yattığımız yatağa karışılır mı ?

Teyzem de boyle bir mevzu yasamisti.Kaynanasina anne kocam bana sarilmadan uyuyamaz demisti Kaynana ertesi gun kalkmis oglum kolun tutuluyirmus hic demis .Aklima o geldi .Duyamayin nispet yapin

yeni bir bakıs acısı getiriyorum acaba hamilesin oyuzdenmi böyle düsünceli davranıyor yada hamilesin sen rahatca tek yat diyemi

Valla eskiden bu aile büyükleri gençken bu eve bizim gibi gelip gidiyorlarmış
Her oda da banyo var demek ki çokta ayıp değil kapını kapattıktan sonra :)

Belki de başkaları var diye dediginiz gibi 4 aileydik

Benimki de kayinvalidesiyle ayni evdeyken 6 cocuk yapmis ama simdi ona kalsa kadinlar bir odada erkekler diger odada yatar, esim kabul etmiyor da mecburiyetten ayni odada yatiriyor bizi, biz yatmaya gidiyoruz falan diyince de utanma efekti yapiyor

Klasik kayinvalide profili oglum olcak Allahin izniyle ama ilerde kendimi bu moda sokabilcegimi hic dusunmuyorum hatta ben kucucuk yatak bile olsa koyun koyuna yatsinlar isterim esini seviyor ve mutlu hic ayrilmak istemiyor ne guzel diye dusunmek varken akillari hep olumsuzluga calisiyo

Evlere şenlik bir kaynananız var :) Diyecektiniz "annecim kocam koynum da daha rahat, tekli yataklar da öyle bensiz hiç rahat edemez, sen o güzel kafanı böyle şeylere yorma," bizde yaylaya gittiğimiz de kayınvalidem bizi de eşimle ayrı yatırmak isterdi,sanırım kıskançlık :)

Benim kv nin evi de köyde, o da ilk gittiğimiz günden bornozu havluyu şampuanı falan verir ortaları yok bunların

Değişik bir kayınvalide... Aynı yatakta yatmanizi istemiyor bu tipler çocuk yapın diye tutturan tiplerde olur genelde ... Oğullarını eslendirmeden evlendirmek isteyen modellerden ... Bu tip kayinvalideler için gormeyiniz duymayiniz ... Algıları okadar kapalıdır okadar iş karıştırıcı olurlar ki ne olursa olsun uzuldugunuzle kalırsınız ...

Hiç kafaniza takmayin Esiniz benim yanımda hanımım olmazsa o yatak bana kabir gibi gelir belimde kopsa kolumda çıksa esimsiz uyumam desin. O laf ona bı ömür yeter

eltimin düğününe gittiğimizde benim kaynanam da yapmıştı.halbuki biz sık gider kalırdık hiç böyle bir durum olmamıştı.muhtemelen ev kalabalık diyeama sabah odaya girdiğinde bizi aynı yatakta buldu.eşimde ayrı yatamıyorum deyince bir daha sesi çıkmadı.

Canm bnm kv da oyle ayri eve cikmadan once onunla kaliyorduk kv kombinin altinda yatiyordu kendi odasinda yatmiyordu sabah kombi calisti bir haftada bir kez banyo yapin cogu zararli diye bizim yaklasmamizi kombiyden takip ediyordu cogu kv oyle sen takma kafana esinde herseyi farkndadr

Klasik kv tipi aman ogullari rahat etsin..acaba ayni olayi kendi kizi gelip anlatsa ne yapar? Empati yapmayi bilemeyen insanlarin klasik davranislari
.Hic caninizi sıkmayin..Bakin keyfinize..Bu arada erkek annesi olanlara guzel ipuclari veriyor bu kvler farkinda olmadan

Daha neler...

tekli yatakta beraber yatın ..
aslında ben de başta iyi niyetli bakmıştım sen hamilesin daha rahat edersin falan diye ama daha neler yaptı demişsin diye vazgeçtim oğlunu fazla düşünen analara gıcık oluyorum benim annem de biraz öyle savaşıyorum bu konuyla

Acaba siz hamile siniz birarada yatınca rahat edemezler diye düşünmüş olabilirmi?

off evet ya ben de öyleyim başka bi kadını seviceğini düşününce damarlarım titriyor nasıl bi kayınvalide olucam acaba

Bizimkisi kıskanma değil gıcıklıgınaydı.kv diğer ogluyla beraber yaşıyorlar onlar rahat etsin diye mutfak dahil akşam 10 da kapı kapanıyor.Ben de eşimden 2 ay ayrıydım ,izine geç çıkacaktı önce ben gelmiştim kv gile eşim geldiği gün kv nin kızkardeşi (kocası yanında yoktu) çocuklarıyla gelmişti.Bize dedi ki siz ayrı yatın :) Ben şok eşim dedi ben hatundan ayrı yatamam uyuyamam.Hala kızı kocasıyla gelir ona bile ayrı oda verir.

Sen iki yorganı da ver biz birbirimize sarılıyoruz aşkımız ısıtıyor yorgana bile gerek Yok de çatlasın ortadan ikiye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…