Yavrulara Aldıklarımız..

sağolun kızlar mont benimde içimesindi
ben10 ayakkabıları giydikçe daha çok seviyorum hakkaten ayağına en çok oturan ayakkabı da bu oldu, ötekiler biraz eğreti durmuştu hepsi de 21 numara olmasına rağmen sanki büyük gibi emanet gibi duruyordu ayapında ama bu sarıyor ayağını kaplıyor yani bu da güzel bir özellik
artıı ayağını terletmiyor dün kaç saat ayağındaydı o sıcaklarda dışarıda gezdi ayakları terli değildi ona çok sevindim
waikikiden evin içnde giymesi için almıştım ben onu 2 saat giysin ki evin içinde olmasına rağmen çok terliyordu çocuğumun ayakları bunda da öyle olacak diye korktum ama allahtan öyle bişey olmadı

derincim bizde sıkılganız bakmabende çekinwerek aldım ki adama da söyledim Eymeni biliyor adam takmazsa getiririm dedim kumaş önlüklerle bile sıkıntılı çünkü dedim tamam dedi de sanırım bunu oyuncak gibi bişey sandı ondan sevdi yine sıkılınca asılyor çıkar diye de diğerlerine göre değişik geldi sanırım ben o önüne bir iki kraker koyuverdim bir de emizği koydum ohh çok sevdi tabak gibi oradan alıp alıp yiyor kaydirigubbakcemile3

aslında ii fikir cep gibi kullanır.ama benim senin gibi değiştirme şansım olmazki küçük yerin bu avantajı var işte

aslında ii fikir cep gibi kullanır.ama benim senin gibi değiştirme şansım olmazki küçük yerin bu avantajı var işte

hmm tabi tanımak lazım ben hemen hemen her alışverişimi değiştirebilirim
Eymen'e aldığım şeylerin yerleri bellidir
bu suluk biberon mama önlüğü vs... lerin yeri belli adam bizi tanıyor biliyor tabi parayı iade etmiyorda yerine başka bişey alabiliyorum
ayakkabıcımız aynı şekilde
kıyafetlerini burada genellikle waikikiden alıyorum orada bile değişim yapıorum kaydirigubbakcemile3 wenice var ama oradan pek almıyor ilk defa aydın merkezde bu montu aldım işte sweet falanda almıştım buradaki wenice de o kadar çeşit getirmiyorlar
geri verip paramı aldığım yerlerde var daha küçük dükkanlar valla buranın bu avantajını çok seviyorum

beyazım çok güzel eyme nin cicleri ben10lu ayakkabılarını sevsinler onun güle üle kullansın
o önlükten bende hep alcak oluyorum bırakıyorum sonra kullanamazsak diye, piroş bazen ağzından atıyor yemeğini üstüne geliyor bunun ne güzel içine düşer

eymen güle güle kullansın herşeyi çok güzel çok şık

ben ikeadan almıştım o tür önlüklerden bardağı kaşığı bide önlüğü takımdı kaplumbağalı

ama mert e takamadık çünkü çıkartmaya çalıştıkça çıkmadı sinir oldu bende keser die korkumdan kaldırdık daha sonra takarım belki yine biraz büyüsün

Beyazım meleğim aYakkabısı ve montu çok güzel eymen kuşun.Mont hakikaten yumuşacık bişeye benziyor.Arayan bulurmuş:))Güle güle giysin.
O önlükten ben de almayı düşündüm ama rahat ader mi emin olamadım.Oyüzden almadım bu aralar diğer önlüklerden bile huylu benim sıpa..

sağolun canlar teşekkür ederim iyi dilekleriniz için
mama önlüğünü bende çok düşündüm alsammı diye çünkü diğer mama önlüklerini de takan bir çocuk değil sıkılıyor bir de kesermi diye düşündüm baktım hatta kendi oynuma taktım tabi kumaşlara göre sert ama yine de öyle kesecek kadar değil çok hırçınlaşmazlarsa
sabah takmak istememiş mesela benimkinin de sağı solu belli değil dün pek güzel takmıştı ben kaşla göz arasında kandırırım yine onu

waauuww zekeriyam beyazım ,cicileriniz çok güzelmiş ,monta bayıldım ,güle güle kullansın kuzu ..

meleğim...eymenimiz güle güle kullansın cicilerini...bizde önlüğün aynısından var..ama malesef eylül asla taktırmıyı..çok gıcık oluyo..esasında çok kullanışlı ama..benim kızı sıkıyoooo yüreği darrrr...eymen takıyomuşşş. maşallah onaa...

sağolun şekerler
valla gülizim şimdilik takıyor bakalım hatta dün akşam yemekte çok komikti pilav vardı onunda tabağına koydum önlüğünü taktım eliyle pilav yiyor ee haliyle dökülüyor tabağındakileri bitridi sonra önlüğünün içine dökülen pirinç tanelerine başladık gül gül öldük kaydirigubbakcemile3

bu aşkımın pony si:)

bu oyuncak piroşun çok hoşuna gitti boncukları bi öne bi arkaya dizip duruyo

bunu alalı çokk oldu karşıtları eşleştirme

Son düzenleme:
HEPSı ÇOK GÜZELMıŞ piroşş güle güle kullanın:)) bende böyle ahşap şeyler satan biyer gördüm ama cevahirdeydi galiba bakmadım.pahalıdır bunlar baya dimi

piroşum çok güzelmiş oyuncaklarınız güle güle oynasın fıstığımm.ahşap oyuncaklarınıza bayıldımm..çok güzeller..gelişimi için çok yararlı olacaktır piroşumuzaa...

derincim çokta pahalı değil puzzle 6 ya da 7 tl, boncuklu olan 17-20 gibi bişeydi, diğeride 15 ti galiba normaldi yani bakırköy pazarında da vardı tahta oyuncak satan bi tezgah gidince bakıcam oraya da daha ucuzdur orda, sağol bu arada cnm:)

gülizim sağol tatlım, yararlı olur umarım ilk aldığımda yapamıyodu şimdi yerlerine koymaya çalışıyo
yanlış yere koyunca düzeltmeme izin vermiyo ama ille kendi bildiği yere koycak:)

tam tersine derincim çok pahalı değiller...ben daha erken diye almamıştımm...piroşumuz baksana çok tan kendi yapmak için çalışıyomuşş..yardım bile istemiyormuşş..:))

PıroŞum hepsı Çok gÜzel gÜle gÜle kullansın fıstıĞımm
bende aradım ahŞap hatta max toys maĞazasıında baktım ama 25 tl falandı Çok kazıktı yanııı(
Özellıkle boncuk ve en sondakı eŞleŞtırme Çok hoŞuma gıttı benımde gÜle gÜle kullansın pıroŞ hanımmm

aaa şok oldum inan fiyatlarınaa:)) ama gerçekten harikalar bence nerden aldın senn piroşş

girip bakaymışım keşke bende o dükkana keşke.ne biliyim ahşap ya sonuçta pahalıdır dedim ama şaştım vallaaa

Derın gıttı gıdıyorda ahŞap puzzle var aynı fıyat hemdee bendebımden yumuŞak bowlng setı aldım kuzuma 11,90
nette baktımm 22.00 tl
bıde fıgÜrlÜ hyvanlar vardı bımde 4,90
almak ısteyenlere duyurulurrr:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…