yattığımız yatağa karışılır mı ?

Kayınvalide kıskançlığı.Allahım çok komikler ama bir o kadar da sinir bozıcular. Bizde izmirde yaşıyoruz annemlere istanbula gelelim dedik,kv de peşimize takıldı. Normalde kalıcaktı siz ne zaman dönüyorsunuz diye tutturdu. Neyse onu kızına bıraktık,biz de eşimle annemlere geçicez,kenara çekti ne zaman geliyorsun diyr fısıldadığını gördüm :)
Sdik yarıştırıyorlar resmen.
Çok iticiler gerçekten.

her konuştuğunuz da banyodan yeni çıktım de kudursun be ne canım
Ayyy ozmn baslar aile toplantisi canm esimide yanina ceker ikimizle konusma yapar sacim islak gormesinden o kadar korkuyorum ki aklina bsyler gelmedin diye her sordugunda yok 5 aydr yapmiyoruz diyorum bi mutlu bi mutlu yemin ederim cok sacma konusuyo ya kendisi 11 cocugu nasl yapti acaba bnden torun istiyk birde banyo yapma diyo en son tup bebek yaptrdm senin icin anne diyorum zaten olmuyordu tedaviyle hamile kaldim cok tuhaf kvm var inanmasi guc ama huyu boyle

Evet şaka gibi halada soruyo kac gunde banyo ediyosunuz fazlasi zarar sakni işimiz gucumuz sabah aksam o işi yapiyoruz saniyo cok tuhaf deglmi ya
Benimki de bi duş al terlemişsindir der sabah kalkar kalkmaz. Hayır o öyle deyince utanıyorum duş alacaksam da alasım gelmiyor. Bunların hepsi anormal

Oğlunu kıskanıyor.Sonuçta evinizde istediğiniz gibi yatıyosunuz,orda 2-3 gün karışacakta nolucak.Valla çocuk gibi resmen ya.

Başarısız kv Eğitim almış gibiler.Ne yaparsa yapsın kıskansın,bi çocuğun var,birini de bekliyorsun heralde Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin.

Bizim de lohusalıkta siz koltuğa sığamazsınız dedi ayrı yatın.Alışır bi daha istemem öyle dedim.Keşke sana Ne deseydim Böyle saçmalayıp bi de herşeyin içinde olmaya çalışmıyorlar mı saçmalık .Eşim için söyleyim herşeye karşı gözü açık da annesinin yaptıklarına saf resmen,hep iyi niyetle yapmış oluyor

Benimki de bi duş al terlemişsindir der sabah kalkar kalkmaz. Hayır o öyle deyince utanıyorum duş alacaksam da alasım gelmiyor. Bunların hepsi anormal
Ay keske banyo yap dese bnkide
Banyo yapma yapma diye diye banyo yapmaktan soguttu resmen yaacaba butun kvlar boyle değişik huylari varmi bnde boyle gıcık kv mi olucam diye korkuyorum

Genel anlamda nasıl kv ile aran her gittiğinizde aynı mevzu oluyor mu ? Belki hamiş olduğun için yapmış olma ihtimali vardır

Lili senden bunu beklemezdim

tekliyi açmış madem hemde rahat edin diyorsa birleştir sende yatakları döne döne yatınha haa maksat rahat etmeniz

Aklımı falan kaybedicem artık bunları okudukça! Ya bu kaynanalar artık sapıklığa kadar vardırdı olayı, oğullarını kocası zanneden, gelinlere kumalık yapan bu kadınlar bir de ahlak falan öğretmeye çalışıyor ne komik durumlara düşüyorlar belli değil elinde olsa o işi de ben yapayım sen çekil diyecek pessssssss

Küçük yatakta kızını yatır siz de birlikte yatmaya devam edin yaptığı ayıp ama sen Oral'ı olma istifini hiç bozma kaç gun daha kalacaksınız orada ?

Burada bi konu acilmisti. Gelin kv kpnin kendi evinde seks yapmasini istemiyordu. Banyp yaptiklarinda supheleniyordu. Belki sizinki de bundan korkuyordur.
Bence cok sacma ama o konuda onlarca kisi desteklemisti gelini :)

O kaynana bende olsa kafayı yerdi demekki. :))

Hamilesiniz üç kişi bir yatakta nasıl yattınız bende onu anlamadım. Ona takmış olabilir o yüzden rahat yatın diyor. Ben 6. Ay gibi yanlız yatmaya başlamıştım yatak içinde hareketlerim kısıtlanıyor diye. Bu arada kvde artniyet bulmadım açıkçası.

Bide fazlası zararlı diyip duruyomuş. Hayırdır anne ne zararını gördün desen sen terbiyesiz olursun
Yaptim oterbiyeszligi canm anne senin cocuklari leylekmi getirdi dedim birde senin gibi 11 cocuk getiricem evet evet inşallah 11 cocuk getirirsin diye dua ediyo ama banyo yapma diyip duruyo anlamadim bitti

benim kv de eşimin tekli yatagını kaldırmamıştı gelince yatar demişti şimdi her gittigimizde eşimin yatagında ikimiz bir yatıyoruz çatlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…