• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yavaştan verelim

69.100
Klasik kahvalti peynir salatalik domates
Nescafe
Ogle bol yesillikli domates salatalik misir la salata yapuldi 2 corba kasesi kadar yenildi tuz yok peynir koydum icine
Uzum biraz kacti burda galiba 3 kucuk galeta
Aksam 1 kase tavuk corbasi
1.5saat yuzmeye gittim
Eve gelince malesef cok actim yarim paket cubuk kraker ve bi lokma cocostar cok aciktiiim ama tantuniden vazgectim o kadar zarar etmesin

69.100
Klasik kahvalti peynir salatalik domates
Nescafe
Ogle bol yesillikli domates salatalik misir la salata yapuldi 2 corba kasesi kadar yenildi tuz yok peynir koydum icine
Uzum biraz kacti burda galiba 3 kucuk galeta
Aksam 1 kase tavuk corbasi
1.5saat yuzmeye gittim
Eve gelince malesef cok actim yarim paket cubuk kraker ve bi lokma cocostar cok aciktiiim ama tantuniden vazgectim o kadar zarar etmesin

Akşam biraz fazla kaçmış hakikaten. Hem 400 grama yakın geri alınmış. O krakerleri gündüze alıp akşama salata yesen daha ii olurmuş aslında cnm.gerçi bu akşam ben de kaçırdım kızartma yedim :( onu eritmek için spor yaptım gecenin 10'unda.
Bu arada eşin dönnediyse hazır kilolarımız yakınken ortak sıvı diyeti deneyebiliriz bir kaç gün? Ne dersin??

Akşam biraz fazla kaçmış hakikaten. Hem 400 grama yakın geri alınmış. O krakerleri gündüze alıp akşama salata yesen daha ii olurmuş aslında cnm.gerçi bu akşam ben de kaçırdım kızartma yedim :KK43: onu eritmek için spor yaptım gecenin 10'unda.
Bu arada eşin dönnediyse hazır kilolarımız yakınken ortak sıvı diyeti deneyebiliriz bir kaç gün? Ne dersin??
Havuzdan cikinca gozum dondu krakerle atlattigima sukur

Sivi diyeti yapmayi istiyorum ama belki haftayabu hafta is yerinde salata vekahvaltiyi fixledik aksamda corba tarzi
Haftaya yeni plan yapariz belki

Tamam cnm haberleşiriz :)) bu arada benim menülere günlükten yorum yazabilirsin :))

69.400tam bi kilo nasil verilemez gunlugu o kadar da dikkat etmeye cabaliyorum olmuyo iste
En iyisi sisman kalmak

Sabah 69.0
Sabah 1 bardak sut 3 cay kasigi pekmez 1 ceviz
Ara 1 sutlu kahve
Ogle 1 kase yogurt 3 grissini kucuk
Ara 1 nescafe
1.5litre su icildi
Gun devan ediyoooorrr
:halay::halay::nazar::nazar:

Bugun evdeydim dogal olarak diyette delinmeler var sabah kahvalti biraz domates salatalik ve peynirli yumurta cay
Sonra nescafe bol su

85485

Back
X