teşekkürler gülizcim
pilsanınarabalarına bakmıştım kemeraltında çok palalılar ya birde eve nerede sığdırcan onları eşim kudurdu ondan alcakmış oğullarına akülü uzaktan kumandalı en ucuzu 200 den başlıyoo 450 ye kadar var odaa nakit paralar verirsen indirimli 6 yaşına kadar kullanılıyor ama bizim için fazla lüks o büyüsünler çalıssınlar sahici gerçek araba alsınlar kendilerine :))))))))))
meleğim sizinde çanta çok güzelmiş bendede fare vardı böle turuncu anneme diyimde arasın bulsun hiç kullanmadım o zman
ben görmemişim eymenimizin çantasını..çok güzelmiş annesi..güle güle kullansınn...bu da benim oğlumun sırt çantası bu benimdi normalde ilk çıktığı zaanlarda almıştım böyle çantalar ama bir-iki kere anca kullanmışımdır kazık kadar kız napıcam mikili çantayı heves işte öyle yesyeni kaldırdım duruyordu kısmet oğlumaymış hem siyahlı ve mikili olduğu için erkeğe de gayet uygun
içine bişey doldurup sırtına asınca geri geri gidip düşüyor taşıyamıyor küçük sıpa içi boş takıyorum pek seviyor gezinip duruyor
bu fotolar yazın çekilmiş tabi o zaman daha yürüyemiyordu küçücüktü kuzucum çantasıyla yeni halini çekerim bir ara koyarım yine
çanta benim de işme çok yaradı kısa süreliğine bir yere gideceksek koca çantasını hazırlmıyorum bunun içine bir bez bir önlük ağız bezi falan küçük ıslak mendil atlet,biberon suluk emzik vs.. biraz daha uzun kalaacaksam bir de yedek kıyafet sığıyo yeter
baksanıza miniğime küçücükmüş kuşum benim
çitoscum güle güle kullansın Batuş,çok güzelmiş :)
durunun da var bi nike spor ayakkabısı,severek giydiriyorum fakat ortopedik değil,nikelar ortopedik olmuyormuş.sizinki de öyle mi
çitosum güle güle giysin batuşumuz...ayağında eskisin :))
[gülizim bebişim bebeshopda bişey bırakmamışsın almışsın hepsini:)Bunlarda bizim yazlıklarımız..
http://img714.imageshack.us/img714/6612/dsc03416g.jpg
http://img163.imageshack.us/img163/2497/dsc03418i.jpg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?