çağanın tüm cicileri çok güzel ya erkek anneleri kız kıyafetlerini kız anneleri de erkek kıyafetlerine bayılır
bende bayıldım çağanın kıyafetlerine güle güle giysin annesi hepsini yakışıklı....
güle güle kullansın yağmur kız bizimkide yırtıldı oyuncak sepeti boynerden baktım ama hasır olanlardan çok pahalı bide gereksiz onunda hakkından gelir beyefendi bende ikeadan plastik alayım dedim koçtaşada bakıyım oradada vardır
yağmurumun ve çağanımın cicilei süpermiş çok tatlı hepsi, çağanın o mavi sweetinden bende gördüm aydında hatta grisi falan da vardı alacaktım hadi dedim önce diğer acil ihtiyaçlarını alayım sonra dedim unutmuşum
buradan alayım demiştim artık görünce hatırladım kaydirigubbakcemile3 GS'li eşfman da her ne kadar takımdan kaybetse de hoşmuş sık sık giydir eskisin artık
yağmurumun oyuncak sepeti de pek cici kendi gibi zilli oda kaydirigubbakcemile3
bunlar spor ayakkabılarımız tam istediğim gibi olmadı ama artık babamızı kıramadım, Aydın'da Nike'a baktım bir de Adidas'a baktım o 50 tl lik Nike'lar vardı o kadar yumuşaş değildi, Adidas'ta da 58 Tl. ye vardı o da çok yumuşak değildi, yumuşak olarak birtek o çitosumun Batuşa aldıkları vardı ama montun üstüne çok pahalı geldi eşime gerek yok dedi çok istiyorsan alalım dedi ama bende ısrar edemedim artık bütçeyi zorlamanın bir anlamı yok, bunları Nazilli'de Eymen'nin ortopedik ayakkabıcısından aldık yine döndük dolaştık oraya geldik ilk aldığımız zamandan beri hep oradan alıyoruz orada da sadece bu benten li var bir tane de vardı onu kendi de tavsiye etmedi zaten bu yine yarı ortopedik çünkü adam kendi üretiyor yada ürettiği gibi mallar alıp geliyor yani tamamen bebek ayakkabısı üzerine çalışıyor diğerlerinden daha yumuşaktı, tabanı falan daha iyi o yüzden bende kabul ettim bunu aldık yanındaki resimnde ve altında ışık yanıyor polis arabası gibi dolanıyor sıpam kaydirigubbakcemile3
bu da kot montumuz ama bunu tam da aradığım gibi buldum Aydın'da bir tek wenice'de bulabildim ona da şaşırdım açıkçası kumaşı hiç kot gibi değil yumuşacık penye ceketler gibi, içi zaten penye o sarı kapşonlu olan o kısım ayırca çıkabiliyor, yelek olarakta giydirebiliyorsun yani işlevi güzel
eymenin cicilerini bende beğendimm güle güle kullansın yavrukuşş:)) o ben10 ayakkbısından bizde de var daha giyemedik ama hediye gelmişti doğumgününde bu yaz olur galiba.Güzeller bence:))
mama önlğüyle uzaylılar gibi oluyor kendide getirip arada bize takıyor ama dün eline gofret verdim mesela kırıntılar hep içine döküldü sevdim yani fena değil özellikle yemek yerken çok işimize yarayacak gibi duruyor
suluk ta önlük de güzelmiş melekcim güle güle kullanın.Buğraya ancak bağlamalı kumaş önlükler kullanabiliyoruz sıkıntılı biizmki onu çekiştirip duruyo hemen cırtlıları anında çıkarıyoda bunun gibi olanları çıkaramazsa sinirden titriyoo çekerken:)) deli yaa