- 26 Temmuz 2016
- 2.426
- 3.038
- 133
Valla eskiden bu aile büyükleri gençken bu eve bizim gibi gelip gidiyorlarmış
Her oda da banyo var demek ki çokta ayıp değil kapını kapattıktan sonra :)
Belki de başkaları var diye dediginiz gibi 4 aileydik
Canm bnm kv da oyle ayri eve cikmadan once onunla kaliyorduk kv kombinin altinda yatiyordu kendi odasinda yatmiyordu sabah kombi calisti bir haftada bir kez banyo yapin cogu zararli diye bizim yaklasmamizi kombiyden takip ediyordu cogu kv oyle sen takma kafana esinde herseyi farkndadrHerkese iyi bayramlar diliyorum öncelikle..
Biz bayram için memlekete geldik burda köy evinde kalıyoruz
Eşimle kaldıgımız oda da bir çift kişilik birde tek kişilik yatak var bu yıllardır böyle.
Kızım babaannesiyle yatmak istedi onların oda da.
Bizim oda da yataklar hazır kayınvalide serın olur dıye yorgan çıkardı odamızdaki iki yatak içinde
Tekli yorgan için buna gerek yok ki dedım, oğlu için orada yatar belki dedi.
Neden dediğimde rahat rahat yatın sıkışmayın dedi.
Anlam veremedim gece kızım uyandı kv yanımıza getirdi eşimle birlikte uyudugumuzuda görmüş oldu
Kızımı aramıza aldım.
Ertesi gece evdeki diğer kişilerden biri yorgan istedi tekli yorganı ver dedim kullanmıyoruz.
Kalsın dedi yine oğlu için
Biz buyuk yatakta yatıyoruz rahatız dedim
Yıne bıraktı o yorganı eşime de tam yatarken oğlum senin yatagını açtım iki de yastık koydum yat dedi
Ben içerdeydim ne dedi annen dedm yatagı acmış onu diyor dedi
Sonra baktı yastıkların tekli yatakta olduğunu gördü bir şey demedi
O gece yıne kızım babaannesıyle yatmak istedi kv bu sefer sesını cıkarmadı
Belki de uyanıyor diye
Almak zorunda da degıl tabi ama ısrarla tekli yatak açıp kızımı da çocuk istediği halde almayınca Bir sey mi yapmaya çalışıyor yine dedim
Ne bu şimdi anlamadım yine benimle uğraşmayamı başlıyor bu kadın ?
Daha neler...Canm bnm kv da oyle ayri eve cikmadan once onunla kaliyorduk kv kombinin altinda yatiyordu kendi odasinda yatmiyordu sabah kombi calisti bir haftada bir kez banyo yapin cogu zararli diye bizim yaklasmamizi kombiyden takip ediyordu cogu kv oyle sen takma kafana esinde herseyi farkndadr
off evet ya ben de öyleyim başka bi kadını seviceğini düşününce damarlarım titriyor nasıl bi kayınvalide olucam acabaBeraber yattiginiz kucuk ve rahatsiz bir yatak ise israrla ayri yatmasini istemesini oglunu rahat ettirme cabasi olarak degerlendirebiliriz
Ama o yatakta rahat ve genis bir yatak ise, beraber yatmaniz dusuncesi onu rahatsiz ediyor belli ki
Sebebi bilinmez, hersey olabilir
Ben mesela su an ogullarima o kadar duskunum ki evlendirmeyecegim diyrmbaska bir kadinin cok sevmesini kiskaniyrm simdiden
Evet şaka gibi halada soruyo kac gunde banyo ediyosunuz fazlasi zarar sakni işimiz gucumuz sabah aksam o işi yapiyoruz saniyo cok tuhaf deglmi yaDaha neler...
Evet şaka gibi halada soruyo kac gunde banyo ediyosunuz fazlasi zarar sakni işimiz gucumuz sabah aksam o işi yapiyoruz saniyo cok tuhaf deglmi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?