı aç yılda bir maaş getirisi oldu banaAltın hesabı açıp altın al
Pesinatsiz ev almanız imkansız.Merhaba sevgili forum üyeleri.bir tasarruf konusu da ben açmak istedim.
Pesinatsiz ev almanız imkansız.
Şöyle yapın, internet bankaciligindan bi altın hesabı acın. Maaş yatar yatmaz 1500 oraya gönderin. Kalan parayla geçinmeye çalışın.
2 yıl sonra hem pesinatiniz olur hem de kredi çekmeden zorlanıp zorlanmayacaginizi gorursunuz
Altın falan hikaye kesinlikle yatırım yapacaksan $ al koy döviz hesabı aç yılda bir maaş getirisi oldu bana
2 yılda 40 bin ₺ biriktirdim aileme 10 bin ₺ yardım etmiştim her ay maaşımdan belli kısım döviz aldım . Bazı arkadaşlarım 2+1 bin ₺ kalırken ben 1+1 eşyalı 500₺ e kaldım bence her bütçeye göre ev var . 2 yılın sonunda da altıma sıfır araba çektim bayiden 30 bin 1 yıl ödemeli sıfır faizle kredi aldım. Oda bitmek üzere inşallah 1 yıl birikim yapıp deniz kenarından kendime 1+1 apart almayı düşünüyorum birikim olmadan hepsi kredi ile olursa zor faizler fena .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?