Ayyy ozmn baslar aile toplantisi canm esimide yanina ceker ikimizle konusma yapar sacim islak gormesinden o kadar korkuyorum ki aklina bsyler gelmedin diye her sordugunda yok 5 aydr yapmiyoruz diyorum bi mutlu bi mutlu yemin ederim cok sacma konusuyo ya kendisi 11 cocugu nasl yapti acaba bnden torun istiyk birde banyo yapma diyo en son tup bebek yaptrdm senin icin anne diyorum zaten olmuyordu tedaviyle hamile kaldim cok tuhaf kvm var inanmasi guc ama huyu boyleher konuştuğunuz da banyodan yeni çıktım de kudursun be ne canım
Benimki de bi duş al terlemişsindir der sabah kalkar kalkmaz. Hayır o öyle deyince utanıyorum duş alacaksam da alasım gelmiyor. Bunların hepsi anormalEvet şaka gibi halada soruyo kac gunde banyo ediyosunuz fazlasi zarar sakni işimiz gucumuz sabah aksam o işi yapiyoruz saniyo cok tuhaf deglmi ya
Ay keske banyo yap dese bnkideBenimki de bi duş al terlemişsindir der sabah kalkar kalkmaz. Hayır o öyle deyince utanıyorum duş alacaksam da alasım gelmiyor. Bunların hepsi anormal
Genel anlamda nasıl kv ile aran her gittiğinizde aynı mevzu oluyor mu ? Belki hamiş olduğun için yapmış olma ihtimali vardırHerkese iyi bayramlar diliyorum öncelikle..
Biz bayram için memlekete geldik burda köy evinde kalıyoruz
Eşimle kaldıgımız oda da bir çift kişilik birde tek kişilik yatak var bu yıllardır böyle.
Kızım babaannesiyle yatmak istedi onların oda da.
Bizim oda da yataklar hazır kayınvalide serın olur dıye yorgan çıkardı odamızdaki iki yatak içinde
Tekli yorgan için buna gerek yok ki dedım, oğlu için orada yatar belki dedi.
Neden dediğimde rahat rahat yatın sıkışmayın dedi.
Anlam veremedim gece kızım uyandı kv yanımıza getirdi eşimle birlikte uyudugumuzuda görmüş oldu
Kızımı aramıza aldım.
Ertesi gece evdeki diğer kişilerden biri yorgan istedi tekli yorganı ver dedim kullanmıyoruz.
Kalsın dedi yine oğlu için
Biz buyuk yatakta yatıyoruz rahatız dedim
Yıne bıraktı o yorganı eşime de tam yatarken oğlum senin yatagını açtım iki de yastık koydum yat dedi
Ben içerdeydim ne dedi annen dedm yatagı acmış onu diyor dedi
Sonra baktı yastıkların tekli yatakta olduğunu gördü bir şey demedi
O gece yıne kızım babaannesıyle yatmak istedi kv bu sefer sesını cıkarmadı
Belki de uyanıyor diye
Almak zorunda da degıl tabi ama ısrarla tekli yatak açıp kızımı da çocuk istediği halde almayınca Bir sey mi yapmaya çalışıyor yine dedim
Ne bu şimdi anlamadım yine benimle uğraşmayamı başlıyor bu kadın ?
Lili senden bunu beklemezdimBeraber yattiginiz kucuk ve rahatsiz bir yatak ise israrla ayri yatmasini istemesini oglunu rahat ettirme cabasi olarak degerlendirebiliriz
Ama o yatakta rahat ve genis bir yatak ise, beraber yatmaniz dusuncesi onu rahatsiz ediyor belli ki
Sebebi bilinmez, hersey olabilir
Ben mesela su an ogullarima o kadar duskunum ki evlendirmeyecegim diyrmbaska bir kadinin cok sevmesini kiskaniyrm simdiden
Hımm tamam, bi an ödüm koptuDegılım tabıkı :)
O kaynana bende olsa kafayı yerdi demekki. :))Canm bnm kv da oyle ayri eve cikmadan once onunla kaliyorduk kv kombinin altinda yatiyordu kendi odasinda yatmiyordu sabah kombi calisti bir haftada bir kez banyo yapin cogu zararli diye bizim yaklasmamizi kombiyden takip ediyordu cogu kv oyle sen takma kafana esinde herseyi farkndadr
Valla kendisi ardi ardina 11 cocuk getirir durmadan calisir bize gelince boyle canmO kaynana bende olsa kafayı yerdi demekki. :))
Bide fazlası zararlı diyip duruyomuş. Hayırdır anne ne zararını gördün desen sen terbiyesiz olursunValla kendisi ardi ardina 11 cocuk getirir durmadan calisir bize gelince boyle canm
Yaptim oterbiyeszligi canm anne senin cocuklari leylekmi getirdi dedim birde senin gibi 11 cocuk getiricem evet evet inşallah 11 cocuk getirirsin diye dua ediyo ama banyo yapma diyip duruyo anlamadim bittiBide fazlası zararlı diyip duruyomuş. Hayırdır anne ne zararını gördün desen sen terbiyesiz olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?