Yavrulara Aldıklarımız..

teşekkürler gülizcim
pilsanınarabalarına bakmıştım kemeraltında çok palalılar ya birde eve nerede sığdırcan onları eşim kudurdu ondan alcakmış oğullarına akülü uzaktan kumandalı en ucuzu 200 den başlıyoo 450 ye kadar var odaa nakit paralar verirsen indirimli 6 yaşına kadar kullanılıyor ama bizim için fazla lüks o büyüsünler çalıssınlar sahici gerçek araba alsınlar kendilerine :))))))))))

meleğim sizinde çanta çok güzelmiş bendede fare vardı böle turuncu anneme diyimde arasın bulsun hiç kullanmadım o zman

bulsun tabi canımcım benim de herşeyim öyle kolilerin içindeydi hatta eymenin pek çok oyuncağı benden kalma ben oyuncağı çok severdim sayısız oyuncağım vardı tabi koca kız olduğum için de çok temiz kullanırdım hiç bişey olmazdı odamda süs sadece pek çoğu
tek çocuk olduğum için büyümem biraz zaman aldı kaydirigubbakcemile3 ama şimdi hepsi oğluma yaradı
üniversitede arkadaşımın aldığı kocaman bir beyaz ayı var önünde kalp tutuyor kırmızı müzik çalıyor Eymen bayılıyor arkadaşımla konuştuğumuzda söylüyorum senin hatıranı oğlum oynuyor şimdi diye

daha evvel bahsettıgım sımılatorlu dıreksıyonumuz
evde bununla oynamak ıcın kavga edıyoruz ama maalesef oglus galıp gelıyor
oldukca da basarılı kullanıyor

meleğim çok yakışmış eymene çantası dediğin gibi aynı erkek çantasına benziyor:))
kalimerocum emiralp de güle güle kulllansın direksiyonunu bi değişik modeli de bizde var yağmurda bayılıyorrrr

Minikçim direksiyonunuz çok güzelmiş.Cumartesi gördüm ben de bunun aynısını alsam mı filan dedim ama batunun pek hevesi yok evdeki uyduruk direksiyonda.Uyduruk ya ondan mı acaba:)))

Beyazım senin de çanta pek hoş.:ecrin_bebek:

ben görmemişim eymenimizin çantasını..çok güzelmiş annesi..güle güle kullansınn...

lavinya hani prensesin cicileri..bekliyoz ama..kaydirigubbakcemile3

bende bugün kızıma sandalye ile lazımlık aldım ,yarın koyarım resimlerini ,aldığımdan beri inmiyor üstünden :))

minigim co kgüzelmis canim,bizdede biraz degisigi var vitesi filan var ama foto makinam bozuldu yenisini alana kadar yükleyemiyorum..

ayy melisi görmek lazim o haliyle,yerim onun totosunu ben yaaaaa.

çitoscum güle güle kullansın Batuş,çok güzelmiş :)
durunun da var bi nike spor ayakkabısı,severek giydiriyorum fakat ortopedik değil,nikelar ortopedik olmuyormuş.sizinki de öyle mi

çitoscum güle güle kullansın Batuş,çok güzelmiş :)
durunun da var bi nike spor ayakkabısı,severek giydiriyorum fakat ortopedik değil,nikelar ortopedik olmuyormuş.sizinki de öyle mi

Ortopedik değil evet ama çok yumuşak bir ayakkabı safişim.

çitosum güle güle giysin batuşumuz...ayağında eskisin :))

Teşekkür ederim sizin cicilere de bayıldım çok zevkli hatunsun valla.

cıtosum ayakkabılarınız cok guzel canım

gulız kız bebek hastalıgımı gun yuzune cıkarıyorsun
gule gule gıyın kokos gıysılerınızı

çitosum çokkk teşekkürler canımcımm...

miniğim tşkler canımmcımm..belkii ilerde bi kızn olur canımcımm..

lavinym çok hoşuma gittiler dayanamdım aldım valla..tşkler canımcımm..evet çok güzel chicconun badyleri..hani sende aldığın cicleri koyacaktın..bekledik bekledik .koymadınn..bari ben koyam dedim..:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…