Pardon da 210 değerle deil bebek kese bile gözükmez doktor neyin kafasini yaşıyor anca 1000 Lere çıksınki kese gözükür oda nokta kadar beni mi yanlış anladım şuan dış gebelik demek için çok erken bana kalırsa çünkü daha değer çok düşük dahaKızlar merhaba, birkaç gün önce buraya gebelik testim ile ilgili başlık açmıştım ve hamile olduğumu öğrendim ancak sonrasında işler yolunda gitmedi
Öncesinde doktor karından ultrason çekti ve bebeği küçük bir nokta olarak gördüğünü söyledi aynı şekilde ben de gördüm. Sonrasında hcg testi istedi.
Bu çarşamba günü hcg 210 çıktı, bugün verdiğim kanda 254,6 çıktı.
Hcg bu kadar düşükken kese görmek imkansızmış bunu bugün kendim öğrendim. Doktor beni aradı, gördüğü şeyin kist olduğunu, hcg artış oranının düşük olduğunu ve dış gebelik olabileceğini söyledi. Doktor ilk hcgyi görünce gördüğü şeyin bebek olmadığını neden söylemedi bilmiyorum.
Dış gebelik ihtimalinden çok korkuyorum, yorumlarınızı bekliyorum :’(
Doktor sonrasında dedi ki gördüğüm bebek değil kistmiş.. işler iyice karıştı vallahi yarın tekrar hcg vereceğim..Pardon da 210 değerle deil bebek kese bile gözükmez doktor neyin kafasini yaşıyor anca 1000 Lere çıksınki kese gözükür oda nokta kadar beni mi yanlış anladım şuan dış gebelik demek için çok erken bana kalırsa çünkü daha değer çok düşük daha
Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim gerçekten çok can sıkıcı bir durum..Benim de bu şekilde ilerledi, gün aşırı iki kat artması lazım. Benim değer 380 in üstüne çıkmadı. Dış gebelik ihtimaline karşı kürtaj yaptılar. Rahimde bir bulgu çıkmadığı için dış gebelik büyük ihtimal dediler, metotreksat aldım 2 doz. Sonra değer düşmeye başladı. Ama 1 ay sürekli kan verdim, çünkü çok tehlikeli bir durum. Siz de ihmal etmeyin. Değer sıfırlanana kadar bhcg baktırın tavsiyem. Umarım en kısa zamanda sağlıklı gebelik yaşarsınız.
Umarım sorunsuz sonuçlanırMerhaba, geçmiş olsun
benim başta çok iyi artan bhcg değeri, daha sonra yüzde 60 ların altında artış oranıyla devam etti. Ne uterusta ne tüplerde bir şey göremediler, çünkü aynı zamanda bu süreçte ohss oldu ve karnıma sızan sıvı ve büyğk overler yüzünden tüpleri filan asla göremiyorlar. En son beta 864 tü , 3 günde 1105 olmuş. Hala bir şey göremiyorlar hiçbir yerde. Metotreksat yaptılar bugün. Bir hafta içinde düşmesini bekleyecekler değerin. Düşmezse değer ne olacak hiç bilmiyorum..
Merhabalar benimde Perşembe HCG 214 tü bugün 266 çıktı. Anlamadım neden sizde durum nedir kan verdiniz mi tekrarUmarım sorunsuz sonuçlanır
Çok üzgünüm geçmiş olsun. Benim de artış oranım çok düşüktü. 2 günde 2 katına çıkması gerekiyor. Benim ise 2 günde anca değerimin yarısı artıyordu. Çok riskli bir durum kürtaj+metotreksat ile sonuçlandı. Şuan iyiyim. Psikolojik olarak çok kötü bir durum.Kızlar merhaba, birkaç gün önce buraya gebelik testim ile ilgili başlık açmıştım ve hamile olduğumu öğrendim ancak sonrasında işler yolunda gitmedi
Öncesinde doktor karından ultrason çekti ve bebeği küçük bir nokta olarak gördüğünü söyledi aynı şekilde ben de gördüm. Sonrasında hcg testi istedi.
Bu çarşamba günü hcg 210 çıktı, bugün verdiğim kanda 254,6 çıktı.
Hcg bu kadar düşükken kese görmek imkansızmış bunu bugün kendim öğrendim. Doktor beni aradı, gördüğü şeyin kist olduğunu, hcg artış oranının düşük olduğunu ve dış gebelik olabileceğini söyledi. Doktor ilk hcgyi görünce gördüğü şeyin bebek olmadığını neden söylemedi bilmiyorum.
Dış gebelik ihtimalinden çok korkuyorum, yorumlarınızı bekliyorum :’(
bugün tekrar kan vereceğim. Progesteron sizde kaç çıktıMerhabalar benimde Perşembe HCG 214 tü bugün 266 çıktı. Anlamadım neden sizde durum nedir kan verdiniz mi tekrar
Gerçekten psikolojik olarak çok zorlanıyorum. Gebeliklerin %1 - %2 sinde görülen bir durummuş. Hakikaten bu kadar nadir mi..bir sürü geçiren kişi var buradaÇok üzgünüm geçmiş olsun. Benim de artış oranım çok düşüktü. 2 günde 2 katına çıkması gerekiyor. Benim ise 2 günde anca değerimin yarısı artıyordu. Çok riskli bir durum kürtaj+metotreksat ile sonuçlandı. Şuan iyiyim. Psikolojik olarak çok kötü bir durum.
Umarım size bir şey olmadan halledilir.
Evet şaka gibi ama gerçek oran çok az gibi ama sanki çok kişi de yaşamış gibi bende yaşadım ağustos ayında dış gebelik ama ben hiç hamile olduğumu bile bilmiyordum normal adet günümde aynı adet olur gibi oldum 11 gün sonunda şiddetli bi ağrım oldu acillik oldum orda öğrendim 702 çıktı beta acil kürtaj ve iğne sonrası düşmeyi bekledim tam iki ay sürdü çok zorlu bi süreçti değer ne kadar fazla ise süreç de o kadar uzuyor sanki Allah yardımcınız olsunGerçekten psikolojik olarak çok zorlanıyorum. Gebeliklerin %1 - %2 sinde görülen bir durummuş. Hakikaten bu kadar nadir mi..bir sürü geçiren kişi var burada
Çok geçmiş olsun, çok teşekkür ederim iyi dileklerin için. Bir an önce süreç ne olacaksa sonuçlanır umarımEvet şaka gibi ama gerçek oran çok az gibi ama sanki çok kişi de yaşamış gibi bende yaşadım ağustos ayında dış gebelik ama ben hiç hamile olduğumu bile bilmiyordum normal adet günümde aynı adet olur gibi oldum 11 gün sonunda şiddetli bi ağrım oldu acillik oldum orda öğrendim 702 çıktı beta acil kürtaj ve iğne sonrası düşmeyi bekledim tam iki ay sürdü çok zorlu bi süreçti değer ne kadar fazla ise süreç de o kadar uzuyor sanki Allah yardımcınız olsun
Çok geçmiş olsun size ne oldu? Neden hastane süreci başladıSu an dis gebelikten hastanede yatıyorum değerlerim 13 -34 -38 bugün de 32 çıktı
Çok geçmiş olsun size ne oldu? Neden hastane süreci başladı
Hay allah, çok geçmiş olsun tez vakitte iyileşin inşallahDis gebelik olunca direkt yatış veriyorlar beklemeden
Amin cnm senin neyin varHay allah, çok geçmiş olsun tez vakitte iyileşin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?